שיעור
שיעור

../images/Emo124.gifשיעור../images/Emo124.gifשיעור

פאדי ומנדובלה פאדי:מנדובלה פו איסה?=מנדובלה איפו את? מנדובלה:אדו אפנו=פה למעלה פאדי:אנבנו ליפון= ובכן אני עולה(ליפון=ובכן) מנדובלה:אוכי קטבנו אגו אימה אטימי=לא אני יורדת אני מוכנה פאדי:ר'יגורה אומוס יטי פרימני גרב =מהר אבל כי גרב מחכה מנדובלה:פו פרימני גרב?=איפו מחכה גרב? פאדי:סטין טברנה טו יאסו=בטברנה של יאסו מנדובלה:אינה מקריה?=זה רחוק פאדי:אוכי דיו טריה טטרגונה פרקטו=לא שתים שלוש בלוקים בהמשך מנדובלה:פו אקריבוס?=איפו בדיוק? פאדי: אחח ברה מנדובלה:) דן קטלבניס?=אחח מנדובלה את לא מבינה? פאדי: פינומה אפטיה סטודרומו ניקיס=הולכים ישר ברח' ניקיס סטריבומה דקסיה סטו טריטו דרומו=פונים ימינה ברח' השלישי אינה אפננדי סטו מרלו סופר מרקט=זה מימול הסופר מרקט הגדול פאדי: איסה חרומני טורה? את שמחה עכשיו? מנדובלה: אימה ליגו קורזמני=אני קצת עייפה פאדי: סימרה אינה סבטו כבינומה אקסו=היום יום שבת ואנחנו יוצאים יא טי גרינז'יס?=למה את מקטרת ?

פאדי יש לך פרוטקציה, ולא ידענו????

סאחה!!!, מסתובב או דרומוס??? אה... היזהר, מפני שאצלנו בירושלים עוצרים משוטטים... אבל אני תמיד פה, אגב שמרת על מספר הטלפון...

תמנונה

New member
וורודה יש לי בקשה קטנטנה../images/Emo168.gif

אם אפשר לקבל את המילים לשיר הנפלא של אלני ויטאלי (אני מקווה שכך מאייתים את שמה) שאתמול אנג'לו השמיע. אני כל כך אוהבת אותה. מרסי...........................

תמנונה יקירתי

רק תאמרי לי באיזה שיר מדובר,כי לא זכור לי.. :) אני צריכה רק את שם השיר..ויהיה לך את התרגום ביום רביעי,כי מחר אני לא נמצאת.. שלך באהבה גרב.

GLGGM

New member
בקשת קבלת

Υποχωρείς Μουσική και στίχοι: Γιάννης Κάραλης Ρεφραίν Υποχωρείς κάθε στιγμή, τα όπλα παραδίδεις Γιά αυτόν εδώ τον σπαραγμό θα φταις εσύ και όχι εγώ που πάντα παίρνεις μιά ζωή και τίποτα δεν δίνεις Δεν είχες έρωτα μιά στάλα Μονάχα ενθουσιασμό Κι αν τα αντέχω όλα τ’ άλλα Ετούτο δεν το βαστώ Υποχωρείς κάθε στιγμή, τα όπλα παραδίδεις Υποχωρείς κάθε στιγμή, δεν δίνεις περιθώρια Λές και την ώρα σου περνάς Κι όλο μακραίνεις και ξεχνάς Που σου ‘χω δώσει μιά ζωή και παίρνω στενοχώρια אתה נסוג בכל רגע, נכנע למצב לא הייתה בך אהבה אפילו לא טיפה, רק התלהבות בלבד וגם אם החזקתי מעמד בכל השאר, בזה איני עומדת... אתה נסוג מרגע לרגע, את נשקך מוסר בהכנעה אתה נסוג בכל רגע, אינך משאיר מרווח כאילו את זמנך מעביר, כל הזמן אתה מתרחק ושוכח שלך נתתי את כל החיים, ובתמורה אני מקבלת תלאות וייסורים...

תמנונה

New member
../images/Emo51.gifאנג'לו ../images/Emo25.gif

תודה איזה מילים....איזה סבל....... למעשה כמעט כל השירים היווניים הם כאלה דכאוניים כולם שם כל כך סובלים.....אין שם שום אהבות שמחות.... בעצם למי יש????????????? כפי הנראה אין אהבות שמחות......... נונה

rodedy

New member
בשעה טובה גרב!!!!!!!!!!!!!

כנראה איזקיס העיר אותך המורה התעורר בחופש הגדול חוברות עבודה לחופש?? אחלה!!!!!!!

חשבתי יותר בכיוון של קורס קיץ

התקשרו אליי ממשרד החינוך (כמובן של יוון) והודיעו לי , ש98 אחוז מהכיתה נכשלו! לא רציתי להוריד את המורל ולספר את זה..אבל אכן כך קרה. לאחר קיצוצים זריזים בהנהלה,החלפתי את כל המזכירות , והזמנו 22,000 מורים , רק בשביל שהכיתה הזו תעבור את הבחינות בסוף השנה הבאה.. אגב,איזקיס לא העיר אותי,הוא הפשוט המנהל החדש :) עד כאן מחדר המורים .. שלך גרב :)

איזקיס ידידי

גרב איזקיס ושות' ! לפי מה שהבנתי..שבסוף שנת הלימודים הזו מתחילים לסחור אותנו בבורסה :) מייקרוסופט..אנחנו מאחוריכם :) עכשיו שחשפתי שאתה מנהל את הכיתה..אתה יכול להתחיל להשליט לנו פה סדר .. :) מי שיעשה בלאגן יעמוד בפינה כ3 ימים. (כן,אצלנו זה קצת יותר חריף:) איזקיס ידידי בהרבה אהבה וידידות גרב.

איזקיס

New member
אם זה מאהבה לא משנה מי

המורה ומי המנהל ובנתיים אין עונשים ..אבל ...יהיו חוברות לקיץ(הוראה ממשרד החינוך ביוון!!!) אוהב אורי

איזקיס

New member
חיים...תדליק ת'אורות ו...תהנה!!!

חיים'לה:בבקשה ----------- IPOXORIS KATE STIGMI TA OPLA PARADISIS GIA AFTON EDO TONSPARAGMO TA FTESESI KE OCHI EGO PU PANDA PERNIS MIA ZOI KE TIPOTA DEN DINIS DEN ICHES EROTA MIA STALA MONACHA ENTUSIASMO KE AN TA ANDECHO OLA T'ALLA ETUTO DEN TO VASTO IPOXORIS KATE STIGMI TA OPLA PARADISIS IPOXORIS KATE STIGMI DEN DINIS PERIT'ORIA LES KE TIN ORA SU PERNAS KI OLO MAKRINIS KE KSECHNAS PU SU 'CHO DOSI MIA ZOI KE PERNO STENOCHORIA

למעלה