שיעור מס' 4

../images/Emo124.gifשיעור מס' 4

סטין פלטיה=בכיכר יאיה=סבתא(גרב) אח ענת בלפיס טון פאדי..אוראוס? ענת ראית את פאדי היפה? ענת:פיון פאדי אוראוס טון טרגוטיסטיס?= איזה פאדי היפה הזמר? יאיה:טון פאדי דיסקלוס=פאדי המורה יאיה: ברה פדימו=(ברה מילה בתורכית שאת הפירוש המפקח יפענח לנו ולא מכובד להשתמש בא!!((רק לסבתא יאיה מותר):) יאיה: אפטוס אנטרוס מה טו אספרו פוקמיסה=זה הגבר עם החולצה הלבנה(פוקמיסה=חולצה מכופתרת) חולצה ללא כפתורים=בלוזה יאיה=טורה פלירוני טון אולוריזמו טון בלפיס???עכשיו הוא משלם את החשבון את רואה??.. ענת: ס'ה מו אפטוס אינה? אינה פנדירימנוס?=אלוהים שלי זה הוא? הוא נשוי???. יאיה: אוחי קס'ה מרה פיני טון קפה סטוקולונקי קה פרימני טין אודליה=לא, כל יום הוא יושב בקפה קולונקי ומחכה לאודליה ענת: פו אינה אפטי?=מי זאת? יאיה דן קסריס טין אודליה? איסה קלה? איסה פדימו? את לא מכירה את אודליה? את בסדר? את אחות שלי? דן קסריס טיפוטה= אתם לא יודעים כלום!!

ל-גרב ורודה, לך לנוח בפקודה, אנחנו

זקוקים לך בריא ורענן...תודה שוב על אמש...

yannhs

New member
לא רוצה לבעס אותך אבל יש מלא

טעויות בדקדוק שלך וגם בתחביר, הנה מקצת מהן: אפטוס או אנדרס מה טו אספרו פוקאמיסו, או לחילופין- אפטוס או אנדרס מה טו פוקאמיסו טון אספרו (הבחור בחולצה הלבנה) אולוריזמו=לוגריזמו פו אינה אפטי= פיה אינה אפטי? ( מי זאת?) ד'ן קסריס טיפותה= אינך יודע כלום או לחילופין ד'ן קסרטה אם ברצונך לפנות בלשון רבים

כל הערה והארה תתקבל בברכה וברוח

טובה, ואנחנו כמובן מחקים למפקח-אנג'לו להאיר את דרכינו בהמשך לשיעור זה...ולך yannhs תודה, יופי שנצטרפתה גם אל המורים כאן...ואיך אומר הפתגם "מכל מלמדי השכלתי"...

אם תוכל לכתוב את זה באנגלו יוונית

ואשמח מאוד את הסיפור הבא אתה תספר :) גרב

איזקיס

New member
אני מזכיר לכם ......מחברת ו.....

עפרון .יפה תלמידים !!! מילים חדשות: Here Εδώ =כאן=EDO There Εκεί =שם=EKI Where Που; =איפה?=PU Desk, office Το Γραφείο =משרד,או שולחן כתיבה=GRAFIO Night Η Νύχτα =לילה=NIHTA (הערה:H=ח) Το ρολόι είναι εδώ=השעון הוא כאן=TO ROLOI INE EDO Το βάζο, το παράθυρο, και το γραφείο είναι εκεί = TO VASO'TO PRAT'IRO KE TO GRAFIO INE EKI εκεί=EKI=שם . Η Μαρία δεν είναι εδώ=I MARIA DEN INE EDO=מריה לא כאן עוד משהו: Η Μαρία=אי מריה Ο Πέτρος=או פטרוס H=הא' הידיעה לנשים O=הא' הידיעה לגברים Κι αυτό είναι εδώ=. It’s here too=זה גם כאן Είναι εδώ το γραφείο?; Ή εκεί; Is the desk here? Or there? המשרד\שולחן כתיבה הוא כאן או שם H=או(בעברית=מלת ברירה) ולסיום: Γεια σας, αγαπητοί ακροατές=YA SAS AGAPITI AKROATES=להתראות מאזינים יקרים אוהב אורי

למעלה