שיר השנה 2003

../images/Emo47.gifשיר השנה שלי...../images/Emo47.gif

אני אומנם בהתלבטות עצומה, אבל אני אאלץ לבחור ב...- UNPRODIGAL DAUGHTER (לא לחינם זה הכינוי שבחרתי לעצמי...
) אני מניחה שהשיר הזה דיבר אלי הכי הרבה במשך השנה האחרונה...כל הלחץ של כיתה י"ב- הבגרויות וההרגשה של הסוף... ועכשיו בא הצבא...אני חושבת שהדבר שהכי עודד אותי היה השיר הזה- שיר שמדבר על בחירה אישית, על חופש, על עצמאיות, על יציאה ל'חיים האמיתיים' , על... זה בהחלט שיר השנה שלי... הן מבחינת הלחן והן מבחינת המילים!!!

Lotzifer

New member
שיר השנה שלי הוא....

ואי, בחירה קשה......אני חושבת שאני יבחר ב you learn לא יודעת, אני אוהבת אותו.....

****תיקון בבחירה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

I WAS HOPING _ UNPLUGGED VERSION
במקום SURRENDERING אני אבחר בשיר המקסים YOU OWE ME NOTHING IN RETURN שיר מהמם שלפעמים אני חושב שאני כתבתי אותו

AlanisJunkie

New member
אכן, ההחלטה קשה. והשינוי מתקבל...

למרות שנראה קצת תמוה. YOMNIR זה השיר הכי פחות אהוב על רוב חברי הפורום מהדיסק URS, כך נראה. . 0

אני חושב שזה השיר שאני הכי לא אוהב

של אלאניס אי פעם (לא כולל השירים מalanis וnow is the time! שיר סתמי...

אז מחליף שוב לSURRENDERING(?)......

זה קשההההההההההההה לעזאזללללללללללללל יש עוד הרבה שירים שהם מקום ראשון אצלי כמו: Symptoms Forgiven Wake Up Not The Doctor איך לעזאזל אני אבחר?????????................ שלא נדבר על BABA וTHAT I WOULD BE GOOD וTHAT PATICULAR TIME המהמם!!!!!!!!............ אוףףףףףףףףףףףףףףףף

Rוית

New member
טוב אז גם אני צריכה

באופן אינסטקטיבי עולים השירים ששמעתי לאחרונה, קשה להסתכל על כל השנה כמייצג.. אבל אני אנסה... היה את perfect שבזמן האחרון עושה לי צמרמורת כל פעם מחדש, והיה את still, והיה את sorry 2 myself שגרם לי להזדהות עמוקה... הממממממממממ נראה לי שיר השנה שלי יהיה PERFECT אחרי הכל... לא יודעת למה, URS לא השפיע עלי השנה, לא התחברתי אליו עמוקות.. צריך לחרוש עליו יותר

symptoms

New member
../images/Emo15.gifשיר השנה שלי../images/Emo59.gif

לאחר התלבטויות רבות מספור החלטתי לבסוף שהשיר שעשה לי את השנה הוא :symptoms ובמקום השני - can't not רעות

Lotzifer

New member
אוף!

זה קשה לבחור שיר אחד! אז אני מוסיפה גם את wake up ל you learn

מלכוש

New member
הבחירה שלי:

אף אחד לא אמר אותו אבל אני מאוד אוהבת אותו ומאוד התחברתי אליו R You Still Mad? וואי אבל זה ממש קשהה...!! כי מצד שני- אני חייבת תודה ל-IRONIC למרות שהוא לא השיר האהוב עליי אבל בזכותו זכיתי להכיר את נפלאות אלאניס... אבל לא, אין מצב שהוא יהיה שיר השנה אז אני חושבת ש-R You Still Mad יהיה הבחירה שלי

avivs

New member
לי אין ממש.

האמת שבשנה האחרונה לא ממש שמעתי הרבה אלאניס (לא לסקול בבקשה). אבל אני אצביע בסופו של דבר. כי מי שמצביע, משפיע, או ככה לפחות נהוג לומר.

A M R

New member
אמממ..

איזו התלבטות קשה! נראה לי ש- WAKE UP הוא השיר שלי.

הגרה182

New member
השיר שלי...

המממ.. אחרי התלבטויות רבות וקשות ביני לבין עצמי (לבין אלאניס שמידי פעם מודיעה לי מה היא חושבת..
) החלטתי:
forgiven.

Rוית

New member
לכל מי שעוד לא בחר../images/Emo70.gif

היום ומחר זו ההזדמנות האחרונה לבחור את השירים שלכם

רגע רגע ../images/Emo124.gif גם אני רוצה

האמת היא שרשמתי כבר אבל בהקשר להודעה אחרת... that i would be good forgiven שני השירים הכי מדהימים שאני מכירה!! האמת שאני שומעת את ג'אגד (right through you אם לדייק) ומתפתה לשנות.... יש לה כ'כ הרבה שירים שממש נשמעים כאילו הם מדברים עלי... טוב אני לא משנה
יום טוב לכולם!

Rוית

New member
../images/Emo41.gifובכך חברים, הסתיימה לה ההצבעה../images/Emo41.gif

תודה לכל מי שהצביע
היו בערב יהיו התוצאות והשלב השני יתחיל
יום טוב לכולם

למעלה