שיעור מס' 5

../images/Emo124.gifשיעור מס' 5

היום השיעור לא כ"כ שמח הוא קצת דרמטי אנה לגלות אמפטיה ולא לצחוק

קבלו ת'שיעור../images/Emo122.gif

ייטרו= רופאו אפטוס אינה או ייטרוס אנג'לוס= הוא הרופא אנג'לוס סבתא יאיה(גרב):=אימה ארוסטי=אני חולה גרב:אימה קריומני=אני מקוררת טון יטרו פרקלו=את הרופא בבקשה אנג'לו:טי פרובלמה אכיס?=מה הבעיה שלך? גרב:אכו פונוקפלו=יש לי כאב ראש כ אחו פיריטו=ויש לי חום מ פוני או למוס,טה אפטיה,טה דונדיה כ טו סטומחי = כואב הגרון ,האוזנים, השינים ,והבטן אנגלו: פוסו פיריטו אכיס=כמה חום יש לך? גרב:סרנדה=40 אנג'לו:נפיס טריה ליטרה נרו=תשתי 3 ליטר מים גרב: קאפסה=נפלתי אנג'לו:פו אפסס?=איפו נפלת? גרב:סטודרומו=ברחוב אנג'לו: כטיפיסס?=קבלת מכה? גרב: אטרחי אמה=יצא דם גרב:אטרקס אמה כסטמטיסה=יצא והפסיק אנג'לו: פרה מיה אספריני=קחי כדור אנג'לו: כ קנה סופה נאפס=תכיני מרק ותוכלי

GLGGM

New member
../images/Emo66.gif איזה אמיתות

בערך ככה לצערי נראת הרפואה ביוון

תמנונה

New member
גרב איך אומרים ביוונית../images/Emo101.gif

גוגול מוגל?????????????? עוזר............... תמנונה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

תמנונה

New member
כן ועוד איך אומרים ביוונית../images/Emo101.gif

כוסות רוח?????????????????? אה? נונה.......................

GLGGM

New member
../images/Emo66.gifVENTOUZES

אבל הם פתחו גם טיפול אכזרי יותר שכולל כוסות רוח עם סכיני גילוח כדי להקיז את הדם החולה...

GLGGM

New member
../images/Emo66.gifPOLONEZIKOS AHTARMAS

סתם... תרופות סבתא היווניה כוללת כמובן מרק עוף עם "שערות מלאכים" (מים איטריות דקות דקות המכונים FIDES מה השם הספרדי/ לדינו של איטרות אלו FIDEO( וואלה היהודים האלו החזירו סוףסוף קונטרה לכניסת מילים יוונית כה רבות לעברית) ותה. ביוון לרב אתה שותיפ תה כשחולים.

GLGGM

New member
יששכרה הוזהרה על טעויות הקלדה

סתם... תרופות סבתא היווניה כוללת כמובן מרק עוף עם "שערות מלאכים" סוג של איטריות דקות דקות המכונות FIDES, מההשם הספרדי/לדינו של איטרות אלו FIDEO (וואלה היהודים האלו החזירו סופסוף קונטרה לכניסת מילים יווניות כה רבות לעברית) ותה. ביוון לרב שותים תה כשלא מרגישים טוב. בריאות טובה לכולנו

תמנונה

New member
אנג'לו יקירי מתן הסתם../images/Emo101.gif

גם אימי הפולניה השקתה אותנו במרק עוף..... כמובן עם איטיות הלו הן "הלוקשען".... וכי למה???????????? בגלל שבמרק עוף יש מה שנקרה "שיתנה" לא לצחוק זו האוריאה, הפניצלין של פעם....... וכמובן תה עם מלאן לימון...בשביל החיטוי....מעניין כל הנ"ל עובד עד היום............ נונה

Nava5

New member
אינספקטור,והיח עומרים מנורא קחולה?

הס"ט של 'ירוזלם דה אורו' היו משתמשים במנורה כחולה, בחצר הארוכה של ימין משה. יאיי ג'נטס קי אבלן ספניול?

GLGGM

New member
../images/Emo66.gif STAS DE MOS OTROS?

זה מקנה תוספת ציון למגן...

GLGGM

New member
../images/Emo2.gif SENIOR DEL MUNDO

למרות שאני רומניוטי...

Nava5

New member
אנג', מירה קה יאיי אונה מוזר אי און

אומברה ק'אנטיינדן אספניול. קואלו ואז אזר?

GLGGM

New member
תלוי באיזור שאת באה ממנו

התותאה אותו דבר, יפה, מרגיזה(לפעמים), נהדרת (כמעט תמיד) ואיתה קשה אך בלעדיה אי אפשר

למעלה