שאלון.

Slow Cheetah

New member
../images/Emo124.gifשאלון.

טוב, צריך קצת להזיז את הפורום.
למרות שזה שאלון קצת משעמם, אבל בכל זאת.
אממ.. תרשמו רשימה של 20 אנשים [מאוד מאוד מאוד מאוד מומלץ מהפורום כי אם לא זה לא יצחיק
], ותענו על השאלות.
תהנו.
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. האם 1 דלוק/ה על 7? האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? מה היית עושה בשביל 8? מה 3 אומר/ת הכי הרבה? אי פעם תצא עם 4? ועם 12? רשום עובדה אקראית על 10: ועל 18: ועל 20: מה הצבע האהוב על 19? מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? 7 מנגן/ת על משהו? על מה? פגשת פעם את 5? באיזו תדירות את מדברת עם 17? מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? מה שם המשפחה של 2? מה השם האמצעי של 8? מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? מה השיר האהוב על 10? האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? מה המאכל האהוב על 5? האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? תתנשק עם 2? תשכב עם 1? מהי הלהקה האהובה על 9? האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? האם 10 רווק/ה? האם ל-12 יש חיות מחמד? באיזו כיתה נמצא/ת 13? מה 15 הכי אוהבת לעשות? האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? איך פגשת את 4? האם 18 בן או בת? האם 20 אוהב/ת עגבניות?

Slow Cheetah

New member
../images/Emo88.gif

1. דילן 2. הדס 3. אור 4. יהל 5. אלון 6. מאיה 7. דולב 8. שיר [שירקי3] 9. שיר [שירוש3] 10. אלעד 11. נעה 12. רותם 13. עמית 14. מאור 15. דור 16. יונתן 17. רוני 18. רחלי 19. עדי 20. לידור האם 1 דלוק/ה על 7? ברור
XD האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? לא נראה לי
מה היית עושה בשביל 8? שאני אצטרך לעשות משהו בשבילה נדבר
מה 3 אומר/ת הכי הרבה? מיילו?
אי פעם תצא עם 4? לא
ועם 12? לא
רשום עובדה אקראית על 10: ברח מהפורום
ועל 18: אוהבת את רדהוט
ועל 20: מעשן
מה הצבע האהוב על 19? לא יודעת
מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? לנגן בגיטרת גיבסון
7 מנגן/ת על משהו? על מה? לא יודעת. פגשת פעם את 5? לא
באיזו תדירות את מדברת עם 17? דיי נמוכה
מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? לא שמעתי
מה שם המשפחה של 2? לא זוכרת
מה השם האמצעי של 8?
מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? אף-פעם
האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? לא נראה לי
מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? אור, אנחנו הולכות לפגוש את מיילו
מה השיר האהוב על 10? למה לשאול אותי?
האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? לא.
מה המאכל האהוב על 5? הוא טוען שיש הרבה
האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? לא נראה לי
תתנשק עם 2? לא
תשכב עם 1? לא
מהי הלהקה האהובה על 9? תשאלו אותה
האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? אני חושבת שכן. האם 10 רווק/ה? נראה לי
האם ל-12 יש חיות מחמד? לא יודעת
באיזו כיתה נמצא/ת 13? ט', לא?
מה 15 הכי אוהבת לעשות? תשאלו אותו
האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? הם באותו פורום
איך פגשת את 4? לא. האם 18 בן או בת? בת.
האם 20 אוהב/ת עגבניות? לא

../images/Emo221.gifלשירקי3

קוראים שירלי לא שיר
ויאללה בואי לפגוש את מיילו
הלוואי
אני ויהל נפגוש אותו בטיול לפני צבא שנעשה בארה"ב. נטוס לדודים שלה בלוסאנג'לס ונשתלט על הבית של ההורים שלו עד שהוא יבוא
.... ואני אענה על השאלון יותר מאוחר, כי בדיוק אני זזה. אבל הוא מגניב

lidor203

New member
הי אני מנסה להפסיק עם העישון...

אבל בינתיים אני רק מוריד בכמויות

וונקי

New member
משעמם לי אז עונה

1.שיר 2.שירלי 3.דני 4.דילן 5.מאיה 6.מאור 7.יונתן 8.דור 9.רחלי 10.רותם 11.אלון 12.עידן 13.דניאל 14.יונתן 15. עדי 16.אור 17.דולב 18.לידור 19.יהל 20.חני האם 1 דלוק/ה על 7? לא נראה ממש לא
האם יש ל6 ו- 14 סיכוי?חח ממש לא אלה הם כן הם הומאים
מה היית עושה בשביל 8?
מה 3 אומר/ת הכי הרבה?פטיר פטלי
אי פעם תצא עם 4?בטח יצא איתה. יצאה איתה לסיבוב למה לא?
ועם 12?וואלה למה לא בחור נחמד
רשום עובדה אקראית על 10:היא מתוק
ועל 18:מצחיק ועל 20: לא משש מכירה אותה
מה הצבע האהוב על 19?לא יודעת מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי?לשחק במחשב? 7 מנגן/ת על משהו? על מה?לא נראה לי שהוא מנגן פגשת פעם את 5?האא כן
באיזו תדירות את מדברת עם 17?לא ממש דיברנו אף פעם מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת?שאף פעם ממש דיברתה איתה מה שם המשפחה של 2?לא יודעת מה השם האמצעי של 8?אני חושבת שאין לא מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9?אף פעם האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות?לא נראה לי מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו?פיטר פטרלי נמצא שם מה השיר האהוב על 10?לא יודעת האם 15 ו- 17 יהיו ביחד?לא נראה לי מה המאכל האהוב על 5? לימון גראס
האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? יכול להיות לא מכירה אותו תתנשק עם 2?לא תשכב עם 1?לא מהי הלהקה האהובה על 9?לא יודעת האם ל11 יש אחים ו/או אחיות?לא יודעת האם 10 רווק/ה?כן האם ל-12 יש חיות מחמד?לא יודעת באיזו כיתה נמצא/ת 13?היא בצבא מה 15 הכי אוהבת לעשות?לא יודעת האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19?שנהיים כותבים בפורום הזה איך פגשת את 4?במפגש הראשון של פורום הזה האם 18 בן או בת?בן האם 20 אוהב/ת עגבניות?לא יודעת

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה

האם 1 דלוק/ה על 7? הו בטח מונטי מאוד אוהב את הדס ^^ האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? תמיד טענתי שיוני עומו אני לא בטוחה עד כמו לאוניד יסכים ^^ מה היית עושה בשביל 8? הו בשביל לידורי, הכל מה 3 אומר/ת הכי הרבה? מאיה? אממ וואו, קשה. היא מקללת הרבה ובטח משהו כמו "אל תפריעו לי!" אי פעם תצא עם 4? אוי ג'יזס לא, לא יוצאת עם פדופילים >< ועם 12? עם דולב? לא.. לא נראה לי רשום עובדה אקראית על 10: אור בעצם לסבית שעברה ניתוח לשינוי מין, כי היא הייתה בעצם לסבית בגוף של גבר. ועל 18: חן ואני יוצאות במסע לקטל כוסיות ^^ ועל 20: יש לה יומולדת היום
מה הצבע האהוב על 19? צהוב זריחת החמה מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? לפתור סודוקו 7 מנגן/ת על משהו? על מה? על עצבים של אנשים ושל אמא שלה פגשת פעם את 5? בטח, הוא בא למועדון החשפנות שלי כל הזמן. באיזו תדירות את מדברת עם 17? פעם באף פעם מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? רק שלא ילך לחפש את זה במילון
מה שם המשפחה של 2? בוחבוט או ברדוגו או משהו ערסי אחר מה השם האמצעי של 8? מת מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? אתמול, במיטה. האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? אלי
מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? Come To The Dark Side We Have Cookies מה השיר האהוב על 10? אמברלה אלה אלה אלה אה אה אה האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? היי, מה שמדליק אותן.. מה המאכל האהוב על 5? פרה מתה האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? הו בוודאי >< תתנשק עם 2? לא, מה אני לאסביט תשכב עם 1? הו בוודאי ^^ מהי הלהקה האהובה על 9? באקסטריט בויז האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? 8 אחיות -13 אחים האם 10 רווק/ה? לא, יש לה בעל במונגוליה ו3 נשים שילדו לה לא מזמן 3 כלבים ואורנג אוטנג האם ל-12 יש חיות מחמד? אם אפשר לקרוא לעכברי מעבדה חיות מחמד אז כן. באיזו כיתה נמצא/ת 13? ניחוש פרוע יוביל אותי ל-ט' מה 15 הכי אוהבת לעשות? לאכול קרח |דאבלריר| האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? הו כמובן, הם נשואים ורטואלית. איך פגשת את 4? בג'קוזי האם 18 בן או בת? אישה בכל רמ"ח אברייה האם 20 אוהב/ת עגבניות? לא, היא אלרגית.

LeAnnDylan

Well-known member
ועכשיו עם הרשימה שנעלמה לי ../images/Emo12.gif

כאילו היה לי אותה אבל היא נעלמה
בכל אופן, יאללה מחדש, סתם בחרתי באקראי את האנשים הראשונים שעלו לי לראש ואז את השאר בחרתי לפי הראשונים שראיתי בפורום. 1. מונטי 2. רותם 3. מאיה 4. דני 5. דור 6. יוני 7. הדס 8. לידור 9. מאור 10. אור 11. יהל 12. דולב 13. קרן 14. לאוניד 15. שיר 16. אלון 17. דניאל 18. חן 19. רחלי 20. שירלי האם 1 דלוק/ה על 7? הו בטח מונטי מאוד אוהב את הדס ^^ האם יש ל6 ו- 14 סיכוי? תמיד טענתי שיוני עומו אני לא בטוחה עד כמו לאוניד יסכים ^^ מה היית עושה בשביל 8? הו בשביל לידורי, הכל מה 3 אומר/ת הכי הרבה? מאיה? אממ וואו, קשה. היא מקללת הרבה ובטח משהו כמו "אל תפריעו לי!" אי פעם תצא עם 4? אוי ג'יזס לא, לא יוצאת עם פדופילים >< ועם 12? עם דולב? לא.. לא נראה לי רשום עובדה אקראית על 10: אור בעצם לסבית שעברה ניתוח לשינוי מין, כי היא הייתה בעצם לסבית בגוף של גבר. ועל 18: חן ואני יוצאות במסע לקטל כוסיות ^^ ועל 20: יש לה יומולדת היום
מה הצבע האהוב על 19? צהוב זריחת החמה מה 11 אוהב/ת לעשות בשעות הפנאי? לפתור סודוקו 7 מנגן/ת על משהו? על מה? על עצבים של אנשים ושל אמא שלה פגשת פעם את 5? בטח, הוא בא למועדון החשפנות שלי כל הזמן. באיזו תדירות את מדברת עם 17? פעם באף פעם מה את חושבת כשאת שומעת את 16 מדבר/ת? רק שלא ילך לחפש את זה במילון
מה שם המשפחה של 2? בוחבוט או ברדוגו או משהו ערסי אחר מה השם האמצעי של 8? מת מתי הייתה הפעם האחרונה שפגשת את 9? אתמול, במיטה. האם 13 ו- 16 חברים/ות טובים/ות? אולי
מה תגידי ל3 כדי שיבוא/תבוא איתך לאנשהו? Come To The Dark Side We Have Cookies מה השיר האהוב על 10? אמברלה אלה אלה אלה אה אה אה האם 15 ו- 17 יהיו ביחד? היי, מה שמדליק אותן.. מה המאכל האהוב על 5? פרה מתה האם 6 הוא/היא קורבן אופנה? הו בוודאי >< תתנשק עם 2? לא, מה אני לאסביט תשכב עם 1? הו בוודאי ^^ מהי הלהקה האהובה על 9? באקסטריט בויז האם ל11 יש אחים ו/או אחיות? אחיות -13 אחים האם 10 רווק/ה? לא, יש לה בעל במונגוליה ו3 נשים שילדו לה לא מזמן 3 כלבים ואורנג אוטנג האם ל-12 יש חיות מחמד? אם אפשר לקרוא לעכברי מעבדה חיות מחמד אז כן. באיזו כיתה נמצא/ת 13? ניחוש פרוע יוביל אותי ל-ט' מה 15 הכי אוהבת לעשות? לאכול קרח |דאבלריר| האם יש קשר כלשהו בין 14 ל-19? הו כמובן, הם נשואים ורטואלית. איך פגשת את 4? בג'קוזי האם 18 בן או בת? אישה בכל רמ"ח אברייה האם 20 אוהב/ת עגבניות? לא, היא אלרגית.

למעלה