שבלולה מתיי מסיבת היום הולדת שלך?
ד דודי 34 New member 22/4/08 #1 ../images/Emo124.gif שבלולה ../images/Emo124.gif מתיי מסיבת היום הולדת שלך?
ח חתיך ים 28 היחיד New member 22/4/08 #2 אל תפרסמייייי חחחח שלא תקבלי בטעות עוד איזה הודעה קטלנית חחחחחח
ה המאושרת1 New member 22/4/08 #9 סכמנו על לבוש אדם וחווה לפני החטא... אבל...נוותר לו... שיבוא עם... בליטיני...
ח חתיך ים 28 היחיד New member 22/4/08 #10 יבוא איך שבא לכם ......... העיקר שיהיה סיבה למפגש והכי הכי חשוב שיהיה עוגה ........ למרות שאני בדיאטה כי נשאר לי להוריד בדיווק עוד מאה גרם בשביל להגיע לאיזון שלי חחחחחחחח
יבוא איך שבא לכם ......... העיקר שיהיה סיבה למפגש והכי הכי חשוב שיהיה עוגה ........ למרות שאני בדיאטה כי נשאר לי להוריד בדיווק עוד מאה גרם בשביל להגיע לאיזון שלי חחחחחחחח
ח חתיך ים 28 היחיד New member 22/4/08 #15 לפני המצות זה היה הכרזה לאנורקסייה אחרי המצות צריך מחדש מבטיח שלא נוגע במצות יותר זהו זה הרג אותי חבל"ז
לפני המצות זה היה הכרזה לאנורקסייה אחרי המצות צריך מחדש מבטיח שלא נוגע במצות יותר זהו זה הרג אותי חבל"ז
ש שבלולית U4 New member 22/4/08 #16 אוף אני מנסה כבר חצי שעה להעלות תמונה של עוגת יומולת גדולה |כזאת שקופצים ממנה| אז תדמיינו