שאלות

slayer510

New member
תשובות../images/Emo58.gif

1.לקס שיבט את לאנה בפרק 21 של עונה 6. טוב, לא ידוע בדיוק מתי הוא שיבט אותה אבל הראו את השיבוט שלה בפרק הזה. 2.לאנה רצתה שלקס יחשוב שהיא מתה, ולכן היא שמה את לאנה המשובטת במכונית שלה והמכונית התפוצצה, ולאנה ברחה לסין. 3.כל זה התגלה בפרק 2 של עונה 7. מקווה שזה ענה על שאלותייך.

גם לי יש כמה שאלות...../images/Emo58.gif

קלואי מתה? מתי יס ישדרו את העונה ה-7 האם בעונה ה7 יש עכשיו שני קלרק קנט? אחד טוב ואחד רע? דרך אגב אני חדשה כאן

SharoNofit

New member
../images/Emo27.gif

קלואי חיה ונושמת
יס ישדרו את עונה 7 רק אחרי שהיא תסיים בארה"ב מה שאומר הרבה זמן מה שאומר
תורידי!!
בעונה 7 יש רק קלארק אחד יחיד ומיוחד.. -הסיפור הזה של דאבל קלארק נפתר והסתיים כבר בפרק הבכורה.
ברוכה הבאה

aerynsun

New member
../images/Emo3.gif - נצל"ש - יום הולדת לקריסטין 25

יהיה ב30.12.07 אבל כמה מעריצים כבר הכינו לכבודה סרט. מעריצים מכמה ארצות מאחלים לה מזל טוב וגם אפשר לתרום מי שבא לו חבל שאין נציגות ישראלית :( הסרטון

slayer510

New member
וואוו מגניב! מזל טוב קריסטין../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

Superboi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני עדן... לויס וקלארק זו סדרה משנות ה-90'. גם שם, וגם בכל שאר הסרטים של סופרמן (רובם), לויס וקלארק ביחד. גם בסמולוויל זה אמור לקרות, אבל לא לפני שקלארק יתחיל לעבוד בדיילי פלאנט (וגם לויס), ויהיה סופרמן. בארה"ב התחילה עונה 7 לא מזמן. אם את רוצה, שלחי לי מסר, ואני אביא לך קישורים להורדת עונות 6-7...

adizagdon

New member
אני לא חושב שבסמולוויל זה יגיע לזה.

לא ניראה לי שבסידרמה סמולוויל קלארק יהפוך להיות סופרמן,יש לי תחושה שהסדרה תיגמר באופן מפתיע ולא ימשיכו את הסיפור עם סופרמן,וחבל שכךךך

אלישוס

New member
תודה רבה רבה.. וו

אני אשמח לקישורים וגם ספוילרים חחחח בכל מקרה אני אתעדכן כאן.. לפי מה שאהני מבינה הוא לא יהיה עם לאנה חחח

always be me mc

New member
לא נורא..

גם ככה קצת מאוחר מדי מצידו לכבוש את ליבה של לאנה ולהתחתן איתה

SharoNofit

New member
נקווה מאוד שלא../images/Emo199.gif

וברצינות -לא נראה לי שיש איזושהיא סיבה שהוא יחזור פתאום וישתלב בעלילה....

למעלה