נו טוב, אני ../images/Emo13.gif
שם: קטי גיל: 17.10 מיקום: באר שבע..כיסא כיתה: י"ב מין: נקבה מאכל אהוב: ספגטי אלפרדו
מאכל שנוא: זיתים על פיצה.. בעעע... תחביבים: כל מיני שכאלה... מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: אירוש מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אירוש מתי התעוררת היום: ב7 בבוקר.. מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: את אהובי כמובן מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אהובי איך היחסים עם ההורים? מעולים איך החדר שלך נראה? כרגע? כל הבגדים על הרצפה..אני באמצע ניקיון בארון (ותראו מה עושה במקום..) אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? כמעט הכל בערך ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימני במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? בכבוד העצמי שלי הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: כלבים תקפו אותי הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? חבר שלי, כל הזמן מצחיק אותי איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) ירושלים היית פעם בחו"ל? יאפ מרבה לטייל? כן היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? כתבת צבאית מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? עובדת סוציאלית אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? שהרישיון עדיין לא מגיע בדוארררר..... מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? אתם לא תבינו.. מי הבן אדם אחרון שראית: אהובי מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: אהובי ובטלפון/פלאפון: שאלתם כבר..אמרתי אירוש דבר שהיית רוצה לשנות בך? כלום, אני מושלמת
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: צניעות......
והתכונה שאתה הכי שונא: לפעמים חושבת על אחרים יותר משל עצמי וזה פוגע לפעמים מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להתקשר לחבר וללכת לישוןןן..
שם: קטי גיל: 17.10 מיקום: באר שבע..כיסא כיתה: י"ב מין: נקבה מאכל אהוב: ספגטי אלפרדו