שירים חדשים!

Shiri from the block

Active member
איזה שירים מושלמיםםםםםם!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif Helpless When She Smiles פשוט מדהים מדהים מדהים!../images/Emo99.gif חיייייבבבב להיות הסינכגל הראשון!!! או סינגל בכללי! מדהים../images/Emo99.gif ב Happily Never After יותר מרגישים בחיסרון של קווין וזה פשוט כואב../images/Emo7.gif אבל שיר יפה בכל זאת../images/Emo10.gif

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שיר מדהיםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

רק חבלל שקווין
לא נימצאא

efratushh

New member
:(

האם אני היחידה שמאוכזבת שהשיר כ"כ יפה? האם אני היחידה שלא מצליחה להשלים עם העזיבה של קוו? אני לא יודעת מה חשבתי לעצמי.. אבל כ"כ פחדתי מהרגע הזה. והנה הוא הגיע, חייתי באשליה שקוו בכלל לא עזב. או שהם כבר מודיעים על פירוק.. או לא יודעת מה חשבתי. אבל לא הייתי מחוברת למציאות. ועכשיו אני מרגישה את ההשלכות זה כ"כ מפתיע. ואני לא רוצה להיות חלק מהמציאות הזאת. אני יודעת שיהיו אנשים שלא יבינו למה אני לוקחת את זה כ"כ קשה. שיהיו אנשים שיחשבו שאני דיי מטומטמת, כי אחרי הכל אני שמחה שהוא עשה את ההחלטה שטובה עבורו. אבל תהיה פה בת אחת, שתיים ואולי אפילו יותר שיבינו שהם קצת יותר מלהקה שמייצרת שירים טובים. השיר מחזיר אותי אחורה. אחורה בזמן. איפה שהרגשתי מוגנת ובטוחה. מאז שקווין עזב הם לא יכולים לספק לי את הביטחון ההוא. אז אני מפחדת. לא רוצה ככה. רוצה אחרת. רוצה שדברים לא ישתנו. לחזור אחורה. אני לא יודעת איך להתמודד. הצילו.

CapitanSparrow

New member
גם אני לא מצליחה להשלים עם העזיבה שלו..

ולכן אני לא אוהבת את שני השירים ולא מסוגלת לשמוע אותם יותר מפעם אחת. אני מתכחשת לעובדה שהם קיימים בכלל.

efratushh

New member
תודה שאת גורמת לי להרגיש נורמלית

עבר יותר מידיי זמן.. כאילו כבר הייתי צריכה להתרגל... להשלים עם זה.. שוב אני מרגישה מגוחכת. זר שיקרא את זה מבחוץ יחשוב שאיבדתי מישהו. אבל באיזשהו מקום זה מה שקרה, איבדתי מישהו, משהו יקר לי. יקר מאוד.

Eti No Name

New member
את לא היחידה ../images/Emo14.gif

תאמיני לי שיום יום קוו חסר לי. כאילו זה משהו לא שלם, לא מושלם כמו שהיו. פעם חשבתי שהבויז הם הדבר הכי מושלם שיש, היום? היום כבר לא. וזה קשה להתמודד עם זה, אבל נשארים עם הפיסות שנשארו, מתמודדים..

elinor carter

New member
בנות גם לי קשה מאוד!

אבל אני מבינה את קווין שעזב כי הוא רצה להקים משפחה אחרי 7 שנות נישואים ברוך השם כריסטין בהריון!!! וכולם יודעים שהיו להם בעיות להביא ילדים זה לא כמו בריאן שתודה לאל שילב גם חיי משפחה וגם חיי קריירה קוו כבר גדול באוקטובר יהיה 36!!! ומגיע לו סוף סוף להיות אבא!! ובקשר לשירים לדעתי הם מדהימים ואני לא יכולה להפסיק לשמוע אותם!!!!! ואני מחכה כבר בקוצר רוח לאלבום והוא יהיה טוב גם בלי קוו!!!!! למרות שקשה להגיד את זה אין בררה צריך לקבל את זה שקוו כבר לא בבאקסטריט ויש לו חיים משלו אני מאחלת לקוו את כל הטוב שבעולם והוא תמיד אבל תמיד יהיה בלב שלי ואני מתה עליו תמיד..... ובקשר לבאקסטריט אני מאמינה בהם והם כן יצליחו והאלבום יהיה פצצה! אז בהצלחה רבה רבה.... אלכס ניק בריאן והאוי אוהבת המעריצה מספר 1!!! אלינור

CapitanSparrow

New member
אני שמחה בשביל קוו.

אבל כמה שאני מתאמצת אני לא מצליחה לאהוב את השירים.

יש דברים שצריך להשתחרר מהם.

זה ייקח עוד זמן, אבל את עוד תלמדי... זה היה מעשה בלתי נמנע שקווין עשה, היית מעדיפה שהוא ישאר בלהקה שבה לא טוב לו?!

dianasur

New member
אני גם רוצה להגיד משהו-זהירות ארוך

בדרך כלל אני מדי פעם רק מציצה פה ולא ממש כותבת ונדמה לי שהתכתבתי פעם עם מאורה לגבי חומר שעדיין אחרי הערצה של יותר מעשור אין לי את הלב לשחרר אותו :) ואני עדיין בקסטריט פריק ובגדול וכמו כולכן מצפה לדיסק החדש. בכל אופן אחרי ששמעתי את השירים החדשים, אני חייבת לומר משהו, קודם כל כשראיתי את השמות של השירים חשכו עיני...כאילו זה ממש מתאים ללהקות בנים מהעשור הקודם, איך הם מצפים שיקחו אותם ברצינות?!המילים סה"כ בסדר אבל עדיין הייתי מצפה מהם ליותר אחרי תהליך ההתבגרות המקצועי שהם עברו, המנגינה אין ספק..חזקה! props for that! ואיכות הקולות מדהימה. עצוב שהבן אדם היחיד ששמר אותם עם ראש על הקרקע עזב ולא מראה סימני חזרה (אני עדיין מקווה שהוא יתעשת ויבין מה טוב בשבילו, אבל מצד שני כנראה שהוא מיצה את עצמו איתם ושתהיה לו דרך צלחה). לנו נותר רק לקוות שאחד מהשירים הללו לא יהיה סינגל.לדעתי,חשוב לנו גם להבין גם כמעריצים ששעת השיא של הבויז הייתה אי שם בקיץ 99 כשמילניום יצא ומליון אמריקאיות גילו אותם, אז שום דבר לא יכל לעצור בעדם. עם NG הייתה להם גם הצלחה מסחררת (המון first places בעולם) למרות ששוב לא באותם מימדים של מילניום.אני מאוד מקווה שהדיסק החדש ישתווה איכשהו לNG אבל עצוב שלא יהיה בו את קולו של קווין והכתיבה שלו (או שאולי כן, מי יודע). אגב אולי מישהי יודעת מתי בערך יהיה ה-tour החדש, חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום, מתה לראות אותם שוב אחרי שראיתי אותם במילנו ב2005.

למעלה