שאלת סקר

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
../images/Emo124.gifשאלת סקר../images/Emo88.gif

נניח שהיו נותנים לכם לבחור בין פרופסור בעל שם עולמי לאפילפטולוגיה , אדם אשר כתב ספרים בנושא , בעל ידע בלתי נידלה בתחום אך ידוע בכך שבפגישות עם מטופלים הוא קצר רוח , הפגישה אורכת בערך 10 דקות , אומנם תקבלו טיפול מצוין אבל יחס לא! הבחירה השניה שלכם היא אפילפטולוג חביב אשר למד שנים לא מועטות, כל אדם מעניין אותו כאדם , הוא מתעניין בחייכם האישיים , הוא יתן לכם טיפול מצוין , פגישה איתו תארך עד שעה לעיתים שעה וחצי מבלי שתשימו לב, אתם אפילו עשויים לשוחח על ספר או סרט שקראתם/ראיתם. א.למי תיפנו? ב.האם אתם מעדיפים רופא או רופאה?, ג.האם האחות שמלווה את הרופא חשובה לכם? ד.עד כמה הקשר שלכם איתה קיים אם בכלל? ה.למי תדווחו במידה ויש לכם בעיה שמצריכה דיווח? ו.האם תדווחו? התשובות שלכם חשובות מאוד ,הן אלו שיכולות לשנות את המצב של המרפאות הנוירולוגיות בארץ היום ולעזור לכולנו, אודה לכולכם אם תשיבו, לאלה מכם שקשה להשיב בניק הרגיל , אנא השתמשו ב'אורח'.
והמשך ערב נעים.

qt1

New member
ואלו הן תשובותי../images/Emo26.gif

א.בוחרת באפילפטולוג חביב כמובן, אותו טיפול מצוין והוא גם מתיחס אלי כאל אדם מעניין
ב.לא משנה לי רופא או רופאה. ג.האחות מאוד חשובה לי, היא אשת הקשר שלי עם הרופא. ד.הקשר שלי איתה הדוק עד מאוד, היא מעודכנת בכל שינוי שאני מרגישה , היא מעדכנת את התיק שלי בהתאם , היא מתיעצת עם הרופא , מרגיעה אותי, שולחת פקס למרפאת האם שלי במידת הצורך , זהו קשר מאוד חשוב, ומאוד חברי. ה.לאחות אשר עובדת עם האפילפטולוג. ו.בוודאי שאדווח,אם לא אדווח לא יחול שינוי לטובה במצבי.
עכשיו אתם?
מכיוון שאני חברה באי"ל , ואני בשינוי תרופתי אני מעדכנת גם את אי"ל בדברים מסוימים ומתיעצת ,יש לציין שאני רק נרגעת ככל שאני מרבה לקרוא ולהתיעץ.

moribat

New member
התשובות שלי../images/Emo132.gif

א-לרופא האנושי והחביב. ב-לא משנה לי אם רופא או רופאה. ג-האחות לא ממש משנה לי. ד-לא קיים בכלל קשר עם האחות של הרופא. ה-אדווח לנוירולוג כמובן, ולרופאת המשפחה.באם יש צורך לדווח מעבר לשני אלו, אדווח. ן.בהחלט אדווח. לא היה קשה ובכל זאת אני
כנראה בגלל החום....

hashy

New member
תשובותי זהות לתשובותיך במלואן ../images/Emo45.gif

S E M 151

New member
כנ"ל כמו מוריבת.

אצל הנוירולוג שלנו לא קיימת אחות, יכול להיות שזה היה טוב יותר אם הייתה. ככה פונים לרופאת המשפחה לעדכונים והיא מעבירה מסרים. והיא בסדר גמור. יום טוב לכולם!

ענת71

New member
התשובות שלי.

א -אני מעדיפה את הרופא (הנירולוג שמטפל בי) ומכיר אותי במשך מספר רב של שנים. ב- אני מעדיפה רופא. ג - אחות בכלל לא חשובה לי. ד - אם יש בעיה כל שהיא אדווח לרופא. עלי לציין שכל בעיה שיש לי אני מתקשרת לנירולוג שלי והוא מדריך מה עלי לעשות. נ. ב רופאים הם לא קוסמים!!!

תשובות

א. לרופא האכפתי. ב. לא אכפת לי. ג. אין שום אחות שמלווה רופא... ד. לא רלוונטי .. ה. לרופאה שלי כמובן... ו. לא בטוח, סביר להניח שכן.

smagi

New member
והתשובות שלי:

א - כמובן שרופא חביב ואנושי ב- אני מעדיפה רופא (אולי בגלל טראומה מרופאה שהייתה לי) ג- אצלי אין אחות אצל הרופא, יש לי קשר ישיר אליו. ד- במקרה של שינוי אודיע לנוירולוג ואתייעץ איתו. מגי

ronitit1

New member
התשובות שלי לסקר:

א. אפנה לרופא החביב והסבלני ב. אין לי העדפה מיוחדת לרופא או רופאה ג. לנוירולוגית שלי לא היתה אחות מלווה, כך שאני לא יכולה לענות. ה. על כל שינוי ואו בעיה דיווחתי לנוירולוגית

ufo11

New member
לבקשתך, אני עונה לסקר:)

ברור שהייתי מעדיף שמי שיטפל בי ידע מה הוא עושה וישלב זאת עם אוזן קשבת של למעלה מעשר דקות...צריך רופא שיתן תשומת לב לפציינט שלו, ולא רק יעשה את מה שמוטל עליו ולצאת ידי חובה.וכמובן, כך יוצרים קשר מעבר לרפואי, ומדברים על דברים נוספים וכו'. לא אכפת לי אם זה זכר או נקבה, העיקר שיהיה בן אדם וידע מה הוא עושה. לרופאה שלי אין אחות. היא עובדת לבד:) עם הרופאה הקשר קיים, לא באופן תמידי, אבל כשיוצרים קשר, הקשר חם ולבבי:) אם יש בעיה שמצריכה דיווח, ישר לרופאה שלי. בטח שאדווח!חובה!

qt1

New member
רק לי יש אחות../images/Emo8.gif

COOL זה מאוד מעניין... אחות המרפאה לא עושה ב.דם , היא מקבלת את פניכם ומשוחחת איתכם כשאתם מגיעים לבדיקה, אתם ממלאים שאלון אם אתם חפצים בכך כמובן... יש אווירה 'אחרת'... המידע שלכם היום הוא הכוח של המרפאה מחר! כשאתם עוברים מחדר האחות לחדר הרופא , האחות נותנת תקציר לרופא ואז מתחילה שיחה שלכם עם הרופא בשילוב עם האחות , בונים לכם תוכנית , זה מאוד מעניין , זה גורם לתחושה טובה, אין לחץ , הכל מוזן לתוך המחשב , חבל לי לקרוא שאין אחות במרפאות שלכם , אולי יהיו בעתיד ,העיקר שטוב לכם ,באמת... זה הכי חשוב. מה שכן, לא קראתי שאתם משתפים את אי"ל והיה לי חבל , אני מודה שבשבועות האחרונים היה לי קשה עם המעבר מלמיקטל לטופמקס ולא רק שהתקשרתי לאי"ל אלא גם השתמשתי ועדיין בפורום של אי"ל אליו אני יכולה להכנס כחברה, אם אתם עדיין לא חברים אז אולי כדאי לכם לחשוב על הנושא שוב. זה מאוד נחמד לא להרגיש לבד, ואתם לא לבד
תודה על שעניתם בכזו כנות על הסקר , ולהתראות במפגש הפורום

תשובה לסקר../images/Emo22.gif

דבר ראשון, זו שאלה טובה בכללות - יש רופאים שהתואר שלהם הופך אותם בעיני עצמם לסגן של אלוהים, אם לא לו עצמו... צריך לבחור רופא שהוא אדם, ולפיכך: א. הייתי פונה לרופא השני, שהוא גם בן אדם, ומתעניין במטופליו. ב. אני מעדיפה רופאה, יותר קל לי לדבר עם מישהי, גם בנושאים קליניים. ג. האחות לא חשובה כ"כ, ד. אצלי אין אחות בבקורים אצל הרופאה המטפלת, אז השאלה לא ממש רלוונטית, אא"כ פספסתי משהו?
ה+ו.אני אדווח לרופאה, וברור שאדווח כי לא אשאר במצב שגורם לי סבל או תחושה רעה כלשהי, ואם הדיווח הוא על שיפור - על אחת כמה וכמה, כדי להעלות אפשרות לרדת באי אילו מהתרופות...
אני, באופן אישי, מטופלת באיכילוב, אז מצבי טוב מבחינת הטיפול, אבל אם הסקר יעזור למטופלים שלא זוכים ליחס כזה - דיינו
ולכולכם, תרגישו רק טוב!!! קוקו

למעלה