שולינקה,,,

חני,,,,

יש עליהם,, תעודת הכשר,, הוציאו גם אישור, מרב העיר,, מה שנקרא,, סופר סופר סופר,, כשר!

חניבעל.

New member
הכי חשוב זה

שיהיו סופר סופר סופר טעימות.... מה רבנית העיר אומרת עליהן?

רבנית....???

פעם אחרונה שדיברתי,, עם רבנית,, היתה זו הבלנית במקווה,, שיבחה ועוד איך את העוגיות של סבתא אניטה,, אפילו קיבלה שוחד קטן,, כדי לא לראות את הקעקוע שעל,,,, אתה בא?????

חניבעל.

New member
בא? רץ.......

מתי הולכים ליטבול? אני כן רוצה לראות את הקעקוע שעל.... (רואה - חסכתי לך שוחד...)

חני,,,

הטבילה היחידה שנוכל לעשות יחד,, היא,, שתעזור לי לטבול בדבש,, את העוגיות של סבתא אניטה, פן יתייבשו,,, ובעניין הקעקוע,, חחחחחחחחח,,,, הוא על הרגל,, עדיין מעוניין,,,,?

חניבעל.

New member
לא אוהב דבש

אבל לא אכפת לי לטבול את הרגל שלך בקצת שוקולד עם קצפת.... ========הקטע מוגבל מגיל 18 ומעלה ==========

חני,,,,בעלללל,,,,,

אתרום את כף רגלי,, לטובת טבילה בשוקולד,, בתנאי אחד,, שתתחייב ללקק,, למרות כל הבקטריות,, והשחור שבין האצבעות,,,

חניבעלללל,,,,,

אני מוכנה לתרום את כף רגלי,, לטובת טבילה בשוקולד ו,,, קצפת,, בתנאי שתתחייב ללקק,, למרות,, הבקטריות והפטריות,,,,ו,,,,,,,,השחור שבין האצבעות,,,,, הולך?

הרבנית...

הרבנית פסקה שהעוגיות טעימות... והיא פוסקת כהלכה... ובוא תצטרף אלינו...יש מקום לכיפה הקטנה שלך...

../images/Emo2.gif הנה אניייייי,,,,

אופס,, צר לי,, נגמרו העוגיות של סבתא אניטה,, נשארו,, העוגיות של סבא יעקב,, מעוניין????? גם מחכה לזה,, וגם מצפה לזה,,

איזה פיהוק דפקת...

מישהו משעמם אותך ??? טוב שלא הצעת לי משהו אחר של סבא יעקב... אני אסתפק בך... התבשיל הכי מוצלח של סבא וסבתא...

חחחחחחחח,,פנטה,,,

זה לא פיהוק,, רק מדדתי את הקוטר,,,חחחחחחחחח תבשיל,,, אני תבשיל,,,? אני בקושי מלאווח,,, אגב,,, עם רסק וביצה ולא עם שוקולד,,

כדי...

לתפוס לך שלא תטבע במקווה ??? בשבילי היא הזמינה את מנופי אבי... מה שבטוח בטוח...

nightroll

New member
תעבירו לי עוגיה בבקשה?

אני אהפוך את ה"מנאג´ א טרויה" שלכם לאורגיה קווארטט.

למעלה