שיר חדש שלי

da^Lord

New member
אאאווטצ´... דיסטורשן

תנמיך טיפה את הבאס, ותנסה לשכלל טיפה את התופים בקטע שאתה מוריד את ההייהאטס.

Loony K

New member
../images/Emo124.gifהנה השיר עם פחות בס,אני מקוה

תכנסו עוד פעם לקובץ htm ושם יש את הקישור... עכשיו יותר טוב? בלי דיסטורשנים?

גילדורי

New member
טוווב

אהבתי...הקול שלך יפה, אתה גם יודע לשיר טוב, פלואו טוב. בסה"כ שיר טוב. אנשים נהיהו יצירתיים בפורום...

mc-yan

New member
נחמד,נחמד...

לדעתי תעבוד על מילים (יותר מקוריות) ועל ביט יותר השקעה כל השאר .... אתה עושה כבוד לביצפר ! (יוהנה שולטים :) )

Loony K

New member
אני לא מפיק ביטים טוב...

אז בגלל זה הביט לא טוב, בקשר למילים, אני ישפר בשיר הבא... ועוד משהו... ויוהנה רולזזזז!!!! עוד מעט נשתלט על הפורום!!!

Kashmar

New member
יוהנה RULZ!!!

יוהנה RULZ!!! יוהנה RULZ!!! יוהנה RULZ!!! www.kashmar2003.kef.li התנחלנו על הפורום!

farkash

New member
אחלה שיר אחי!

אבל אתה נשמע כאילו עבר עליך משהו באותו יום... אתה נשמע מבואס! אל בסה"כ אחלה שיר!!!

Kashmar

New member
אתה נשמע כאילו אתה נרדם

בסוף בית א´ הוא צודק אתה נשמע מסטול...

bergrnet

New member
אני אישית אהבתי

אבל מה יש לך להציע חוץ מהשיר הזה על עצמך? סאב למשל (כי רשמת עליו) לדעתי..... הוא מדבר על ציונות ועל הארץ זה מה שמלהיב אפילו ערסים שומעים אותו כבר אתה צריך למצוא נושא שילהיב חוץ מאשר לדבר על עצמך שאת זה גם עישת יפה מאוד לטעמי הדבר שאתה לא צריך לעשות זה לדבר על "עד מתי נשמע את המשטרה בשכונה" וכאלה דברים כי חלאאאאאאאאאאאאאס אנחנו לא באמריקה אין פה שחורים ואין פה איטלקים וחתולים יש לנו מספיק נושאים עם הערבים לדבר עליהם אז אל תעשו צחוק מעצמכם ותרשמו על שטויות כאילו זה גטו פה וזה אשכרה קרב על החיים לגור בבת ים או חולון

InTo YoUr SoUL

New member
פצצות של שיר...

המילים טובות המוסיקה גם פסיידר אבל מה נסגר אתך למה אתה מבועס?? שלא תתחיל לבכות באמצע חחחח תשיר עם קצת יותר התלהבות.. ושאלה.. איך אתה שם בפורום קטעי קול??

למעלה