שירשור פרק 38!

adida33

New member
איכ הן שתי מכוערותD:

למה רק אני שונאת את שתיהן? אבוני

יואו סוף סוף הג'אווה הזאת מתה קיבינמאט

לא סבלתי אותה..פשוט דמות מעצבנת אש..חסרת כריזמה ועניין. חבל לי על סיווה..כלכך חמודה.. אגב אני חייבת לציין שהסצנה בין סיווה הגוססת לאבוני פשוט הייתה לא מרגשת..הן שיחקו כל כך מעפןXD

אפילו שאני שונאת את ג'אווה עצוב שהיא מתה

היא בדיוק חזרה לראם והם מזה מתאימים ונורא רציתי שהם יהו ביחד, וסיבה החמודה הזאת כפרה עליה חח, מזה עצוב שהיא מתה לא הגיע לה למות אבל היא הקריבה את עצמה לטובת אבוני ולא משנה כמה כולם אוהבים את סיבה או ג'אווה(בספק) אבל מתוך שלושתן אבוני היא הדמות הראשית והיא חייבת להשיאר בסדרה, היא הכי חשובה, כי היא מהדמויות הראשיות בסדרה והאמתי שהיא מכניסה את כל החיים לסדרה והיא הדמות הכי מעניינת ובלעדיה הרבה דברים לא היו קורים והיא זאת שצריכה לחיות. בנוגע לסצנת הסיום כשאבוני בכתה על סיבה, מזה עצבן אותי שכולם עמדו מסביב והסתכלו ולא עשו כלום, וגם ראם הפתיע אותי, למה הוא לא רץ ישר לג'אווה? סתם עומד לו שם ועוזר לסלייד לעמוד, תעזוב אותו ורוץ לג'אווה אידיוט! בקיצור הפרק מהחזקים אם לא החזק ביותר בסדרה, ובין העצובים שיש, וביניהם: המוות של זוט, ובעונה השלישית כשספייק חטף את אבוני וכלא אותה ואחר כך כשהיא הייתה בדיכאון בקניון, וכשהיא הייתה צריכה להתחנן לספייק, פשוט לא יכולתי לראות אותה נשבר לי הלב עלייה. וגם הקטע כשבריי דחה אותה אחרי שהיא שפכה את הלב שלה עליו והוא הלך והיא נשארה זרוקה על הרצפה- אלו הקטעים נכי עצובים לדעתי כשאבוני הייתה שבורה.

Slow Cheetah

New member
ראיתי שוב את הפרק../images/Emo99.gif

לא ראיתי אותו אתמול
זה היה כזה עצוב שג'אווה יורה באבוני וסיווה קופצת לפניי אבוני בדיוק אחריי שהיא ולקס השלימו. וזה היה עוד יותר עצוב שאבוני שיקרה לגביי ג'אווה. בכיתי בגלל סיווה

amichair

New member
היא שיקרה בגלל

שהיא רצתה שסיווה לא תמות עצובה אבל לפי דעתי היא הייתה צריכה להגיד ת'אמת

SסהרS

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

לא סיבה! היא הייתה פשוט חמודה!! איזה פרק גדול.. נגמר עצוב... =( באסה שראיתי באנגלית, יש פרטים קטנים שלא הבנתי... אני מרחמת על ראם עכשיו, עד שסוף סוף הוא וג'אבה נפגשו... למרות שמגיע לג'אווה למות.

למעלה