שאלון

shirki3

New member
המשך

ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול:הכל 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות:מי שיודע יודע, מי שלא, לא צריך לדעת 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק:טאקי 141. עם מי?כולם! 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: עצמאות. 3> 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות:אין לי מושג 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא:מישהו לרוץ איתו 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע:אחלום לנצח 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו:צהוב 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: אל? על! 148. עם מי את מדברת?דנדה! 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? על אח של דניאל! 150. מה החשק הכי חזק שלך?במבה!

lidor203

New member
היי ../images/Emo13.gif

1. היי, מה שלומך? חם לי/קר לי...אני לא סגור על עצמי 2. ספר דבר אחד חדש:התחלתי אימוני צבא
3. וידיעה אחת ישנה: אני מת 4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה: היי דילן מה נשמע? 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) אני מניח שכן 6. בן כמה אתה? 16 7. ומאיפה, אגב? ראשון 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים? 021234535678357434532321 סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? לא 10. אתה מאלה? לא 11. האם אי פעם פגעת בעצמך? כן עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. טוב 12. מתאים לך? כן למה לא האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד? או כמה פעמים.... 14. שברת עצם? כן 15. עשו לך סתימה בשן? לא 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון? מממ כן אבל את היריבה..I SUCK 17. התנשקת עם זכר? אנס אותי זכר 18. ועם נקבה? כן (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך? כן 20. ובחברים? כןןןןןןןןן 21. ובעצמך? או לגמרי 22. קיבלת נכשל בתעודה? לא אני חכם... 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות? פחחח 24. עבדת תמורת כסף? דה עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי? לפני שנה בעטיפת אוכל לנזקקים 26. נישקת אדם על הלחי? לפני 5 דקות את אבא שלי 27. אדם נישק לך את הצוואר? וואו מזמן 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"? היום בצהריים נראה לי.. 29. שיחקת כדורגל? לא אוהב..כיתה ג' נראה לי 30. רבת מכות? לא אוהב..אני שוחר שלום...אבל להעיף אנשים נחשב כי אם כן בשיעור ספורט האחרון 31. ירד לך [א]דם? מה? דם אתמול מה הקטע עם הא'? 32. אכלת בשר? בזמן האחרון אני צמחוני 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? פשש מזמן מדי 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"? לא בפנים אבל לפני כמה ימים 35. אתה אוהב שוקולד? כן 36. איזה הכי הרבה? לבן קליל 37. שוקו או קפה? קפה (הילל) 38. יוסי או צדקיהו? מי אלה? 39. סינרגיה או נינט טייב? סינרגיה 40. פרה או כבשה? פרה(חלב מווווווווו) 41. שטויות או חרוזים? WTF שטויות... 42. חישפוזית או אמבולנס? אמבולנס..ויאו ויאו ויאו 43. זוגי או אי-זוגי? אי זוגי...בגלל ספרות בינאריות ושארית 1 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה? 5 במזל 45. איזו כיתה אתה בכלל? יא 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? לא אני חצי זכר וחצי נקבה אז לא משנה לי..ואני בכלל מת אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן? אין שטן אם היה כבר הייתי פוגש אותו 48. מהי העונה האהובה עלייך? חורף סתיו קיץ אביב כל עונה אני מחליף..הופה משורר אני 49. ישנה עם דובי? הכרית שלי אוהבת אותי בדיוק כמו דובי 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ? עדיין יש לי... לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך? יהיה יותר קל לשאול מה לא מגניב 52. מה לא? לא ראיתי תשאלה הזאת לפני שעניתי...מממ נגררים,ערסים,פקאצות וכו סמים וכאלה 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? מפסיק 54. שותה? 24/7 אני מסטול תמידי 55. ואלכוהול, את שותה? אחד למעלה בקשה 56. באיזו תדירות בגדול? פעם בשבוע או שבועיים 57. ומתי בפעם האחרונה שתית? יום שלישי לפני החופש 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? נו נודניקית 59. השתכרת אי פעם? כן 60. כתבת פעם שאלון? כתבתי שאלה במבחן... שאלתי את הבוחן מה הוא רוצה ממני על הטופס 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות? עכשיו אני עונה 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת? לא מוחק 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? מניח שכן..אני יודע כמה שערות יש לי...ויש לי הרבה 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך?כתם לידה אהוב (אני לא אוהב תנקודות חן שלי) על היד 65. יש לך נמשים? לא 66. כתמי לידה? שתיים למעלה 67. צלקת מיוחדת? כן מהצפורניים של ידידה טובה שלי 68. בא לך לשתף? הלכנו מכות בצחוק והיא החליטה לשרוט אותי ואז ידידה שלה עברה לי על השריטה והפכה אותה לצלקת 69. מה דעתך על מין אוראלי? אני בתול
לא נורא התמימות תיעלם 70. באופן כללי- בנים או בנות? אני לא סגור על זה...נראה לי דילן 71. טלויזיה או מחשב? מחשב...יש עליו הכל 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר? ממממנראה לי בכיתה ב 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? פוד פייט בין מדריכי הקייטנה ביום שוק 74. בנית ארמון בחול? מלא פעמים 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים? כן וגם תעלה ותנינים 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? אני מניח ש10 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו? לא אני תתרן( = כמו חירש ועיוור רק בחוש ריח) 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה? כל עוד זה לא עלי שיהיה 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? מספיק בשביל לשרוד 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? כן במח...הבעיה היא שאין מח גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה? וואו מזמן...לפני 5 דקות אם שוקו נחשב 82. מה זה היה? שוקו 83. היה טעים? כן.. 84. התקלחת היום? עוד לא ..אבל אני צריך דחוף 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? יצא לי 4 פעמים ביום 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? כן לפני שעתיים 87. נהנית? אה... אני אוהב תמדריכים הם תומכים 88. ומהשאלון? אפשר להגיד השהוא עובר מהר..אבל אז אני בעצם אשקר איזה שאלה אני בכלל? 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? מי זוכר? 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? מי זוכר? 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?כן..כשאני וחברשלי היינו חולים ביחד אז לא היה מה לעשות והוא התקשר 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? בצפר זה לא כיף..צאו מהסרט 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? חחח 94. אגב, עבדת פעם? כן 95. במה? מדריך בקייטנה...חשמלאי בשביל אבא שלי 96. את אוהבת את השפה העברית? לא 97. ואנגלית? לא 98. איזו שפה את הכי אוהבת?לא אוהב 99. איזו הכי לא? כולם

lidor203

New member
ממשיך

100. למה?! ערבית שפה מהממת! איכס וואלה עכבר?...מה אני בדיסני עם מיקי מאוס? 101. אילו שפות את מדברת בכלל? עברית אנגלית ערבית קצת ומילה או שניים ברומנית 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? רומנית 103. לבנים - שיער ארוך או קצר? ארוך..כמו שלי 104. זקן או מגולח לתפארת? מגולח אבל לא לתפארת..זיפים 105. משקפיים- סקסי או לא? תלוי על מי 106. שומעת עכשיו מוסיקה? כן 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? אין 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? 7 אתם יודעים שאפשר לשיר אתהשיר הזה על המוזיקה של HEY MICKY ולהיפך? 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? הא? לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. וואו.. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה? למה את/ה כל כך משועמם/ת שאת/ה כותב/ת שאלון כזה? אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין? שמאל 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה? לא 113. אם כן, כמה שנים.0 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? בטח שיש 115. אני מורחת את השאלון? וואלה... 116. היית רוצה להפסיק אותו? לא..אני שומע שירים מגניבים ה ונרגע קצת פחח. אז תפסיקי. נו, תפסיקי. 117. אה, לא? בסדר! סבבה 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? בריכה/ים מה זה משנה..העיקר שמש ומים 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? מים 120. אוהבת מדורות? לא הכי 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? נכון 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? חחח לא 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? ילדים גדולים לא בוכים 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? 9 לילה 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים? מעוננים... 126. את קונה דיסקים מקוריים? פעם בשנה 127. שומעת הרבה מוסיקה? כן 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) קראתי על זה בעיתון בדרך לחיפה אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. מגניב לך 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? לא דע בטח מתמטיקה 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? 31 131. מה את אומרת על הכושר שלך? משפר אותו בימים אלה 132. היית אי פעם בהופעה חייה? לא 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? לא שאני זוכר 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? לא אוהב אוטובוסים 135. יש לך רישיון? אין לי 16 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו? 0 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? לישון ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: דילן 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: דילן 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: סובב תדילן 141. עם מי? דילן 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: המחסן של כאילו 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: משוגעות עם דילן בהשתתפות כל מי שהיא חושקת בה 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: נמאס לי משאלונים של לידור אנציו 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: נמאס לי מילים ולחן לידור אנציו (אגביש כזהשיר שכתבתי איפשהו) 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו: ? להתשמש למה? 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: של עדן להפנט אנשים 148. עם מי את מדברת? איתך 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? איך אני יכול לגרום לך להפסיק לדבר 150. מה החשק הכי חזק שלך? שתשתוק/שתשתקי או נגמר!!!!

וונקי

New member
אוקי למה לא(משהו באמת קורא את זה?

1. היי, מה שלומך? אני בבסדר 2. ספר דבר אחד חדש:עשתי שעווה ויש לי כיות מי זה 3. וידיעה אחת ישנה:אני חברה טובה של מאיה 4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה:היי מה קורה 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*)תולי מי זה אני לא אוהבת להתנשק במיוחד 6. בן כמה אתה?20 7. ומאיפה, אגב?מי קדימה 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים?מאיפה אני יודעת סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? 10. אתה מאלה?לא משש 11. האם אי פעם פגעת בעצמך?כן!!! עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך?סבבה האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד?כן 14. שברת עצם?כן 15. עשו לך סתימה בשן?כן 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון?לא 17. התנשקת עם זכר?כן 18. ועם נקבה?כן (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך?כן 20. ובחברים?כן 21. ובעצמך?כן 22. קיבלת נכשל בתעודה?דה ברור שכן 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות?כן לפסיכו 24. עבדת תמורת כסף?יאפ כן עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי?כול זמן אני עושה צבא בהנדבות 26. נישקת אדם על הלחי?לא זוכרת 27. אדם נישק לך את הצוואר?יום שישי שעבר 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"?היום 29. שיחקת כדורגל?בגיל 10 בערך 30. רבת מכות?לפני חודש בערך 31. ירד לך [א]דם?היום 32. אכלת בשר?יום שישי 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?לא אוכלת סלט,סלט זה איכסה 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"?לא זוכרת 35. אתה אוהב שוקולד?האאא 36. איזה הכי הרבה?שקולד לבן עם עגיות תודה 37. שוקו או קפה?שוקי 38. יוסי או צדקיהו?אם כבר אז יוסי 39. סינרגיה או נינט טייב?נינט טייב 40. פרה או כבשה?כבשה אבל אני לא אוכלת בשר בקר 41. שטויות או חרוזים?חרוזים 42. חישפוזית או אמבולנס?אמבולוס 43. זוגי או אי-זוגי?זוגי אי זוגי זה מעצבן לפחות זוגי מתחלק בש2 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה?עשתי שלוש השלמתי ל4 45. איזו כיתה אתה בכלל?סיימתי ללמוד תיכון אני כרגע מחפשת מה ללמוד 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון?לא ממש אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן?666 48. מהי העונה האהובה עלייך?אביב לא חם מדי ולא קר מדי 49. ישנה עם דובי?כן 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ?2 וחצי שלוש בערך לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך?לראות גבר סקסי עירום 52. מה לא?השאלון הזה 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)?סגריות אבל אני מנסה להפסיק סמים זה חוקי אצלי אבל כן 54. שותה?כן 55. ואלכוהול, את שותה?אם אני שותה אלכוהול אני שותה בירה 56. באיזו תדירות בגדול?אני יראה בקבוק בירה אני ישתה 57. ומתי בפעם האחרונה שתית?שתיתי מים לפני שעה 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?ביום שני 59. השתכרת אי פעם?ברור שכן 60. כתבת פעם שאלון?כן 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות?כן 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת?לא מחקתי לא ענתי על הכול 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?לא ממש 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך?אף פעם לא חשבתי על זה 65. יש לך נמשים?כן 66. כתמי לידה?כן 67. צלקת מיוחדת?אפשר להגיד 68. בא לך לשתף?לא 69. מה דעתך על מין אוראלי?לא תודה לא בשבלי 70. באופן כללי- בנים או בנות?אפשר גם וגם? 71. טלויזיה או מחשב?מחשב 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר?לא 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?ברור שכן 74. בנית ארמון בחול?ברור שכן 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים?כן 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה?לא ממש 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו?לא 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה?אם מעשן אז כן סגריות זה רע 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ?חסוי 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?לא גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה?לפני שעתיים 82. מה זה היה?במבה 83. היה טעים?ברור זה במבה 84. התקלחת היום?כן 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום?כן 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך?כן 87. נהנית?כן 88. ומהשאלון?לא 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?לאמא שלי 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה?אמא אני חוזרת מאחור 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?ברור שכן 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס?ביולוגיה 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד?פסיכלוגית 94. אגב, עבדת פעם?כן 95. במה?אני פאקיק איש קבע 96. את אוהבת את השפה העברית?כן 97. ואנגלית?כן 98. איזו שפה את הכי אוהבת?יפנית למרות שאני לא מבניה שום דבר 99. איזו הכי לא?רוסית 100. למה?! ערבית שפה מהממת!אולי 101. אילו שפות את מדברת בכלל?עברית ואנגלית מדברת מבניה גרמנית וספרדית 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת?כן 103. לבנים - שיער ארוך או קצר?תולי יש כאלה שיפה להם אורך 104. זקן או מגולח לתפארת?מגולח 105. משקפיים- סקסי או לא?משקפיים זה סקסי 106. שומעת עכשיו מוסיקה?לא 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?לא טוקע לי שיר 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10?8 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא?0O לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9.לא 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה?כן מה עבר אילך בראש שמת אותו אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין?ימין 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה?לא 113. אם כן, כמה שנים. 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113?כן 115. אני מורחת את השאלון?כן 116. היית רוצה להפסיק אותו?כן נו דיי פחח. אז תפסיקי. יופי זה נגמר נו, תפסיקי. 117. אה, לא? בסדר! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? 120. אוהבת מדורות? 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים? 126. את קונה דיסקים מקוריים? 127. שומעת הרבה מוסיקה? 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? 131. מה את אומרת על הכושר שלך? 132. היית אי פעם בהופעה חייה? 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? 135. יש לך רישיון? 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו? 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: 141. עם מי? 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו: 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: 148. עם מי את מדברת? 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? 150. מה החשק הכי חזק שלך?

Ronyyyy

New member
../images/Emo103.gif

1. היי, מה שלומך? רע. 2. ספר דבר אחד חדש: נדפקה לי הברך. 3. וידיעה אחת ישנה: החיים שלי מסובכים. 4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה: *חיבוק* 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) תלוי את מי=] 6. בן כמה אתה? עוד חודש -בדיוק- 15. 7. ומאיפה, אגב? פ"ת 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים? זובי=] סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה.- דיי, באמת? 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? חח כן 10. אתה מאלה? חח קצת 11. האם אי פעם פגעת בעצמך? דפקתי את הראש בקיר ותלשתי לעצמי שערה. לא ביג דיל=] עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך? אין לי כוח. האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד? ברור. אני כישרון=] 14. שברת עצם? לא 15. עשו לך סתימה בשן? לא
16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון? - 17. התנשקת עם זכר?
18. ועם נקבה?
(מעניין אם גם את אלה מחקת...) חחח 19. התביישת בהורים שלך? כה=\ לצערי 20. ובחברים? קצת, פעם אחת, בידיד אחד 21. ובעצמך? =[ 22. קיבלת נכשל בתעודה? לא
לא נראלי לפחות=] 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות? חחח נראלכם?!!!!!!!!!1 24. עבדת תמורת כסף? עוד לא=[ עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי? נמנמ מדצים? 26. נישקת אדם על הלחי? היום 27. אדם נישק לך את הצוואר? לא זוכרת=\ 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"? לא זוכרת. 29. שיחקת כדורגל? - 30. רבת מכות? ---- 31. ירד לך [א]דם? - 32. אכלת בשר? אתמול 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? שבוע שעבר 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"? לא זוכרת=\ 35. אתה אוהב שוקולד? מי לא? 36. איזה הכי הרבה? חלב=] 37. שוקו או קפה? מוקה. שזה לעילגים שוקו+קפה 38. יוסי או צדקיהו? צביקה. 39. סינרגיה או נינט טייב? סינרגיה=\ 40. פרה או כבשה? כיבשששששששששששששש=] 41. שטויות או חרוזים? שטויות! 42. חישפוזית או אמבולנס? חישפוזית שזה? 43. זוגי או אי-זוגי? זוגי. 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה? 5, מסיימת השנה. 45. איזו כיתה אתה בכלל? י', אל תבקשו ממני להסביר את עניין המתמטיקה. 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? אממ נתגבר אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן? 666? 48. מהי העונה האהובה עלייך? היה רק אחת! 49. ישנה עם דובי? לא. 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ? לא היה. הייתה אצבע! לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך? לא את. =] 52. מה לא? את? 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? חחח לא 54. שותה? שבא לי=] 55. ואלכוהול, את שותה? אז על מה דיברנו? 56. באיזו תדירות בגדול? לא יודעת, תלוי 57. ומתי בפעם האחרונה שתית? 5 דקות. עד שגיליתי שיש עכביש בכוס. 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לפני שבוע וחצי ככה 59. השתכרת אי פעם? לא נראלי 60. כתבת פעם שאלון? כן הרבה 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות? לא. 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת? לאאאא 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? אממ כן 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך? בצוואר 65. יש לך נמשים? לא =[ 66. כתמי לידה? קטנטנים, 2-3 67. צלקת מיוחדת? במצח שמוסתרת על ידי הפוני, פתחתי את הראש בגיל 3 68. בא לך לשתף? שיתפתי 69. מה דעתך על מין אוראלי? נמנעת מלענות. 70. באופן כללי- בנים או בנות? אני בקטע של בנים. 71. טלויזיה או מחשב? מחשב עם סדרות מהאינטרנט=] 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר? קוואה-קוואה, אוניה. 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? חחח למשחק=] 74. בנית ארמון בחול? הו, הנוסטלגיה 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים? יכול להיות 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? כן 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו?לא. 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה? בשמחה. מה הכתובת? 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? פה, במגרש ביתי 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? היה. התוצאות לא היו טובות. גם לי. :O כיף לך 81. מתי אכלת בפעם האחרונה? לפני 5 דקות =P 82. מה זה היה? משקה בוקר חיחי 83. היה טעים? מאודדד 84. התקלחת היום? 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? כן שהייתי חולה וסתם ככה 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? כן=\ 87. נהנית? כן=\ 88. ומהשאלון? לא. 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?ניצן 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? התלוננויות חיחי 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? חח כן 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? חלו"ם- זה משו מוזר שלא עושים בו משו אמיתי. 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? - 94. אגב, עבדת פעם? חייבים להזכיר לי שלא?! 95. במה? !!!! 96. את אוהבת את השפה העברית? לא. 97. ואנגלית? כהההההההההה=] 98. איזו שפה את הכי אוהבת? צרפתית=] 99. איזו הכי לא? ערבית! 100. למה?! ערבית שפה מהממת! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 101. אילו שפות את מדברת בכלל? עברית, אנגלית. 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? למה לא?=] 103. לבנים - שיער ארוך או קצר? תלוי. 104. זקן או מגולח לתפארת? מגולח=] 105. משקפיים- סקסי או לא? לא משנה=\ 106. שומעת עכשיו מוסיקה? כן 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? זו שאלה בכלל? hey there delilah
108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? כרגע 2 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? ----- לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. תהני 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה? איפה את גרה?! יש לי משו לעשות אצלך. אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין? ימין. 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה? ניגנתי פעם, גיטרה פסנתר וחצוצרה- לא באותו זמן 113. אם כן, כמה שנים. פסנתר 5 גיטרה 1 חצוצרה 1 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? אומללות. 115. אני מורחת את השאלון? כן! 116. היית רוצה להפסיק אותו? כן!!!!!!!1111 פחח. אז תפסיקי. נעע. נו, תפסיקי. - לא בא לי.

Ronyyyy

New member
ארררר המשך. דני, אני אגלה איפה את גרה.

117. אה, לא? לא! בסדר! יופי! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? תלוי. 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? הגלים!! 120. אוהבת מדורות? למה לא=] 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? אממ כן. 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? לא=\ 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? כן. 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? 5. 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים? עננים קלים. 126. את קונה דיסקים מקוריים? לא הרבה. 127. שומעת הרבה מוסיקה? כן. 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) זה לא ימים אלו ממש. אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. בריטיש איז סקסיייייייייייייייייי 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? מתמטיקה. 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? נכשל=] 131. מה את אומרת על הכושר שלך? סביר 132. היית אי פעם בהופעה חייה? שרית חדד -לא, בבקשה אל תשאללו למה. זה קרה בכיתה א'. תבינו אותי. 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? לא.. 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? 328- ההסעהלביצפר 135. יש לך רישיון? הלואי 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו? 0 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? לא יודעת ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: שוקולד ג'וליאן=] 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: ניגרים! -אני לא אסביר. ווי כמה דברים יש פה כאלה 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: באבל סטרגל 2 141. עם מי? עם עצמי ואנוכי. 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: ניו יורק. כמו דלילהה=] 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: רטטוי=]=] 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: - 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: by the way- rhcp 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו: - 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: טלקיניז=] 148. עם מי את מדברת? חברות שלי וידיד. 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? על שבא לי לי לגלות איפה את גרה. 150. מה החשק הכי חזק שלך? לרצוח אותך.

Slow Cheetah

New member
אני לא כתבתי את זה. ../images/Emo6.gif

ולא אמרתי לאף-אחד לענות [ואם כן, בצחוק
].

Slow Cheetah

New member
נו, גם אני. ../images/Emo54.gif

1. היי, מה שלומך? אני חייה
2. ספר דבר אחד חדש: צו'צו' חזר הביתה אחריי שהוא היה בחוץ
3. וידיעה אחת ישנה: אמ.. עוד מעט עונה שניה של גיבורים
4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה: תלוי מי זה
5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) לא. 6. בן כמה אתה? אני בת 14
7. ומאיפה, אגב? חור ליד ירושלים. בקיצור, צור הדסה
8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים? רוצה עוד פרטים?
סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. מרגש עד דמעות. 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? כן
10. אתה מאלה? לא. 11. האם אי פעם פגעת בעצמך? כן. עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. ואם לי לא בא? 12. מתאים לך? לא. האםםםםםםם אי פעם... לאא!
13. נפלת מאופניים/סקייטבורד? אמ.. מרולרבליידס
14. שברת עצם? לא. 15. עשו לך סתימה בשן? לא. 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון? אמ.. לא יודעת
17. התנשקת עם זכר? כן
18. ועם נקבה? לא. (מעניין אם גם את אלה מחקת...) לא
19. התביישת בהורים שלך? כן. 20. ובחברים? כן. 21. ובעצמך? כן. 22. קיבלת נכשל בתעודה? כן, נראה לי
23. למדת למבחן יותר מ7 שעות? לא. 24. עבדת תמורת כסף? לא יודעת
עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) לא נכון
מתי בפעם האחרונה... .. 25. התנדבת מרצונך החופשי? הרבה
26. נישקת אדם על הלחי? לא. 27. אדם נישק לך את הצוואר? לא
28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"? אתמול/שלשום נראה לי
29. שיחקת כדורגל? לא אוהבת
30. רבת מכות? היום. 31. ירד לך [א]דם? מה?
32. אכלת בשר? היום
33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?
34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"? לא
35. אתה אוהב שוקולד?
36. איזה הכי הרבה? לבן
37. שוקו או קפה? שוקו XD 38. יוסי או צדקיהו?
39. סינרגיה או נינט טייב?
40. פרה או כבשה? כבשה
41. שטויות או חרוזים? חרוזים
42. חישפוזית או אמבולנס? חישפוזית?
43. זוגי או אי-זוגי? אי-זוגי. 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה? אני חושבת חמש, אבל אני לא בטוחה
45. איזו כיתה אתה בכלל? ט'. 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? כן
אותי קצת..
47. מהו מספר השטן? 7
48. מהי העונה האהובה עלייך? של גיבורים?
49. ישנה עם דובי? לא
50. עד איזה גיל היה לך מוצץ? בקושי שנה
לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. מדהים

h e n y

New member
עונה.....וואוו הרבה שאלות

. היי, מה שלומך?: בסדר, תודה. 2. ספר דבר אחד חדש: מממ.... 3. וידיעה אחת ישנה: ממ........ 4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה: "היי"? 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*): מהמתנשקים? 6. בן כמה אתה?: 18 7. ומאיפה, אגב?: צפון 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים? 433509669 סתם סתם.... סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"?: לא 10. אתה מאלה?: לא יודעת 11. האם אי פעם פגעת בעצמך? חחחח עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך? וואלה בכיף האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד?: כן מאופניים 14. שברת עצם?: כן 15. עשו לך סתימה בשן?: כן 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון? לא 17. התנשקת עם זכר? כן 18. ועם נקבה?לא (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך? כן..לצערי..בתור ילדה קטנה ומטומטמת 20. ובחברים? לא 21. ובעצמך?כן 22. קיבלת נכשל בתעודה? לא 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות? לא 24. עבדת תמורת כסף? כן..בדר"כ שעובדים מקבלים כסף עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי?: אתמול 26. נישקת אדם על הלחי? אתמול 27. אדם נישק לך את הצוואר? לפני שלושה חודשים 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"? היום 29. שיחקת כדורגל? וואווו הרבה הרבה זמן 30. רבת מכות? לפני איזה חמש שנים 31. ירד לך [א]דם?אדם או דם? דם היה לפני חודש 32. אכלת בשר?ואווו 6 שנים 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? לפני שעה 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"?ממ 35. אתה אוהב שוקולד?כן נחמד 36. איזה הכי הרבה? לבן 37. שוקו או קפה? שוקו 38. יוסי או צדקיהו? יוסי 39. סינרגיה או נינט טייב? סינרגיה 40. פרה או כבשה? כבשה 41. שטויות או חרוזים? שטויות 42. חישפוזית או אמבולנס? מה זה חישפוזית? 43. זוגי או אי-זוגי? זוגי 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה?4 45. איזו כיתה אתה בכלל? לא בכיתה... 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? לא אותי קצת..: באסה 47. מהו מספר השטן? 666 48. מהי העונה האהובה עלייך? אביב 49. ישנה עם דובי? לא 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ? לא יודעת לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך?רוק 52. מה לא?ורוד 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)?נרגילה מידי פעם 54. שותה?כן 55. ואלכוהול, את שותה? כן 56. באיזו תדירות בגדול? פעם בשבוע 57. ומתי בפעם האחרונה שתית? לפני שתי דקות 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? במוצא"ש 59. השתכרת אי פעם?כן 60. כתבת פעם שאלון?כן 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות?לא 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת?לא מחקתי 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?נראה לי 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך? על היד 65. יש לך נמשים?לא 66. כתמי לידה?לא 67. צלקת מיוחדת?לא 68. בא לך לשתף?לא 69. מה דעתך על מין אוראלי? :O 70. באופן כללי- בנים או בנות? בנות.....אבל גם אי אפשר בלי בנים 71. טלויזיה או מחשב? מחשב 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר? לא 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?לא שזכור לי 74. בנית ארמון בחול? ניסיתי, לא הלך 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים? לא...לא השקעתי 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? שנתיים? 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו? לא 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה? למה? 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? כל מיני 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? לא גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה?שעה 82. מה זה היה? סלט וגבינה 83. היה טעים?יאמי 84. התקלחת היום? לא עדיין לא 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? כן 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? כן 87. נהנית?כן 88. ומהשאלון?לא 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?חברה שלי 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה?לא מעניין 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? כן 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? ספרות וקולנוע 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? קולנוע 94. אגב, עבדת פעם? כן 95. במה? קייטנה, ובעבודה משרדית 96. את אוהבת את השפה העברית?נחמדה 97. ואנגלית?בלע 98. איזו שפה את הכי אוהבת? ספרדית/איטלקית 99. איזו הכי לא? גרמנית 100. למה?! ערבית שפה מהממת!: אה? 101. אילו שפות את מדברת בכלל?: אנגלית עיברית קצת ספרדית וקצת פרסית 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? כן מאוד 103. לבנים - שיער ארוך או קצר? קצר 104. זקן או מגולח לתפארת? מגולח 105. משקפיים- סקסי או לא? תלוי למי 106. שומעת עכשיו מוסיקה?לא..נקודה טובה 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? יום אחרון- טל שגב 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? 6 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? מי? לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה? לא עולה לי אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין? ימין 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה? לא 113. אם כן, כמה שנים. 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? כן 115. אני מורחת את השאלון? כן 116. היית רוצה להפסיק אותו? כן פחח. אז תפסיקי. טוב נו, תפסיקי. 117. אה, לא? בסדר! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? ים 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? החול 120. אוהבת מדורות? כן 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? נכון 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? לא 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך?לא 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? 6 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים?ריקים 126. את קונה דיסקים מקוריים? לא 127. שומעת הרבה מוסיקה?ככה ככה 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) יש! אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? מתמתיקה 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? 0 131. מה את אומרת על הכושר שלך? באמצע 132. היית אי פעם בהופעה חייה? כן 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? לא 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? 135. יש לך רישיון? כן 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו?2 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? לישון ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: פיצה 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: ממ 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: מונופול 141. עם מי? לא משנה לי 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: תאילנד 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: הארי פוטר 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: כל שיר 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו: תכלת 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: ספיגת כוחות 148. עם מי את מדברת? עם אף אחד 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? עד כמה אני עייפה 150. מה החשק הכי חזק שלך? לישון

CarmitF

New member
מואאהאהא

1. היי, מה שלומך? בסדר מה איתך? 2. ספר דבר אחד חדש: אחרי סוכות תהיה שביתה! 3. וידיעה אחת ישנה: עוד 5 ימים מתחילה העונה החדשה של גיבורים ואיך פגשתי את אמא
4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה: היי? 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) לא 6. בן כמה אתה? 16 7. ומאיפה, אגב?מרכז 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים? אם הייתי יודעת זה היה יכול להיות נחמד סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. -לא נורא 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? האמת שלא 10. אתה מאלה? לא 11. האם אי פעם פגעת בעצמך? חח לא עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך? יש לי ברירה אחרת?! האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד? כן ביכי 14. שברת עצם?לא 15. עשו לך סתימה בשן?לא 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון?לא חח 17. התנשקת עם זכר?כן 18. ועם נקבה?לא (מעניין אם גם את אלה מחקת...) -דווקא לא 19. התביישת בהורים שלך? כן 20. ובחברים?לא 21. ובעצמך?כן 22. קיבלת נכשל בתעודה? כן במתמטיקה קיבלתי 53 בסוף כיתה ט'.. 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות? כן ועוד להיסטוריה!! מה עבר לי בראש?!! 24. עבדת תמורת כסף? בערך.. עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי? כנראה שמזמן 26. נישקת אדם על הלחי? לוזוכרת 27. אדם נישק לך את הצוואר? לוזוכרת 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"? לוזוכרת 29. שיחקת כדורגל? כנראה בגיל 6 או 7 חח 30. רבת מכות? מזמןןן 31. ירד לך [א]דם? דם? נחתכתי שבוע שעבר. בזכותי. 32. אכלת בשר? היו אכלתי שניצל עם פתיתים..
33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? היום אכלתי סלט אבל זה לא היה העיקר 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"? לא יודעת 35. אתה אוהב שוקולד? מאוווווווד 36. איזה הכי הרבה? קינדר למיניהם (הפי היפו כ"כ טעיםם),פררו רושה ונוטלה
37. שוקו או קפה? שוקו
38. יוסי או צדקיהו? הא?! 39. סינרגיה או נינט טייב? כלום 40. פרה או כבשה? כבשה 41. שטויות או חרוזים? שטויותתתת 42. חישפוזית או אמבולנס? חישפוזית?!!! יש דבר כזה?!! (בהתחלה כתבתי חיפוזית חח) 43. זוגי או אי-זוגי? אי זוגי 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה? 3 45. איזו כיתה אתה בכלל?י"א 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? לאא אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן? 965787 48. מהי העונה האהובה עלייך? חורף
49. ישנה עם דובי?לא 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ? שנה ומשהו.. לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. -זה בסדר 51. מה מגניב בעינייך? הרבה דברים 52. מה לא? נינט 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? לא אבל דוגמאות מעניינות 54. שותה? שוקו בעיקר 55. ואלכוהול, את שותה? באירועים וכאלה אבל ממש טיפה 56. באיזו תדירות בגדול? טיפה חח ** איי נרדמה לי הרגל** 57. ומתי בפעם האחרונה שתית? מיקודם שתיתי שוקו 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? בחג 59. השתכרת אי פעם? לא 60. כתבת פעם שאלון?משהו קטן ונחמד 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות? כן. אטרקציה 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת? על הכללל 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? כן 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך? לא יודעת.. 65. יש לך נמשים?לא 66. כתמי לידה?לא 67. צלקת מיוחדת? מיוחדת? לא 68. בא לך לשתף?לא 69. מה דעתך על מין אוראלי? שיהנו להם 70. באופן כללי- בנים או בנות? בנות 71. טלויזיה או מחשב?מחשב 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר? כן אם אפשר לקרוא לזה להכין.. 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? כן חח 74. בנית ארמון בחול?כן 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים? כן ועם צדפים חחח 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? לא אכפת לי 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו?לא.. 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה?לא 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ?פה ובחברים וג'ואי 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?לא גם לי. :O -יופי לך

CarmitF

New member
מואאהאהא 2

81. מתי אכלת בפעם האחרונה? אני אוכלת עכשיו במבה 82. מה זה היה?במבה 83. היה טעים?תמיד טעים 84. התקלחת היום?לא 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום?לא 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך?לא 87. נהנית?לא 88. ומהשאלון?הוא נחמד 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?לא יודעת 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? יגכחגצתכעללך 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?לא 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס?אנגלית 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? עיצוב 94. אגב, עבדת פעם?פעם אחת האמת 95. במה?בייביסיטר 96. את אוהבת את השפה העברית?לא ממש 97. ואנגלית?כן 98. איזו שפה את הכי אוהבת?ספרדית וצרפתית 99. איזו הכי לא? ערבית וגרמנית 100. למה?! ערבית שפה מהממת! -אוקיי אם ככה אתה חושב.. 101. אילו שפות את מדברת בכלל? אנגלית עברית וטיפה ספרדית 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? כן 103. לבנים - שיער ארוך או קצר? משהו באמצע 104. זקן או מגולח לתפארת? מגולח 105. משקפיים- סקסי או לא? לפעמים 106. שומעת עכשיו מוסיקה?לא 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? אפרת גוש-לראות את האור
108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? 4 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? מה?! לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. -מגניב לך 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה?לא!! אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין?ימין 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה?לא 113. אם כן, כמה שנים. 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? אז מה 115. אני מורחת את השאלון? כן 116. היית רוצה להפסיק אותו? לא כי משעמם לי והוא מעביר את הזמן אחלה פחח. אז תפסיקי. נו, תפסיקי. 117. אה, לא? לא בסדר! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? ים 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? שניהם 120. אוהבת מדורות? לא ממש 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? נכון 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט?לא 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? כן 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? לא יודעת 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים? מעוננים 126. את קונה דיסקים מקוריים? קניתי את של מיקה
127. שומעת הרבה מוסיקה? כןןןן 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) וואלה אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? יום שני בפסיכולוגיה ובכלל לא היה צריך להיות לנו!!!!! 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? 28 חח 131. מה את אומרת על הכושר שלך? בסדר 132. היית אי פעם בהופעה חייה?כן 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? לא נראה לי 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? לא נוסעת הרבה באוטובוסים 135. יש לך רישיון?לא
136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו? 4 אבל לא הייתי מתנגדת למשהו טעים 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? לראות עקרות בית נואשות ולאכול פיצה
ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: פתיתים 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: לא יודעת 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: לא יודעת 141. עם מי? 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: בא לי לישון 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: לא יודעת נו.. 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: יש ספר שהייתי צריכה להתחיל לקרוא אותו בתחילת החופש הגדול (חרא בצפר) ואני בעמוד 18! חח 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: כל שיר יפה 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו: סגול,כחול,ירוק,אדום ועוד הרבההה 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: טוב אין לי כוח ביי לכם היה נחמד 148. עם מי את מדברת? 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? 150. מה החשק הכי חזק שלך?

למעלה