שאלון!

../images/Emo124.gifשאלון!

*נסיון נואש להעיר את הפורום* זה שקורט מת לא אומר שהפורום צריך למות! חוץ מזה, משעמם לי. איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? מה השם הכי מצחיק ששמעת? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לבת שלך על שמך? אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? מזל? מידת נעליים? חיות מחמד? כיתה? איזה שפות את מדברת? בת כמה את? החלום שלך? את חושבת שהוא יתגשם? צבע עיניים? צבע שיער? רגישה לדגדוגים? כמה אחים? אוהבת את החיים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה את הכי פוחדת? צבעת פעם את השיער? גיל שהיית רוצה להיות? יש פירסינג? קעקועים? האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? את אוהבת את כתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? יש לך יומן/ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? שיקרת פעם? התאהבת בידיד? עשית פעם סיאנס? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? הסרט הכי דפוק שראית? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? שתית אלכוהול? השתכרת? התאפרת? רצית להיות מישהו שאת לא? רצית להיות בן המין השני? התעלפת? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? צרחת מפחד? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? פחדת מהחושך? היית בבית-חולים? עשו לך תפרים? יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשי? הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאת שונאת אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? הלכת לאיבוד? היית ברדיו/טלוויזיה? היה לך חלום שחזר כמה פעמים?

../images/Emo163.gif

איך קוראים לך? שמי בישראל: אנה. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אין לי שמץ. הכינויים שיש לשם שלך? דברים רוסיים כאלה. הכינוי הכי אהוב? ארטיק
מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא זוכרת. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא. האם תקרא לבת שלך על שמך? לא ממש. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? הייתי יורה בעצמי קודם... מזל? אין... מידת נעליים? 41:S חיות מחמד? חגי! כיתה? י'. איזה שפות את מדברת? עברית, רוסית עילגת, אנגלית ושני משפטים בצרפתית. בת כמה את? רבע ל16? החלום שלך? להיות בלונדון בהופעה של פורקיופיין טרי
את חושבת שהוא יתגשם? הלוואי!!!!111 צבע עיניים? כחול. צבע שיער? צבוע לאדום-חום-ג'ינג'י כזה. רגישה לדגדוגים? לפעמים. כמה אחים? אחת. ועוד שניים בערך. אוהבת את החיים? לפעמים. מסר לחיים? אם החיים מביאים לך לימונים אז הם ממש קמצנים. יש לך גשר? כן. יש לך משקפיים\עדשות מגע? שניהם. מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים שאני אוהבת ומוזיקה. יש חבר? יש.
ממה את הכי פוחדת? בתים ריקים בלילה. זה קריפי. צבעת פעם את השיער? פסים אדומים, קצוות אדומים, חצי שיער פנימי אדום, כל השיר אדום. יחי הגיוון. בפעם האחרונה רציתי לצבוע את השיער לג'ינג'י-שטני-בלונדיני כזה, אבל רק השורשים נצבעו. גיל שהיית רוצה להיות? אחרי צבא. יש פירסינג? בגבה
קעקועים? לא. האם אתה חי את הרגע? לא ממש, לצערי. יש לך סודות? לא נראה לי. אתה שונא את עצמך? לפעמים. את אוהבת את כתב יד שלך?מאוד! יש לך הרגלים רעים? כן. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שיואו, העיניים שלך כחולות. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני מניחה שזה תלוי מי הייתי. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן. יש לך יומן/ג'ורנל? לא בדיוק. סקאצ' בוק, פנקס ובלוג. מה החולשה הכי גדולה שלך? ממ, לא יודעת. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? לא נראה לי. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? הכל לטובה? התאהבת פעם? כן. התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? יותר מפעם אפילו
שיקרת פעם? מי לא? (אמא שלי עדיין חושבת ששגיא חברה שלי
) התאהבת בידיד? כן. עשית פעם סיאנס? לא. אני נגד זה. היית פעם בחו"ל? ארה"ב, קנדה ויוון. הרבצת למישהו? לחגי
הסרט הכי דפוק שראית? המורדים? שחית בעירום? באמבטיה? ברחת מהבית? לא. התחילו איתך? כן
נשארת ערה כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כללללללללל הלילה? לא. בגדו בך? לא. הרגת חיה בטעות? נמלים. הרגת חיה בכוונה? נמלים!!! גנבת משהו? לא. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? בערך. עישנת סיגריות? לצערי. עישנת נרגילה? לצערי. שתית אלכוהול? אני רוסיה טובה. השתכרת? כן, אבל לא עד לרמה של לשכוח מה שעשיתי. התאפרת? כן. רצית להיות מישהו שאת לא? לא נראה לי. רצית להיות בן המין השני? ממש לא. התעלפת? כן, איזה 4-5 פעמים. נשברה לך שן? לא. קיבלת נכשל בתעודה? כמעט נכשל במתמטיקה. רכבת על אופניים? בעקימות יתרה. רכבת על סוס? פוניDDDD: רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן! זה הכי כיף שיש. שיחקת כדורגל? כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? בגדים זה לא שטויות! הברזת מביצפר? בימים שיכולתי. עכשיו אני גרה בו... (ועדיין מבריזה לפעמים, אבל בקושי.) היית מאושרת? כן.
התנצלת על משהו שעשית? ממ, נראה לי שכן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? לשתות? זכרת חלום? בקושי... נרדמת בשיעור? לא. העברת פתקים בשיעור? כן. יש כאלה ששמרתי. תפסו אותך? לא נראה לי. התעקשת על משהו מטופש? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא זכור לי משהו. צרחת מפחד? כן. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. פחדת מהחושך? עדיין. היית בבית-חולים? כשנולדתי... ולבקר אנשים. עשו לך תפרים? לא. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לפעמים אנחנו יוצאים בחבורות... אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן. נשבר לך הלב? אין לי מושג איך לקרוא לזה אפילו. שברת למישהו את הלב? כנ"ל. קינאת במישהו אחר? אני יכולה להיות ממש קנאית לפעמים. היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? לצערי. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? ממ, לא נראה לי. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? לחגיXD רצית לצרוח ולא עשית את זה? המון. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא. חבל דווקא. חיבקת מישהו מפורסם? סטיבבבבבבבבבבבבןןןןןןן
תפסת טרמפ? לא. אני נגד. הלכת לאיבוד?אני ועוד שני אנשים הלכנו באיזור לא ידוע בירושלים במטרה למצוא אוכל ב10 בלילה. אבל מצאנו את עצמנו בסוף. היית ברדיו/טלוויזיה? טלוויזיה קהילתית? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא שזכור לי.

Zohar yaaa

New member
משעמם לי...

איך קוראים לך? זהר אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? נעמה אולי הכינויים שיש לשם שלך? רותי/זהרה/זהרקה/זואי הכינוי הכי אהוב? רותי/זהרה מה השם הכי מצחיק ששמעת? דניאלה לאח של אמיר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? למה שאני אעשה דבר כזה?!?!?! אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? נועם אולי מזל? סרטן מידת נעליים? 41 חיות מחמד? כלבה - לארה כיתה? ט' איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית (שדרושה שיפור) בת כמה את? 14 (וחצי) החלום שלך? להיות מאושרת אנערף את חושבת שהוא יתגשם? ממ.. לא יודעת
צבע עיניים? ירוק-חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? מאוד כמה אחים? 1 אוהבת את החיים? כן מסר לחיים? dont worry be happy יש לך גשר? כבר לא
יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? להנות יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? מבדידות
צבעת פעם את השיער? עשיתי קצוות בכחול.. לא הלך גיל שהיית רוצה להיות? 6 יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא כל כך את אוהבת את כתב יד שלך? לא כל כך יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? סטלנית נחשב מחמאה? חחח אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני חושבת שכן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? אולי מפחיד אותי לדעת יותר מדיי יש לך יומן/ג'ורנל? לא ממש מה החולשה הכי גדולה שלך? אממ.. ביטחון עצמי אני חושבת יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? הרבה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך להנות, ושצריך להגיד מה שחושבים ומרגישים (ומומלץ בזמן...) התאהבת פעם? כן התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? אפשר להגיד עשית פעם סיאנס? לאא היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? לא מכות מטורפות הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכרת כבר שחית בעירום? כשהייתי קטנה
ברחת מהבית? לא התחילו איתך? לא ממש >< נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? אני חושבת שכן דיברת בטלפון כל הלילה? לא כלל בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? לא מחנות או מקום כזה פגעת בעצמך? אממ.. אני חושבת שכן רצית למות? ממ... לא בצורה רצינית.. עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כןן התעלפת? כן נשברה לך שן? -- קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? בארור רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא
שיחקת כדורגל? כה הוצאת מלא כסף על שטויות? כן! הברזת מביצפר? ממ.. נשארתי בבית
היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? נראה לי שכן זכרת חלום? בארור נרדמת בשיעור? כה העברת פתקים בשיעור? בארור תפסו אותך? חחח כן התעקשת על משהו מטופש? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן פחדת מהחושך? כה היית בבית-חולים? כה עשו לך תפרים? ממ.. כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? ממ.. יכול להיות.. נשבר לך הלב? ממ.. לא שברת למישהו את הלב? אפשר להגיד.. קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כןן בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן אבל לא ברצינות חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? כן היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אני חושבת שכן

shivering

New member
../images/Emo187.gif

איך קוראים לך? מור אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? גשם הכינויים שיש לשם שלך? טיש, מורציקית, קוצ', מורה, מורקה הכינוי הכי אהוב? מורציקית, טיש מה השם הכי מצחיק ששמעת? קובי (לבתXD) האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא ממש האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? עופר מזל? דגים מידת נעליים? 39 חיות מחמד? דגים-_- כיתה? ט איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית בת כמה את? 15 החלום שלך? לדעת מה אני רוצה ולהיות מסוגלת להשיג את זה את חושבת שהוא יתגשם? כן צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? לא ממש, תלוי כמה אחים? 2 אוהבת את החיים? כן מסר לחיים? LIFE IS A BITCH AND THEN YOU DIE יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? גם וגם מה הדבר הכי חשוב לך? ההנאות הקטנות יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? בדידות, כאב פיזי, אבדן צבעת פעם את השיער? לא, רק כמה פסים ממש מזמן גיל שהיית רוצה להיות? הגיל הנוכחי מספיק טוב לי יש פירסינג? 7 עגילים באזניים, לא נחשב קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? באופן מפתיע, כן אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? חמודה, בוגרת, שיער יפה, רוקדת יפה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? חוסר כח רצון יש לך יומן/ג'ורנל? היה פעם, והיה גם בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? רישות יתר, חוסר כח רצון יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לסמוך על אנשים זה טפשי התאהבת פעם? כן, לא באמת התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? לא הסרט הכי דפוק שראית? "קדחת הבקתה" שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? לא ממש נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא בגדו בך? לא יודעת הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? פיזית? לא בכוונה רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התעלפת? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? בגיליון רבעון חח רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? לא ממש היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן פחדת מהחושך? לא היית בבית-חולים? לא בשבילי עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא נשבר לך הלב? בערך שברת למישהו את הלב? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן, בצחוק חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן, בוקר של יום כיפור...ברחובות העיר בה אני גרה חח היית ברדיו/טלוויזיה? לא זוכרת, אולי היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא

Odradek. אחלה להקה.

איך קוראים לך? לימור אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? המ, אייריס? אבל שישראלי יקרא לעצמו בשם אמריקאי וכו' זה פלצני. הכינויים שיש לשם שלך? לימי, לימורוש, ליר, זיגי, לילוש, לילושקה [סבתא רומניה], פריקית. הכינוי הכי אהוב? זיגי. מה השם הכי מצחיק ששמעת? הממ...לא זוכרת בדיוק..אבל יש איזה שם משפחה "שפיך" או משהו מיני אחר. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? הממ..בערך. רצו שם באות ל' על שם ליאון אח של אמא שלי שנהרג. האם תקרא לבת שלך על שמך? חלילה וחס, מסכנה הילדה. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? דייויד, אלכס, ליאון. מזל? דגים מידת נעליים? 41
|ביגפוט| חיות מחמד? מתו. כיתה? ח'=\ איזה שפות את מדברת? הו שיט. המ, ספרדית, איטלקית, פורטוגזית, אנגלית, רומנית, וטיפה טיפה רוסית, צרפתית ופינית. בת כמה את? 14 החלום שלך? המ, להיות גיטריסטית באיזה הרכב מצליח ואיכותי. בלוז\רוק סטייל מאניק סטריט פריצ'רס או סגנון רדיוהד\מיוז. את חושבת שהוא יתגשם? יכול מאוד להיות. רק צריכה לעבוד וללמוד עוד טכניקה ותיאוריה..ו..למצוא הרכב. צבע עיניים? חום בהיר \ירוק בשמש. צבע שיער? שטני כהה יחסית \ בהיר בקיץ וכשהשיער ארוך. רגישה לדגדוגים? קצת כמה אחים? 2 אחיות. אוהבת את החיים? הממ..כן..בערך. מסר לחיים? If you tolerate this, then your children will be next. fight for your life. יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? ברוך ה' לא. מה הדבר הכי חשוב לך? הגיטרה שלי. והיכולת לשמוע ולנגן. והמשפחה. ואתם. יש חבר? לא;; ממה את הכי פוחדת? שאמות לבד, מבלי להגשים את החלומות שלי. צבעת פעם את השיער? המ..ראסטה זמנית בצבע סגול נחשבת? גיל שהיית רוצה להיות? 17 יש פירסינג? המ, לא קעקועים? לא;; האם אתה חי את הרגע? מניחה שכן. יש לך סודות? מן הסתם אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? בערך יש לך הרגלים רעים? מניחה. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? "את יפה" \ "את חמודה" \ "את כוסית [שקרנים]" \ "אני מת על הלחיים שלך" אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? שונאת? משקל..מפחיד בעצמי? המ, שלפעמים אני לא חושבת פעמיים ועושה שטויות שאני מתחרטת עליהן אח"כ. יש לך יומן/ג'ורנל? הממ...מחברת שירים\יומן בי"ס נחשב? מה החולשה הכי גדולה שלך? גיטרות. גברים יפים בעלי שיער ארוך וגוף גברי. [ושלא יהיו חלקים><] יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? המון. משני הסוגים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לעולם. אבל לעולם. אל תעשי משהו שתצטערי עליו בגלל רגע של רצון עז לעשות אותו. התאהבת פעם? לא התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? בערך עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכרת שחית בעירום? כשהייתי ילדה קטנה ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? אולי הרגת חיה בכוונה? רק זוחלים למיניהם. גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? קצת רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא יותר מדי. התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? רק בקטע של להשתין. התעלפת? לא שידוע לי נשברה לך שן? טיפה..לא משהו רציני בכלל. קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת?כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא שזכור לי התעקשת על משהו מטופש? לא חושבת. אולי חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?המ. כן. צרחת מפחד? לא חושבת נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? המ, כן. עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן=\ אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? חחחחחח המ...כנראהXD נשבר לך הלב? קצת שברת למישהו את הלב? ליותר מדי>< קינאת במישהו אחר? לא ממש. מקסימום במראה החיצוני קצת. היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? המון המון המוןן פעמים בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? הוו. כן. במשך כל השנה האחרונה. בערך. התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? הממ...כןP:" תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? לא שזכור לי. היית ברדיו/טלוויזיה? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? הרבה.

rabeat

New member
8-|תקצר, איש

(אחלה-בחלה חתימה!|כן) (ברור שזה רוח הנעורים. 8-|)

maog

New member
../images/Emo191.gif

איך קוראים לך? מרגרט/מרגו. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודעת. :O הכינויים שיש לשם שלך? מרגו
מרגוס, מרגול, מרגריטה, מרגלית, מרכול, מרג', מרג'י, מרג, מרגולה וכ'ו הכינוי הכי אהוב? מרג.. נראה לי מה השם הכי מצחיק ששמעת? מרגו
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת מזל? טלה /m\ מידת נעליים? 40 חיות מחמד? אחי הקטן כיתה? ח' איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית וערבית(לומדת:O), קצת רוסית, מבינה קצת ספרדית בזכות קטנטנות XD ויודעת כמה מילים בארמנית
בת כמה את? 14 החלום שלך? אין את חושבת שהוא יתגשם? צבע עיניים? חום צבע שיער? חום, ירוק וורוד רגישה לדגדוגים? כן כמה אחים? 1 אוהבת את החיים? לא מסר לחיים? -- יש לך גשר? כן יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? פיצה יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? חושך |מסמיק| צבעת פעם את השיער? כן גיל שהיית רוצה להיות? 15 :S נראה לי יש פירסינג? לא קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? אוליי :O אתה שונא את עצמך? כן את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אין S: אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן יש לך יומן/ג'ורנל? בלוג
מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת :S יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? הרבה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? אוליי :O התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא יודעת XD עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? הולכים לכלא או איך שלא קוראים לו :O שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא בטעות
הרגת חיה בכוונה? כן ^ גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התאפרת? כן
רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התעלפת? כמעט נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? לא בכוונה
היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא זוכרת :O צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לא פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? לא היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

pluplup

New member
:]

איך קוראים לך? דור. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? הכינויים שיש לשם שלך? כל מיני P: הכינוי הכי אהוב?
מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא זוכר עכשיו. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא שידוע לי :] האם תקרא לבת שלך על שמך? לא,זה יהיה ממש הזוי שלאבא ולבת יש את אותו שם. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? גם דור? P: מזל? אריה. מידת נעליים? 45,משו כזה. חיות מחמד? חתולה וכלב :] כיתה? ח'(אמור להיות בט'). איזה שפות את מדברת? הממממ,אני "מדברת" עברית,ואנגלית די עילגת P: בת כמה את? בת 14 וחצי :] החלום שלך? להיות מוזיקאי *_* את חושבת שהוא יתגשם? אלא מה?
צבע עיניים? חום נחמד כזה :] צבע שיער? גם :] רגישה לדגדוגים? מאוד ;; כמה אחים? 0. כמה קרציות שאמורות להיקרא אחים? 2. אוהבת את החיים? איכ,הם כאלה לא מאגניבים. מסר לחיים? אתם לא מאגניבים. יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. מה הדבר הכי חשוב לך? הגיטרה שלי,המוזיקה שלי.האוזניים שלי,והידיים שלי. יש חבר? לא. ממה את הכי פוחדת? אני הכי פוחדת מפריקים,אני כזאת פקאצה. סתם,משו שהוא לא לפה. צבעת פעם את השיער? בערך P: גיל שהיית רוצה להיות? אני מרוצה מהגיל שלי :] יש פירסינג? לא ;; קעקועים? נופ :] האם אתה חי את הרגע? לפעמים. יש לך סודות? מה נראה לכם? אתה שונא את עצמך? נא :] את אוהבת את כתב יד שלך? XD. כ"כ לא XD יש לך הרגלים רעים? יש מישו שאין לו הרגלים רעים? איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? לא יודע. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? מן הסתם. יש לך יומן/ג'ורנל? בלוג? מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מן הסתם -_-" מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לפה. התאהבת פעם? לא יודע. התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא. שיקרת פעם? -_-" התאהבת בידיד? לא יודע. עשית פעם סיאנס? נופ ;; היית פעם בחו"ל? אהא. הרבצת למישהו? מה זה השאלות האלה? -_-" הסרט הכי דפוק שראית? לא יודע עכשיו. שחית בעירום? נופ. ברחת מהבית? לא באופן רציני. התחילו איתך? בצחוק. נשארת ערה כל הלילה? אהא :] לא אכלת יום שלם? יש מצב. דיברת בטלפון כל הלילה? איכ,לא. בגדו בך? אפשר לומר. הרגת חיה בטעות? כנראה. הרגת חיה בכוונה? אהא. גנבת משהו? לא משו רציני. פגעת בעצמך? לא. רצית למות? אהא. עישנת סיגריות? איכ,לא. עישנת נרגילה? כנ"ל. שתית אלכוהול? כנ"ל. השתכרת? כנ"ל. התאפרת? לא. רצית להיות מישהו שאת לא? איכ,לא. רצית להיות בן המין השני? אהא. התעלפת? לא שזכור לי. נשברה לך שן? אהא ;; קיבלת נכשל בתעודה? אהא. רכבת על אופניים? אהא. רכבת על סוס? אהא ;; רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא. שיחקת כדורגל? איכ,לא. הוצאת מלא כסף על שטויות? אהא :] הברזת מביצפר? רק משיעורים בודדים P: היית מאושרת? אמ. התנצלת על משהו שעשית? אהא. קמת באמצע הלילה סתם ככה? יש מצב. זכרת חלום? XD נרדמת בשיעור? אהא. העברת פתקים בשיעור? לא. תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? אהא :] חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אהא. צרחת מפחד? יש מצב. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. פחדת מהחושך? אהא. היית בבית-חולים? אהא. עשו לך תפרים? אהא. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? איכ,לא. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? אפשר לומר. נשבר לך הלב? כנ"ל. שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי. קינאת במישהו אחר? מן הסתם. היית גאה בעצמך? לא נראה לי. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? תמיד מרגיש ככה. בכית בגלל מישהו? מן הסתם. בכית בגלל מישהי? כנ"ל. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? יש מצב. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? יש מצב. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כנ"ל. חיבקת מישהו מפורסם? לא ;; תפסת טרמפ? לא. הלכת לאיבוד? אהא. היית ברדיו/טלוויזיה? סוג של. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אהא. איזה שאלון הזוי.

Are You In

New member
...

איך קוראים לך? - אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אופיר הכינויים שיש לשם שלך? קוקי
הכינוי הכי אהוב? ^^ מה השם הכי מצחיק ששמעת? חבצלת האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך?אביב מזל? טלה מידת נעליים?36 וחצי חיות מחמד? כלב, חתול ודגים כיתה? י איזה שפות את מדברת?עברית, אנגלית וקצת ספרדית וצרפתית בת כמה את? 16 החלום שלך? להופיע את חושבת שהוא יתגשם?ברור צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור רגישה לדגדוגים? כן כמה אחים? 2 אוהבת את החיים?כן מסר לחיים? Live And Let Live יש לך גשר? כן..אבל לא לעוד הרבה זמן יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? לה פמילייה יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת?מוות צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? בדיוק מה שאני יש פירסינג? כן, אינדסטריאל, באף ועגילים:) קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע?לעיתים יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך?לא את אוהבת את כתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?שאני מגניבה
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? אני שונאת להיות לבד..נחשב? יש לך יומן/ג'ורנל? חח ג'ורנל?! ולא מה החולשה הכי גדולה שלך? מוזיקה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שלומדים הרבה יותר מחוץ לבצפר מאשר בתוכו התאהבת פעם? פעם?! התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת?כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד?כן עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו?כן הסרט הכי דפוק שראית?קווין ופרי קורעים את איביזה שחית בעירום? כן ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות?לאאאאא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן, בזוקה פגעת בעצמך?כן רצית למות? כן עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא?כן רצית להיות בן המין השני? כן התעלפת?כן נשברה לך שן?כן קיבלת נכשל בתעודה?כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש?כן, וזה קורה הרבה חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו?כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד?כן היית ברדיו/טלוויזיה?כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן

sappy song

New member
תבינו לפי השעה...

איך קוראים לך? שי אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? בנג'מין הכינויים שיש לשם שלך? שיוש?! הכינוי הכי אהוב? מניאק
מה השם הכי מצחיק ששמעת? אייזנהוור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? שי=מתנה(אני כאילו מתנה מהשטן להורים או משהו...) האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך?שי? מזל? מאזניים מידת נעליים? 47 חיות מחמד? תוכי ז"ל כיתה? יב' איזה שפות את מדברת? עברית,אנגלית,רבע גרוזינית,רבע רוסית,3 מילים בערבית,חצי ספרדית בת כמה את? 17 החלום שלך? לבסבס? את חושבת שהוא יתגשם? יאפ צבע עיניים? חומות צבע שיער? שחור רגישה לדגדוגים? לא כמה אחים? 2 אוהבת את החיים?יאפ מסר לחיים? תשארו שחורים יש לך גשר? כן יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא מה הדבר הכי חשוב לך? הבס יש חבר? חגי יזיז,נחשב? ממה את הכי פוחדת? ליצנים ויצורים עפים צבעת פעם את השיער? עם ספריי נחשב? גיל שהיית רוצה להיות? 16 יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע?4 בלילה לעזאזל... יש לך סודות? אני גרוזיני,עכשיו אין אתה שונא את עצמך? רצח
את אוהבת את כתב יד שלך? XD יש לך הרגלים רעים? יותר מדי איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? "הפינות שלך מגרות" אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטח,אני כלי רצח האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? את העפעף יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? עיניים יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? בעטתי אבן על הראש של חגי,אני מסופק מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לומר היי בכיתה ב' לאנשים בשם חגי התאהבת פעם? XDD התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת?לא שיקרת פעם? אני ישר כמו בננה התאהבת בידידה? לא עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו?OH YEAH הסרט הכי דפוק שראית? ג'קאס 2 זה כל כך טוב שחית בעירום? עוד לא ברחת מהבית? אפשר לומר התחילו איתך? יאפ נשארת ערה כל הלילה? יותר מדי פעמים לא אכלת יום שלם? יאפ דיברת בטלפון כל הלילה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא יודע גנבת משהו? מסטיק של חצי שקל לא נחשב? פגעת בעצמך? יש מצב
רצית למות? כל יום שאני נזכר מי החברים שלי
עישנת סיגריות? בעעעע עישנת נרגילה? כן,אבל עדיין בעעע שתית אלכוהול? OH YEAH השתכרת? אין תגובה התאפרת? לא רצית להיות מישהו שאת לא? אה? רצית להיות בן המין השני? לא התעלפת?יאפ נשברה לך שן?יאפ קיבלת נכשל בתעודה?XDD רכבת על אופניים? יאפ רכבת על סוס? יאפ רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא שיחקת כדורגל? יאפ הוצאת מלא כסף על שטויות? יאפ הברזת מביצפר? יאפ היית מאושרת? יאפ התנצלת על משהו שעשית? אני חושב קמת באמצע הלילה סתם ככה? יאפ זכרת חלום? יאפ נרדמת בשיעור? יאפ העברת פתקים בשיעור?יאפ תפסו אותך? יאפ התעקשת על משהו מטופש? יאפ חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?יאפ צרחת מפחד? יאפ נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? יאפ פחדת מהחושך? לא היית בבית-חולים? יאפ עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?.......... אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? XD לא נשבר לך הלב? XDD גם כן לב
שברת למישהו את הלב? לא חושב קינאת במישהו אחר? לא יודע היית גאה בעצמך? יאפ הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יאפ בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי? יאפ הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?יאפ התעלמת ממישהו בכוונה? יאפ סיננת מישהו בטלפון? יאפ ניתקת למישהו בפרצוף? יאפ רצית לצרוח ולא עשית את זה? יאפ אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא, חגי אני שונא אותך,עכשיו כן
חיבקת מישהו מפורסם? אני חושב תפסת טרמפ? ניסיתי,כל פעם אחרי שגיא הלכת לאיבוד?יאפ היית ברדיו/טלוויזיה?לא יודע היה לך חלום שחזר כמה פעמים?יאפ

RoRiL

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

איך קוראים לך? רותם
אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? גל, או אולי ליאור הכינויים שיש לשם שלך? רותמי? הכינוי הכי אהוב? חבל שאין לי הרבה מה השם הכי מצחיק ששמעת? לשגייה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא. האם תקרא לבת שלך על שמך? בחיים לא, מה הילדה אשמה? אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? נדב!או יואב! מזל? מאזניים מידת נעליים? 39 חיות מחמד? בל הכלבה
כיתה? י' איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית בת כמה את? 15 וחצי החלום שלך? World peace |פיס| סתם סתם.. מממ.. להגשים את כל המטרות שלי את חושבת שהוא יתגשם? מקווה צבע עיניים? חום
צבע שיער? שטני עם קצוות בלונדכימים רגישה לדגדוגים? כן!! כמה אחים? 2 אוהבת את החיים? למה לא.. מסר לחיים? יהיה טוב אם באמת תרצו שיהיה טוב יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? לא עכשיו יש חבר? שאלה טובה ממה את הכי פוחדת? לטאות, ו... איזה איש אחד צבעת פעם את השיער? כן גיל שהיית רוצה להיות? 18 יש פירסינג? לא פירסינג קעקועים? לא:p האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? אני מניחה אתה שונא את עצמך? ממש לא את אוהבת את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן
איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? ממממ... רותם,את כזו רותם? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני מניחה שכן, ואז מתרחקת מהר האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כןןןןןןןןןןןןןןןן יש לך יומן/ג'ורנל? יומן שלי |פרטיות| מה החולשה הכי גדולה שלך? לסלוח! יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כןןןןןןןןןןןןן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות את הרגע התאהבת פעם? כן התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? אכן.. חח שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? ממ... לא יודעת עשית פעם סיאנס? כן.. מפחיד היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? ברור]-] הסרט הכי דפוק שראית? המורה לפסנתר XD שחית בעירום? לא.. ברחת מהבית? חלקית התחילו איתך? אפשר להגיד נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן.. אווץ' דיברת בטלפון כל הלילה? כל הלילה לא
בגדו בך?
הרגת חיה בטעות? נמליםליםלים הרגת חיה בכוונה? נמליםליםלים גנבת משהו? טושים מחיקים ממתקים ומדבקות
פגעת בעצמך? ... רצית למות? לא כ"כ קרוב לזה.. לא יודעת עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? רק עם אח שלי חח שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא ממש התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? once רצית להיות בן המין השני? כן חח התעלפת? כן נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? בשל"ח רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כןן כייףףףף שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? היי... ממתקים זה אגדה הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כןן:)) התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? :p זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? יוהו עדיין לא העברת פתקים בשיעור? כן? תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן.. אני כה טיפשה חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? :( תאמת שכן צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן.. לפעמים צריך את זה פחדת מהחושך? כן:[ היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא.. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא קינאת במישהו אחר? כן.. לצערי היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כןןן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן
הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן..! התעלמת ממישהו בכוונה? כן.. טיפשה סיננת מישהו בטלפון? מי לא? ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? אני לרוב פשוט צועקת אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן |שוב רותם את טיפשה| חיבקת מישהו מפורסם? ... שאלה טובה תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? אני? ברור! אין לי חוש כיוון בגרוש היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, מפחיד לא?

אחח... השעמום...

איך קוראים לך? חגי. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודע, אבל אני מעדיך כמעט כל דבר על "חגי"... הכינויים שיש לשם שלך? חַגִי, מולדי XDD הכינוי הכי אהוב? מולדי... מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא זוכר... לא אכפת... האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא, סתם ההורים שלי בטח היו על סמים באותו רגע... נתנו לאוקראיני שנולד בארץ שם של מרוקאי. האם תקרא לבת שלך על שמך? לא חבל? יתנו לה מכות יותר מאשר שנתנו לי ביסודי... אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? חגית? מזל? אין... מידת נעליים? 45... חיות מחמד? שי ואנה. כיתה? יב'. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, רוסית- פחות או יותר (פחות...),קצת צרפתית... בן כמה אתה? עוד מעט 18. החלום שלך? להרוס את החלום של שי. את חושבת שהוא יתגשם? אני מקווה. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום כהה. רגישה לדגדוגים? בנקודה אחת. כמה אחים? 2 אוהבת את החיים? יאפ. מסר לחיים? אני לא מכיר את חיים... יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. מה הדבר הכי חשוב לך? סקס. יש חבר? לא, אבל יש לי חברה. ממה אתה הכי פוחד? ממה שיהיה... צבעת פעם את השיער? בספריי... גיל שהיית רוצה להיות? 21 יש פירסינג? לא... קעקועים? יהיה
האם אתה חי את הרגע? מנסה... יש לך סודות? לא מפני כולם... אתה שונא את עצמך? לא. את אוהבת את כתב יד שלך? כן. יש לך הרגלים רעים? לאכול ב-2 לפנות בוקר? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אני לא מקבל מחמאות. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטח! איך אפשר שלא? זה אני... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא יודע... יש לך יומן/ג'ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? אין לי מושג... יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? הכרתי את שי... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודע, יש עוד הרבה לפני... התאהבת פעם? ועדיין מאוהב
התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? כן. שיקרת פעם? מי לא?... התאהבת בידיד? לא. עשית פעם סיאנס? לא... אבל הייתי פעם בבית של ידידה כשהיא עשתה סיאנס בסלון, אני הייתי בחדר שלה. היית פעם בחו"ל? לא! אררר. הרבצת למישהו? כן. הסרט הכי דפוק שראית? ג'קאסס. שחית בעירום? לא. ברחת מהבית? בערך כזה... התחילו איתך? כן. נשארת ער כל הלילה? הרבה פעמים... לא אכלת יום שלם? כן... דיברת בטלפון כל הלילה? לא... בגדו בך? לא. הרגת חיה בטעות? נמלים. הרגת חיה בכוונה? נמלים, דבורים, יתושות, וכל מיני חרקים... גנבת משהו? יאפ. פגעת בעצמך? לא. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? יותר מדי פעמים. התאפרת? כן XD רצית להיות מישהו שאת לא? לא. רצית להיות בן המין השני? לא. התעלפת? כן. נשברה לך שן? לא. קיבלת נכשל בתעודה? כן. רכבת על אופניים? כן, ואז נפלתי. רכבת על סוס? לא... רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא... שיחקת כדורגל? כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? לא... הברזת מביצפר? כל פעם אפשרית
היית מאושר? ברור. התנצלת על משהו שעשית? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? הפרעות שינה... אז כן. זכרת חלום? הרבה חלומות. נרדמת בשיעור? כן. העברת פתקים בשיעור? ביסודי... תפסו אותך? נראה לי שכן... התעקשת על משהו מטופש? אני בטוח שכן... חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא יודע... צרחת מפחד? לא... נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. פחדת מהחושך? כן. היית בבית-חולים? כמה פעמים. עשו לך תפרים? כן. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? בטח! יצאתי עם שי, אלכס, ועוד כמה, כולם ביחד... אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? ... נשבר לך הלב? כן. שברת למישהו את הלב? לא נראה לי. קינאת במישהו אחר? לא חושב. היית גאה בעצמך? פה ושם... הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? הרבה פעמים. בכית בגלל מישהו? לא. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן. הרגשת שאתה מחוייב למישהי למרות שלא הייתם רשמיים? לא. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? לאנה... שי... רצית לצרוח ולא עשית את זה? לפני 5 דקות בערך. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן. חיבקת מישהו מפורסם? סטיבן ווילסון, בעז שרעבי XD, את עצמי... תפסת טרמפ? ניסיתי, כנראה שאני ושי לא סקסיים מספיק. הלכת לאיבוד? כן, בגלל שי... היית ברדיו/טלוויזיה? לא... היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. ושנאתי את זה. זהו? אין עוד? מה אני אעשה עכשיו? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.... טוב, אני פשוט אשמע מוזיקה...

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifלהלהלה

איך קוראים לך? זמר אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודעת הכינויים שיש לשם שלך? זיימר,זמרחי,זמאר הכינוי הכי אהוב? זמרחי מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא יודעת האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? זמר ג'וניור? XD אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? מאיפה לי מזל? עקרב מידת נעליים? 39 חיות מחמד? אין כיתה? ח' איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית בת כמה את? 13 וחצי החלום שלך? אנערף את חושבת שהוא יתגשם? צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? מאוד כמה אחים? אחד אוהבת את החיים? חביבים מסר לחיים? תאכלו יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהבת יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? לאבד אנשים שאני אוהבת צבעת פעם את השיער? בקטנה גיל שהיית רוצה להיות? 15 יש פירסינג? רק 2 לובים קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? לא ממש יש לך סודות? כמו לכל אחד אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? חמודה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? לא יש לך יומן/ג'ורנל? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעתתת יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מלא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת התאהבת פעם? כן התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? קליק שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא בגדו בך? אם שקרים וכאלה אז כן הרגת חיה בטעות? נמלים? הרגת חיה בכוונה? נמלים? גנבת משהו? בקטנה פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התעלפת? כן נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? בתעודה לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לכמה דקות העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד?כן היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

l i o r a n g e

New member
נעלי בית זה לכוסיות.

איך קוראים לך? ליאור אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לא יודעת. הכינויים שיש לשם שלך? אין לי כח לכתוב. הכינוי הכי אהוב? ליאורוש. מה השם הכי מצחיק ששמעת?פריחת עץ הדובדבן. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?סבתא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? שם פלצני של טייסים או משו. מזל? אריה מידת נעליים?39 חיות מחמד? כלב כיתה? ח' איזה שפות את מדברת?עברית, אנגלית, קצת ספרדית ורוסית בת כמה את? 14 החלום שלך? יש יותרמידי. את חושבת שהוא יתגשם? לא נראה לי. צבע עיניים? ירוק צבע שיער? שחור רגישה לדגדוגים? לא כמה אחים? 2 אוהבת את החיים?כן מסר לחיים? אנשים הם אינטרסנטים. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה דברים יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? מכלום צבעת פעם את השיער? כן גיל שהיית רוצה להיות? 20 יש פירסינג? לא קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? אפשר לומר יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך?לא את אוהבת את כתב יד שלך?לא ממש יש לך הרגלים רעים? ברור איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? לא מחמיאים לי הרבה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא נראה לי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? לא נראה לי יש לך יומן/ג'ורנל? יש לי בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? לא ברור יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? ברור מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אנשים זה חרא התאהבת פעם? נראה לי שכן. התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת?כן שיקרת פעם? כה התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? כה היית פעם בחו"ל? כה הרבצת למישהו?כה הסרט הכי דפוק שראית? אקווה מרין שחית בעירום? לא ברחת מהבית? ל10 דק' בערך התחילו איתך? כן, לא היה טוב נשארת ערה כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? כן בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות?כה הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? לא פגעת בעצמך?נראה לי רצית למות? כן עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התעלפת?כן נשברה לך שן?כן קיבלת נכשל בתעודה? יותר מאחד רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לצערי כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?מוכר הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש?כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?יכול להיות צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן פחדת מהחושך? לא היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?ישמצב קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו?כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד?כן היית ברדיו/טלוויזיה?כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

למעלה