שאלות.

• פותח הנושא DEANC
  • פורסם בתאריך

DEANC

New member
לוח שידורים

מתי משודרים פרקים של ורוניקה מארס? האם הפרקים משודרים רק באקסטרא הוט? האם יש אפשרות להוריד אותם מאיפשהו? (אם מותר לבקש את זה בפורום כי זה חוקי על פי חוק אאל"ט) תודה רבה מראש

EyeAt

New member
איפה ניתן לארגן את התיק של ורוניקה?

אני רוצה לקנות למישהי תיק כמו של ורוניקה, היא חולה על הסדרה ולא מפסיקה לדבר על כמה התיק של ורוניקה שלנו כל כך יפה. אז קודם כל אשמח אם מישהו יוכל בכלל להראות איך נראה התיק שלה וגם אם אפשר לדעת איפה אני משיג את התיק הזה. תודה רבה

saryle

New member
שאלה

טוב, זו פעם ראשונה שאני כותבת בפורום, אבל ראיתי את כל הפרקים בסדרה עד 303. יש לי שאלה, פשוט אני רואה את השידורים החוזרים של אקסטרא הוט וזה משגע אותי, בהתחלה בשיר פתיחה, יש תמונה של כל אחד ושם, וגם תמונה, יש איזו תמונה שמופיע ליד הקטע שרואים את דנקן- ואני פשוט לא מבינה מה הולך שם, זו נעל?- זו פחית? מישהו זוכר? תודה מראש שרי

אלכסיס21

New member
חייבת עזרה...בקשה כנסו../images/Emo2.gif

וואי אני חייבת עזרה...משהו יודע איך קוראים לשיר שורוניקה שרה בקריוקי בפרק 12 שבעונה הראשונה?

droramsalem

New member
עונה 3 בחו''ל

מישהו יכול להגיד לי מה התאריך שהם חוזרים כבר מהפגרה המעצבנת הזאת? >:

OMRICH

New member
ספוייייילר

|ספויילר| אהרון אקולס אבא של לוגן רצח את לילי... מקווה שהרסתי.

nick at noon

New member
מדהים כמה משעמם לי

שאני בעצם החלטתי לבדוק אם אפשר למצוא את זה. אני אישית לא שם לב לדברים כמו העיצוב של התיק של ורוניקה אבל עניין אותי אם יש עוד אנשים שהתרשמו כל כך. כן יש. הדבר הפשוט ביותר שצריך לעשות זה חיפוש גוגל עם המילים: veronica mars bag. ככה אפשר להגיע לאתר שנושאו זה אופנה בורוניקה מארס. שם יש קטגורויות רבות ובינהן תיקים. כנראה בכל עונה לורוניקה היה תיק אחר אז אולי כדאי שתשאל את החברה הזאת באיזו עונה היא התרשמה מהתיק. באתר מפנים לכל מיני אתרי מכירות ולפעמים לאי-ביי כשיש להם תיק (אנשים בעצם מוכרים תיקים עם התואר "תיק שנראה כמו התיק של ורוניקה מארס"). והנה האתר.

EyeAt

New member
וואי, רב תודות חבר. כנס שניה

היא מתה על התיק שיש בעונה השלישית ומהאתר שנתת לי הצלחתי לארגן תמונה לא ממש ברורה אבל אפשר לקבל כיוון דיי חד בעזרתה. יש מושג מאיפה אני משיג משהו בסגנון ?

yonco

New member
שידורי "ורוניקה מארס"

"ורוניקה מארס" משודרת בערוץ Xtra HOT (אפיק 5, בכבלים הדיגיטליים בלבד) בימים ראשון עד חמישי, פעמיים ביום: בשעה 15:15 וב-18:10. כרגע משודרת העונה הראשונה (ביום ראשון הקרוב יהיה פרק 16), והחל מיום שלישי ה-16 בינואר יתחילו שידורי העונה השנייה. מועד השידור של העונה השלישית בארץ לא ידוע, אבל סביר להניח שזה יקרה באפריל כמו בשנה שעברה. אסור לדבר על הורדות בפורום אז בעניין הזה אני לא יכול לעזור לך.

DEANC

New member
תודה רבה.

האם התוכנית משודרת בעוד ערוצים? הכוונה היא גם לערוצים ביל-לאומיים.

למעלה