שוב באתי........

בת ה י ם

New member
../images/Emo124.gif שוב באתי........

מממממ (ותודה לכולם על המסרים החמים) אז אופו סי.די עם השירים האלו...... ומיקי.... ונופר וניקול ומאו מרינה ראיתי לך....... קראתי על המפגש בפורים.... אבל ראבקקקק מתי ב ד י ו ק החופש ???????? והפעם........מי יודע אולי אפתיע

צפירה עולה ויורדת הזעקת אמת

בת בת בפורום
השנה פורים = חופש ענק מתחפשים ביום שישי הבא 14/3 ויוצאים לחופש לדעתי עד יום רביעי... כן כן קשים חייה של מורה בארצנו

בת ה י ם

New member
../images/Emo67.gif ש'תגעתתת עד יום רביעי ?

מה פ'תום אוווווווףף אין כאן אמא נורמלית (חחחחח לא כמוך וכמוני) מתי חופשת פורים ????

בת בת תתתתתתתתתתתתת

אזעקה אמיתית לא יכול להיות כל כך הרבה חופש עד מחר תהיה לי תשובה אין גננת אין סייעת ואני לא מסייעת אז מחר אני אבדוק בבוקר ואתן לך תשובה

בת ה י ם

New member
../images/Emo25.gif

כי המקסימה הז'ותי אמרה לי לחשוב חיובי כי התגעגעתי כי התגברתי כי אתם כל כך חסרים לי......... וכי אם תגידו לי מתי מפגש והחופשה אתכונן בהתאם

יקירה שלי...

ובכן כך... המפגש ב- 18/3 והוא עם ילדים !! (אני בכל אופן מביא את האוצריקה שלי...)... אז תתכונני באמת... אני כבר מת לפגוש אותך

בת ה י ם

New member
אופו.....ובאיזו שעה........?

מה להביא ???? (סימנתי חופש.....ואני מקווה שזה לא מתנגש עם מופע פורים של "נזק")

אצל ג'ס...

(לגבי פרטים על מיקום מדויק, אני מציע שתפני אליה במסר...) ושמעתי משהו על שעה 16:00... ומבחינתי מספיק שתביאי את עצמך, אבל בטח עוד יבקשו ממך להביא עוד משהו

בת ה י ם

New member
אתה רוצה אותי בתחפושת של ....

בגדי המלך החדשים ???????? חחחחחחחחחחח טוב, אתקשקש עם ג'ס במסר

בת בת העיקר שתבואי ולא חשוב מה

תביאי תהיי כמו הפרסים שמביאים גם את האחים אני באה עם הברבית שלי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

טוב מיקי כבר מכיר את הנ.ב. שלי אז

את יודעת למה לא חשוב מה תביאי מספיק אבל ממש מספיק שרק את עצמך כי כשישמעו שאת מגיעה כולם ירצו לבוא רק מהסקרנות מי זאת בת בת

למעלה