אני גם רוצה להגיד משהו-זהירות ארוך
בדרך כלל אני מדי פעם רק מציצה פה ולא ממש כותבת ונדמה לי שהתכתבתי פעם עם מאורה לגבי חומר שעדיין אחרי הערצה של יותר מעשור אין לי את הלב לשחרר אותו

ואני עדיין בקסטריט פריק ובגדול וכמו כולכן מצפה לדיסק החדש. בכל אופן אחרי ששמעתי את השירים החדשים, אני חייבת לומר משהו, קודם כל כשראיתי את השמות של השירים חשכו עיני...כאילו זה ממש מתאים ללהקות בנים מהעשור הקודם, איך הם מצפים שיקחו אותם ברצינות?!המילים סה"כ בסדר אבל עדיין הייתי מצפה מהם ליותר אחרי תהליך ההתבגרות המקצועי שהם עברו, המנגינה אין ספק..חזקה! props for that! ואיכות הקולות מדהימה. עצוב שהבן אדם היחיד ששמר אותם עם ראש על הקרקע עזב ולא מראה סימני חזרה (אני עדיין מקווה שהוא יתעשת ויבין מה טוב בשבילו, אבל מצד שני כנראה שהוא מיצה את עצמו איתם ושתהיה לו דרך צלחה). לנו נותר רק לקוות שאחד מהשירים הללו לא יהיה סינגל.לדעתי,חשוב לנו גם להבין גם כמעריצים ששעת השיא של הבויז הייתה אי שם בקיץ 99 כשמילניום יצא ומליון אמריקאיות גילו אותם, אז שום דבר לא יכל לעצור בעדם. עם NG הייתה להם גם הצלחה מסחררת (המון first places בעולם) למרות ששוב לא באותם מימדים של מילניום.אני מאוד מקווה שהדיסק החדש ישתווה איכשהו לNG אבל עצוב שלא יהיה בו את קולו של קווין והכתיבה שלו (או שאולי כן, מי יודע). אגב אולי מישהי יודעת מתי בערך יהיה ה-tour החדש, חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום, מתה לראות אותם שוב אחרי שראיתי אותם במילנו ב2005.