שימו

Rivendell

New member
../images/Emo124.gif שימו ../images/Emo23.gif

לנוחיות כולם (אתם ואני
) העברתי את כל הקישורים מתוך המאמרים של "לינקים לדיונים בפורום" לקישורים, כלי יותר נוח למטרה הזאת. זה מחולק ל 7 קטגוריות, שכל אחת מהן נקראת "דיונים בפורום" - (ואז מה שרלוונטי). למשל: דיונים בפורום - ז'אנרים ונושאים אני אשמח לקבל מכם פידבק אם זה באמת יותר נוח! יום טוב לכולם.

Rivendell

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש וסיכום הסקר הקודם

סיכום הסקר הקודם: "מי מהנשים הקטנות היא החביבה עליך?" 35 מכם מעדיפים את ג'ו, פרועה, יצירתית, אנטי-גיבורה אמיתית, אבל עם המון אופי. אבל זה היה צפוי
7 מעדיפים את מג. יפה, בוגרת, והלכה בעקבות הלב ולא בעקבות הכסף. עוד 7 מעדיפים דווקא את בת`. שקטה ועדינה, חלומה של כל אם. 6 מכם מעדיפים את לורי. אין כמו השכן ממול. ואחת יחידה, ומיוחדת כמובן, בחרה ב... איימי. בלונדינית, מפונקת ודעתנית, עם כשרון אמנותי. עכשיו כולנו תוהים מי זאת
סה"כ - 56 קולות. והסקר החדש, באדיבותה של מול המקסימה: "מהו ספר האיים החביב עליך?" רוצו להצביע
ואם מי מכם מרגיש יצירתי ויש לו רעיונות לסקר, אתם יותר ממוזמנים לפנות אלי במסרים או במייל.

Rivendell

New member
*רק* בתרגום הישן, אם אפשר ../images/Emo6.gif

את דעתי על החדש כבר הבעתי. היא לא חיובית, בלשון המעטה. אבל למען הצעירים יותר, הוספתי גם את השם החדש

עופר D

New member
ספר אי הנחת ../images/Emo8.gif

האמת, חודשים ארוכים איתו. מדי פעם קטע קטן. ניסיתי יותר ברצף אבל לא הצלחתי להנות.

עופר D

New member
כל הכבוד

באמת נהדר. עכשיו רק צריך למצא שיטה להפוך את הדיונים לחיים. הרי לא פעם מתפתח דיון המשך שיש הגיון לחבר אותו עם המקורי. אמנם בדיונים הישנים ניתן להוסיף הערות אך מכיוון שלא יקפצו זה לא יהיה מעשי. יש הצעות? עופר

arandiera

New member
../images/Emo24.gifאת מעולה או מה??

ממש יופי. זה לא פורום זו האקדמיה הוירטואלית לספרות ושאר הגיגים!!

2_be

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד על ההשקעה../images/Emo13.gif

Rivendell

New member
../images/Emo24.gif תודה לכולם,

אני ברמת מקווה שמעכשיו זה יהיה קל ונוח יותר. אם עוד מישהו עולה על בעיות קלות או טעויות - תשלחו לי מסר. הערב רוני64 כבר הצביעה בשבילי על טעות מביכה לחלוטין

למעלה