שאלון

KatyRose

New member
נו טוב, אני ../images/Emo13.gif

שם: קטי גיל: 17.10 מיקום: באר שבע..כיסא כיתה: י"ב מין: נקבה מאכל אהוב: ספגטי אלפרדו
מאכל שנוא: זיתים על פיצה.. בעעע... תחביבים: כל מיני שכאלה... מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: אירוש מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אירוש מתי התעוררת היום: ב7 בבוקר.. מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: את אהובי כמובן מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אהובי איך היחסים עם ההורים? מעולים איך החדר שלך נראה? כרגע? כל הבגדים על הרצפה..אני באמצע ניקיון בארון (ותראו מה עושה במקום..) אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? כמעט הכל בערך ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימני במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? בכבוד העצמי שלי הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: כלבים תקפו אותי הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? חבר שלי, כל הזמן מצחיק אותי איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) ירושלים היית פעם בחו"ל? יאפ מרבה לטייל? כן היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? כתבת צבאית מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? עובדת סוציאלית אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? שהרישיון עדיין לא מגיע בדוארררר..... מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? אתם לא תבינו.. מי הבן אדם אחרון שראית: אהובי מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: אהובי ובטלפון/פלאפון: שאלתם כבר..אמרתי אירוש דבר שהיית רוצה לשנות בך? כלום, אני מושלמת
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: צניעות......
והתכונה שאתה הכי שונא: לפעמים חושבת על אחרים יותר משל עצמי וזה פוגע לפעמים מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להתקשר לחבר וללכת לישוןןן..

G e o r g i a

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo26.gif../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif../images/Emo62.gif

שם: מיכל גיל: 17 ושלושה חודשים. מיקום: צפון. כיתה: י"א. מין: נקבה
מאכל אהוב: אוכל טעים כשאני רעבה
מאכל שנוא: מממ, חצילים וקישואים אולי?
תחביבים: לנהוג? חח סתם. אבל גם. לבלות עם חברים, לקרוא, לשיר קצת... מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: חברה. מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אני חושבת שאותה החברה. מתי התעוררת היום: התעוררתי לפני 7, אבל מהמיטה קמתי ב-7:30. מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: את המורה שלי לנהיגה
סתם, לא
מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: את המורה שלי לנהיגה! חחחח.. אני רוצה לנהוג
אבל אני עייפה...
איך היחסים עם ההורים? ממ... איך החדר שלך נראה? אעמממ... אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? הייתי רוצה חברה עם יותר טוב לב. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלנית. במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? לא יכולה לבחור. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הממ..לא יודעת. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? נכשלתי בטסט!
.....
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) תל אביב. היית פעם בחו"ל? כן. מרבה לטייל? ככה... היית פעם בקרית שמונה? אולי עברתי בה
מה היית רוצה להיות בצבא? מדריכת טיולים
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? משהו נחמד... אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא יודעת. מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? לא יודעת. לא היו דברים יותר מדי מעצבנים היום. מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? גם מצחיק לא היה יותר מדי. מי הבן אדם אחרון שראית: אח שלי? מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: גם? ובטלפון/פלאפון: חברה. דבר שהיית רוצה לשנות בך? יותר מוטיבציה ומשמעת עצמית. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:
והתכונה שאתה הכי שונא: עצלנית קצת. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להמשיך לגלוש, ואח"כ קצת טלוויזיה. החלטתי לא לצאת היום.

8-AN

New member
יאלה תורי

כי ממש משעמם לי. תהנו... שם:איתן גיל:18 מיקום: על הכיסא ? כיתה:
מאכל שנוא:כל כך הרבה... תחביבים:אין...סתם חח יש כל מיניי לא מפרט מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: ידידה מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אמא
מתי התעוררת היום:15.00 מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: עצמי, במראה מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: חבר שהתגייס איך היחסים עם ההורים? טובים איך החדר שלך נראה?טוב אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? יחס של אנשים ימני/שמאלי (פוליטיקה)? אמצע-ימין במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? אולי ליכוד הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:וואו כלכך הרבה...חחח הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? וואו כל כך הרבה.... איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) טבריה
היית פעם בחו"ל?יסס מרבה לטייל?יסס היית פעם בקרית שמונה?
מה היית רוצה להיות בצבא? לא החלטתי מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? לא'דע אתה בן אדם שמושפע בקלות?
מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? עבודה מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? עבודה
מי הבן אדם אחרון שראית: חבר שלי שלקח אותי הביתה מהעבודה מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: חבר שלי שלקח אותי הביתה ובטלפון/פלאפון:ידידה נו מה אתם לא זוכרים.... דבר שהיית רוצה לשנות בך? כלום התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: הכל והתכונה שאתה הכי שונא:כלום מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לשתות משהו(לא אלכוהול) שיהיה לכם אחלה סופשבוע , תודה !
גם לך

flutter girl

New member
../images/Emo27.gifיאללה, נתפרע../images/Emo37.gif

שם: מעיין
כיתה:
נו באמת!
מאכל אהוב: אין כ"כ...
מאכל שנוא: יש יותר מדי...
תחביבים: הלוואי והיה לי זמן לדברים האלה.
מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: בחור שאני בקשר איתו.
מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: חברה שלי.
מתי התעוררת היום: 6:50 בערך, אפילו שהייתי אמורה לקום ב6:00.
מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: את הבחור מלפני 3 שאלות...
מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: חברה הכי טובה שלי.
איך היחסים עם ההורים? וואלה הכל טוב.
איך החדר שלך נראה? אממ... יותר מדי מכשירים חשמליים, I'll say.
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? אני לא נכנסת לדברים האלה (יש לי הרבה מה להגיד).
ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ...
במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? ^ עבודה.
הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: פפ. שתי תאונות דרכים.
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? מישהי שאיתי בפסיכומטרי צחקה על איך שהאיש בהקלטות של המילולי של קידום מבטא את המילים. שעה צחקתי, נהייתי אדומה משהו.
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) מי אמר שאני רוצה לגור פה? אני רוצה בת"א.
היית פעם בחו"ל? לונדון בגיל 14, וגרתי שם מגיל שנה וחצי עד גיל 6.
מרבה לטייל? באוטו.
היית פעם בקרית שמונה? ??? חחח אני גרה באזור כל החיים שלי, אז כן, הרבה מאוד פעמים.
מה היית רוצה להיות בצבא? למה לשאול שאלות שמיועדות רק לילדים? אני בשירות לאומי, אז צבא זה לא ממש.. קיים בשבילי.
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? וואלע שאלה מצויינת.
אתה בן אדם שמושפע בקלות? הכי לא שבעולם...
מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? אנשים שלא יודעים לנהוג- אבל זה דבר מעצבן שקורה לי כל יום. כי אני נוהגת כל יום. רבאק.
מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? לא היה מצחיק היום
מי הבן אדם אחרון שראית: נגיד, לא מהמשפחה? חברה שלומדת איתי בפסיכו.
מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: שוב, לא מהמשפחה? אותה אחת.
ובטלפון/פלאפון: כבר שאלת... הבחורצ'יק.
דבר שהיית רוצה לשנות בך? נה.. לא בקטע הזה.
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: כפרה עליי! הכל!
והתכונה שאתה הכי שונא: שום דבר. תלמדו להיות שלמים עם עצמכם! (טוב, לפעמים אני קצת חסרת סבלנות).
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לראות את ההקלטה של "נמלטים" מאתמול. אוווח.

danihashamen

New member
משעמם..

שם : אור גיל : 17.5 כיתה : י"ב מין : יש, תודה לאל. סתם, זכר. מאכל אהוב : מקדונלדס מאכל שנוא : חצילים תחביבים : שינה הבנאדם האחרון שהתקשר אלייך : ידידה הבנאדם האחרון שהתקשרתי אליו : חבר מהכיתה מתי התעוררת היום : 9:25 הבנאדם שאני הכי רוצה לראות עכשיו : מישהי שבא לי עליה, אבל יש לה חבר..
הבנאדם שאני הכי מתגעגע לראות אותו : הממ אחי יחסים עם ההורים : סבבה, כרגיל איך החדר שלך נראה : מבולגן אם היו נותנים לך לשנות דבר אחד בחברה : לאדע, פחות שעות לימודים ימיני שמאלני : מי שמשלם יותר מי אתה בוחר בבחירות הקרובות : לא בוחר, אין לי 18 הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים : שלפו לי סכין ברחוב הדבר הכי מצחיק שקרה בימים האחרונים : ששמעתי שמשאית נכנסה לחבר שלי באוטו בזמן חצי דקה אחרי שהוא החנה XD איפה היית רוצה לגור בארץ : הממ.. אולי אילת היית פעם בחו"ל : כה מרבה לטייל : לא ממש.. היית פעם בקריית שמונה : נראה לי שכן, אם כן אז ממש מזמן.. מה היית רוצה להיות בצבא : לא יודע, משהו קרבי מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול : עוד לא החלטתי, נראה אחרי הצבא אתה בנאדם שמושפע בקלות : ככה-ככה מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום : שהייתי צריך ת'אוטו, והוא היה אצל אמא שלי מי הבנאדם האחרון שראית : אבא מה הבנאדם האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים : אבא בטלפון : חבר הכי טוב דבר שהיית רוצה לשנות בעצמך : וואלה, כלום, אני מרוצה מעצמי.. התכונה שאני הכי אוהב בעצמי : הממ.. אני מצחיק חושילינג התכונה שאני הכי שונא בעצמי : עצלנות הולך לאכול ולישון

m G m

New member
../images/Emo119.gif איזה כיף! סקר ../images/Emo27.gif

שם: מיכל
מאכל שנוא: אין חיה כזאת
תחביבים: כלמיני
מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: אמא
מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: חברה
מתי התעוררת היום: 7 וחצי
מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: מממ...
מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אני לא מתגעגעת לאף אחד כרגע
איך היחסים עם ההורים? אחלה
איך החדר שלך נראה? סבבה בד"כ, למרות שעכשיו הוא מבולגן
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? הייתי מוחקת את הטמטום
ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימין
במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? הירוקים
הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא זוכרת כרגע
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? משהו ממש מצחיק בבסיס...
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אי שם בצפון הארץ על אחד ההרים עם הנוף הכי יפה
.
היית פעם בחו"ל?
מרבה לטייל?
היית פעם בקרית שמונה?
מה היית רוצה להיות בצבא? אני כבר בצבא, ואני לא ממש רוצה להיות שם (יותר חייבת)...
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? יש עוד זמן...
אתה בן אדם שמושפע בקלות?
מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? שהיה חם, וחניתי רחוק
מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? היום דווקא לא היה מצחיק(עדיין
)
מי הבן אדם אחרון שראית: אח שלי
מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא
ובטלפון/פלאפון: כבר שאלו את זה לא?
דבר שהיית רוצה לשנות בך? אני מושלמת
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: הכל
והתכונה שאתה הכי שונא: אין
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון
סופשבוע טוב
לכו לים

ShMo0LiKiPoDa

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם: טליה
כיתה:
מאכל אהוב: כל מה שיש בו סוכר..
מאכל שנוא: כל מה שאין בו סוכר..
תחביבים: לעשות סימולציות, לשנן 200 כרטיסיות ביום, לאכול דברים עם סוכר, לבהות באויר בתקווה שבגלגול הבא יצא לי להיות כלב.
מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: חברה
מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אותה חברה..
מתי התעוררת היום: רבע לעשר בערך.. (באיחור של שעה וחצי
)
מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לא רוצה לראות אף אחד..
מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: לא מתגעגעת..
איך היחסים עם ההורים? סבירים מלבד התפרצויות פה ושם
..
איך החדר שלך נראה? מזעזע.
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? לבטל את הפסיכומטרי ולשנות את תנאי הקבלה לטכניון..
ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלית (כותבת ביד שמאל), פוליטית אין לי מושג, לא זה ולא זה (וסליחה על הקטנוניות, אבל זה שמאלני).
במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? חץ חילוני
הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: ממש לא יודעת..
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? לא קרה..
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) ירושלים
היית פעם בחו"ל? יאפ
מרבה לטייל? למי יש זמן
היית פעם בקרית שמונה? עברתי באוטו בדרך לחרמון, נחשב?
מה היית רוצה להיות בצבא? לא רוצה להיות.
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? מהנדסת חשמל עם תואר מהטכניון
אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא הייתי אומרת, אבל מצד שני לא נראה לי שמישהו שמושפע בקלות יעיד על עצמו שכך המצב.
מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? התחלתי סימולציה בכיף שלי, כשעשר דקות-רבע שעה אחרי בערך מישהו השאיר את האזעקה של האוטו שלו משתגעת בפנאן.. בערך עשרים דקות ניסיתי רק להתרכז בפרק אנגלית תוך כדי שהמוח שלי נשרף מה-אואואואו של האוטו הזה.. נגיד שבגלל זה ה4 טעויות..
מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? מי אמר שקרה לי משהו מצחיק בכלל?..
מי הבן אדם אחרון שראית: אבא שלי בשבע בבוקר כשהוא ניסה להעיר אותי.. לא הלך לו..
מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: לא מדברת עם אף אחד, מסתגרת בחדר לעוד: 2wks 2days 8hrs 28mins 55secs ( 24/03/2006 - 10/04/2006 ) till my psycho!
ובטלפון/פלאפון: ..........
עניתי כבר..
דבר שהיית רוצה לשנות בך? עצלנות ברמות לא נסבלות.
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: מדהימה, חכמה, הגונה, הכל! ועכשיו במחיר מבצע של אחד פלוס אחד..
והתכונה שאתה הכי שונא: עצלנות זו לא תכונה ?
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? כהרגלי.. כלום.
שיהיה סופ"ש רגוע, סעו בזהירות.

R e A

New member
OK

שם: רע גיל: 17 מיקום: גן יבנה כיתה: י"א מין: זכר מאכל אהוב: צ'יפס מאכל שנוא: אפונה אנערף תחביבים: כדורגל, מחשבים, בע"ח, מכוניות מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: ידידה מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: מורה לנהיגה
מתי התעוררת היום: 8 מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: ידידה מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אמממ אנערף איך היחסים עם ההורים? סבבות איך החדר שלך נראה? שאנטי שאנטי. לונג גדול, ספה נפתחת, שטיח קטן, פוף, שולחן כתיבה עם טלוויזיה ואיזו מנורה חמודה כזאת בפינה של החדר... אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? היחס של בני האדם לבע"ח ימני/שמאלי (פוליטיקה)? בעיקרון שמאלי אבל עד גבול מסויים
במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? חץ הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: עזבו... הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? שיש לנו כיתה של רומנים. יצאתי לחצי שניה מהכיתה ומישהו הספיק לגנוב לי את הכיסא. ירדו לי דמעות מצחוק איזה חצי שעה... איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אילת היית פעם בחו"ל? כן, פולין. מרבה לטייל? אממ ככה ככה היית פעם בקרית שמונה? לא נראה לי מה היית רוצה להיות בצבא? הכי קרבי. עברתי מיונים ראשונים לקורס טיס
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אממ משהו בתחום התקשורת. עיתונאי אולי... אתה בן אדם שמושפע בקלות? נייט. מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? היה יום סבבה עד עכשיו
מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? עם הכיתה הרומנית שלי... מי הבן אדם אחרון שראית: מורה לנהיגה מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: מורה לנהיגה ובטלפון/פלאפון: מורה לנהיגה............................ דבר שהיית רוצה לשנות בך? להיות קצת קצת פחות אנטיפט
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אמממ אופטימיות
והתכונה שאתה הכי שונא: אנטיפטיות מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לאכול במבה...

למעלה