שחR

../images/Emo124.gif שחR

אתה תותח
בחירה מוצלחת ביותר וכנראה שנאמץ את המקום
ואל תשכח את מה שביקשתי ממך
לילה טוב
אעלק...
 

שחR

New member
שמח מאד מאד שנהינתם.

היה כיף בכלל ובחברתכם בפרט. לילה טוב מראש העין. הגיע זמן לישון.
 

שחR

New member
Rאיתי את הסרטון

תרשום לך את התאריך הבא ביומן 30.1.2008 זה שריקת הפתיחה של הקרנבל בסלוודור בהייה בברזיל, עשיתי לך את החישוב, נותרו לך 155 ימים להתארגן בדיוק. כמו שכל מוסלמי חייב להיות פעם אחת במכה, כל אדם שאוהב את עצמו, צריך פעם בחייו לחוות את החגיגה הכי גדולה בעולם. ואזזזזז תבין איזה הכושקשוקה שידרוג אפשר לעשות חחה. בוקר טוב אחי, שיהיה לך יום קסום, אוהב אותך מאד.
 

Bubble Girl 27

New member
שחר

סורי על ההברזה... החבר'ה היו גמורים מעייפות... נותרתי יתומה מאחים לבילוי!
מבטיחה להגיע בפעם הבאה מותק וכמו שאישתי אמרה, אתה באמת כדור של שמחה! פשוט כיף להסתכל עליך ואני מחכה כבר לצאת איתך לרקוד איפשהו או סתם בכלל! פשוט איש מדהים ויקר!
 

שחR

New member
באמת היה כיף וחבל שלא הגעתם בסוף

בטוח שיהיו עוד הזדמנויות. ומקווה שנהנתם בדרככם. אני מבקש להימנע מהביטוי של אישתתך שלך חחה. שבוע טוב מתוקה.
 
שחרורי!!!!!!!!!!!! אין עלייך ....

יו אייזה מקום הבאת אותנו, מודה שלא ראיתי כזה מקום מושקע ומדהים בעיצוב שלו עד היום!!!!!!! כפרה עלייך על הבית שלך, על האנרגיות, על הרקדניות....(מה זה משנה 18/20/23) , ועל טוב הלב שלך שנשפך מכל הכיוונים...תודה תודה על ערב ולילה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!! סמבה סמבה סמבה.
 

רק שיר

New member
לדעתי זה כן היה

18 ומטה אבל מה-זה חשוב... הרבה יפייפיות במקום אחד, לא בריא לנו
אני עדיין שבעה מכמות השרימפסים
 

שחR

New member
מה הפרס לזוכה ?

חוץ משניכן, שאתן הפרס הכי גדול בעולם למי שאוהב אתכן ?
 
שחר ומה איתי?

גבר מדליק שכמוך כמה חתיכות וכולן מחכות לתשומת הלב שלך אחי שיחקת אותה
 

א פרסקי

New member
../images/Emo178.gif

טפו טפו טפו מלח שום פטרוזיליה בצל פטריות לימון
ככה זה טוב?
 
למעלה