שאלון

../images/Emo124.gif שאלון ../images/Emo13.gif

כי ממש משעמם לי. תהנו... שם: גיל: מיקום: כיתה: מין: מאכל אהוב: מאכל שנוא: תחביבים: מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: מתי התעוררת היום: מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: איך היחסים עם ההורים? איך החדר שלך נראה? אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? ימני/שמאלי (פוליטיקה)? במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) היית פעם בחו"ל? מרבה לטייל? היית פעם בקרית שמונה? מה היית רוצה להיות בצבא? מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אתה בן אדם שמושפע בקלות? מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? מי הבן אדם אחרון שראית: מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: ובטלפון/פלאפון: דבר שהיית רוצה לשנות בך? התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: והתכונה שאתה הכי שונא: מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? שיהיה לכם אחלה סופשבוע

אוראל1988

New member
משעמם

שם: אוראל גיל: 17.11 (18
) מיקום: שפלה כיתה: י"ב מין: זכר מאכל אהוב: הכל
מאכל שנוא: אין תחביבים: די עם השאלה הזאת מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: חבר מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אותו חבר (קמצן) מתי התעוררת היום: 7:50..ישר לבית החייל בת"א מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לא עולה לי.... מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: כנ"ל איך היחסים עם ההורים? אחלה
איך החדר שלך נראה? זוועה
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? יחס לבע"ח
ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימני במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? אין לי זכות בחירה הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: תאונה!
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? היו הרבה דברים
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אילת היית פעם בחו"ל? לא, גם לא מעוניין מרבה לטייל? משתדל היית פעם בקרית שמונה? נראה לי שכן ביסודי מה היית רוצה להיות בצבא? מש"ק שקם...NOT מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אני כבר גדול אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא
מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? פקקים בכביש 1 מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? פגשתי באוטובוס חבר שראיתי אותו לאחרונה בכיתה ח'..אז היה מצחיק מי הבן אדם אחרון שראית: את אותו חבר שהתקשר מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: הוא, נתן לי סיבוב על המזדה 5
ובטלפון/פלאפון: די כבר דבר שהיית רוצה לשנות בך? עצלנות התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: יושר והתכונה שאתה הכי שונא: רכלן לא קטן
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? אלחץ על "שלח" לילה טוב~!

עונה...

שם: נגה גיל: 18.2 מיקום: בבית בחדר מחשב...(תנו להתלהב, עשינו חדש...) כיתה: י"ב מין: נקבה מאכל אהוב: קובה מאכל שנוא: אנאערף... תחביבים: הכל מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: בוריס מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: בוריס מתי התעוררת היום: מוקדם מידי מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: בוריס מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: בוריס איך היחסים עם ההורים? טפו טפו טפו איך החדר שלך נראה? וורוד חח אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? לא יודעת עכשיו... ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימנית במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? ליברמן הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: אוו...לא יודעת כרגע הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? אני זוכרת שיום שישי שעבר הייתי שפוכה מצחוק כמו שמזמן לא הייתי, זה היה גם מהצטברות עייפות...בוריס אחראי. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) רק בבקעה רק בבקעה היית פעם בחו"ל?כן מרבה לטייל? ממ לא במיוחד היית פעם בקרית שמונה? נראה לי מה היית רוצה להיות בצבא? |שותקתעדשאדעמההכיוון| מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? לעבוד עם ילדים וללמוד משפטים אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? יש לנו הפקה בתאטרון ושתי בנות איחרו לחזרה, אני שונאת זלזול כזה. מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? שחו'ש הצחיקה אותי בחזרות. מי הבן אדם אחרון שראית: אבא בזווית של העין מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: האחרון אבא ובטלפון/פלאפון: בוריס דבר שהיית רוצה לשנות בך? את התאבון התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:חברותית והתכונה שאתה הכי שונא: רגישה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להמשיך להעביר ת'זמן עד שיפנו לי ת'אמבטיה.

adidas88

New member
גם לי ../images/Emo4.gif

שם: עדי גיל: 17 ו9 חודשים מיקום:רחובות? שפלה נראה לי (אוראל העתקתי ממך
) כיתה:יב מין: נקבה מאכל אהוב: קורנפלקס!! (רק של תלמה!) מאכל שנוא: כל הדברים האלה שזזים בצלחת בלאכס תחביבים: זאת שאלה מעצבנת....סורי! מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: ידיד שלי מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: חברה שלי מתי התעוררת היום: רבע ל8 (בי"ס...
) מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: ידיד שלי ששבר את הרגל... מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: כנ"ל איך היחסים עם ההורים? טפו טפו איך החדר שלך נראה? מדהים! אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? מוסר ויושר (זה אחד! זה בא ביחד!) ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימני במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? אין לי זכות בחירה.. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:וואו לא זוכרת... הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? גם לא זוכרת.. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) רמת גן? היית פעם בחו"ל? כן מרבה לטייל?לפעמים היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? משהו מועיל!! מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? משהו מועיל! אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא ממש מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? רבתי עם אחותי על שטות מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? שיעור מנהלת-יש ילדים טיפשים בעולם!! מי הבן אדם אחרון שראית: חברה שלי מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: כנ"ל לא? ובטלפון/פלאפון: (זה שהתקשר מהשאלה למעלה) דבר שהיית רוצה לשנות בך? עצלנות?
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:וואו לא יודעת מה זה?? והתכונה שאתה הכי שונא: (זה לא מה שהייתי רוצה לשנות??) מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לראות חברים

MrJacKasS

New member
משעמם

שם: אורי גיל: 17 ו9 מיקום: כפ"ס כיתה: י"ב מין: זכר מאכל אהוב: כל מה שטעים מאכל שנוא: כל מה שמגעיל תחביבים: לנגן מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: לא זוכר מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: בטח איזה חבר .. מתי התעוררת היום: 10:34 (אני זוכר שהסתכלתי בפלאפון בול שהתעוררתי
) מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אף אחד מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אף אחד איך היחסים עם ההורים? בסדר איך החדר שלך נראה? מבולגן אבל אמא תמיד מסדרת
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? איסור על עישון סמים ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימני במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? אין זכות בחירה, אבל הייתי בוחר בליכוד או בש"ס הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא פוחד מכלום הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? חבר שלי אחד סובב תקרסול ועכשיו הוא עם קביים וכולם אומרים לו "עכשיו אתה יכול לחנות בחנית נכים ..אתה יכול לחרבן בשירותי נכים .." חחחחח זה די מצחיק איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) קיבוץ היית פעם בחו"ל? כן מרבה לטייל? בכלל לא לצערי היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? במודיעין, אבל זה כבר לא יקרה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אין לי מושג אתה בן אדם שמושפע בקלות? כן מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? לא קרה מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? חלאססססס מי הבן אדם אחרון שראית: אמא שלי מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא שלי ובטלפון/פלאפון: לא שאלו את זה כבר ?!? דבר שהיית רוצה לשנות בך? חוסר הערכה עצמית קיצונית ביותר התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: כנות והתכונה שאתה הכי שונא: הכל חוץ מכנות מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? ביד

והתשובות שלי...

שם: אפרת גיל: 18 וחצי מיקום: אמצע שומקום כיתה:
מאכל אהוב: אין מאכל שנוא: הכל כמעט תחביבים: אין מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: אורנג' מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: חברה מתי התעוררת היום: רבע ל 2 מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לוידעת מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: לוידעת איך היחסים עם ההורים? סביר איך החדר שלך נראה? כמו אחרי מלחמת עולם שלישית... אני באמת צריכה לסדר אותו
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? רק אחד?! ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימנית במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? עוד לא סגורה על זה הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: ללכת לאיבוד בחו"ל הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? הפרצוף של המנהל שלי אחרי שאמרתי לו שאני עוזבת
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) ת"א היית פעם בחו"ל? כן מרבה לטייל? לא היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? שאלה טובה... אין לי מושג מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? מאושרת
אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? לא היה כזה מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? כנ"ל מי הבן אדם אחרון שראית: אחותי מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: אחותי ובטלפון/פלאפון: חברה שלי דבר שהיית רוצה לשנות בך? הכל התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אין והתכונה שאתה הכי שונא: הכל מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להמשיך להשתעמם... הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChilD SouL

New member
הייתכן ויש מחליפה למיכל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

שם:
כיתה: צבא הגנה לישראל.
מאכל אהוב: יש כמה. מאכל שנוא: אטריות. תחביבים: מחשב, TV, מוסיקה, ספרים, צבא. מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: חברה שלי. מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: חברה שלי. מתי התעוררת היום: 10:30
מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הוא.
מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: הוא.
איך היחסים עם ההורים? סבבה.
איך החדר שלך נראה? מבולגן לפנים.
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? יותר התחשבות בזולת.
ימני/שמאלי (פוליטיקה)? בגדול
ימיני. במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? פתק לבן עם השם שלי.
הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא זוכרת. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? לא לפה.
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) יישוב ליד עיר גדולה.
היית פעם בחו"ל?
, מקווה שזה ישתנה הקיץ הזה.
מרבה לטייל? משתדלת. היית פעם בקרית שמונה?
מה היית רוצה להיות בצבא? אני כרגע בצבא, ולא מה שהייתי רוצה.
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? מאושרת.
[ובריאה] אתה בן אדם שמושפע בקלות?
מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? לא קרה, עדיין. מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? לא היה. מי הבן אדם אחרון שראית: חברה שלי. מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: כלומר אם דיברתי היום פנים מול פנים
הרבה.
ובטלפון/פלאפון: חברה, חברה אחרת. דבר שהיית רוצה לשנות בך? אני מושלמת.
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: חוש הומור.
והתכונה שאתה הכי שונא: עצלנות. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לגלוש.
סופ"ש נעים. תזהרו בכבישים.

לא עשו כבר כזה?

שם:אבי גיל:17.3 מיקום: צפון כיתה:יא' מין:זכר מאכל אהוב:הכל אבל הכי הכי נראה לי קובה.. מאכל שנוא:סלט חצילים
תחביבים:מחשב, טלויזיה, סרטים ופלאות הטכנולוגיה.. מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך:חבר מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:אבא שלי(?)!
מתי התעוררת היום: 7:40 (הרב שלי התקשר לשאול לשלומי
) מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אין לי שמץ.. מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: לא מרגיש כרגע געגועים.. איך היחסים עם ההורים? כשהם לא קוראים לי לאכול מעולה!! איך החדר שלך נראה? קירות כחולים ואת השאר לא רואים מהבלאגן.. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? עמדה פוליטית?
ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימני במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? אין לי זכות בחירה לצערי. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: תאונת אופניים (כמעט איבדתי עין) הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? נכשלתי טסט על אותה טעות של טסט שעבר
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו): מרכז הארץ היית פעם בחו"ל? בלבנון.. מרבה לטייל? כן די הרבה- מהמטבח לסלון ואז מעקף לחדר שלי
היית פעם בקרית שמונה?
כאילו אני גר שם כזה?? (למה דווקא קרית שמונה?) מה היית רוצה להיות בצבא?טייס קרב מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?מתלבט בין איש עסקים מצליח, רופא, איש הייטק מצליח.. אתה בן אדם שמושפע בקלות?תלוי במקרה מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום?אמא שלי קוראת לי שעה לבוא לאכול ובמקום זה אני ממלא ת'שאלון
מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? לא היה משהו מצחיק היום.. מי הבן אדם אחרון שראית: אחי- הוא הרגע קרא לי לבוא לאכול
מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים:חבר ובטלפון/פלאפון:חבר דבר שהיית רוצה לשנות בך? להיות איש אחר
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: לא מוצא.. והתכונה שאתה הכי שונא: אני מתלבט
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? כאילו- ברור שללכת לאכול!!

Marble Arch

New member
תסלחו לי שלא אעמיד פנים שמשעמם לי,

אני פשוט אוהבת למלא שאלונים על עצמי.
שם: מרבל ארץ'
כיתה:
(בעקרון י"ב)
מאכל שנוא:
לא כדאי לכם שאני אתחיל...
תחביבים: סוסים, אירובי
מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: מישהי שמנסה לנצל את טוב לבי.
מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: רומי.
מתי התעוררת היום: עשר וחצי.
מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אף אחד.
מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אנה.
איך היחסים עם ההורים? טוב תודה.
איך החדר שלך נראה? ?? יש לי מיטה, ארון וטלוויזיה. אה והוא מסודר לרוב.
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? הייתי הורגת את כל האנשים הטיפשים בעולם.
במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? לא.
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? אנערף
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) ת"א, אבל לא מהסיבה שאתם חושבים.
היית פעם בחו"ל? כן.
היית פעם בקרית שמונה? לא..
מה היית רוצה להיות בצבא? אני לא יודעת!!!!!!!!!
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?
אתה בן אדם שמושפע בקלות? לא.
מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? לא היה..
מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? לא זוכרת, היו כמה דברים משעשעים..
מי הבן אדם אחרון שראית: אבא
מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא
ובטלפון/פלאפון: אחותי
דבר שהיית רוצה לשנות בך? הייתי רוצה להיות בלונדינית.
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אני גאון.
והתכונה שאתה הכי שונא: אני יותר מדי אנליטית לפעמים.
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? הרגע התקשרה אלי חברה אז אני משערת שאני אאלץ לדבר איתה.

M o l

New member
יאללה, למה לא....

שם: יגאל.
כיתה: צבא.
מאכל אהוב: כל מיני.
מאכל שנוא: כל מיני.
תחביבים: נהיגה, כדורסל, לקרוא.
מי הבן אדם אחרון שהתקשר אליך: ידידה.
מי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: חבר.
מתי התעוררת היום: 6:15
מי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: שאלה טובה.
מי הבן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: שאלה טובה.
איך היחסים עם ההורים? מצויינים.
איך החדר שלך נראה? נחמד, מבולגן כרגע.
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? יושר.
ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימני.
במי אתה בוחר בבחירות הקרובות? או ליברמן או ליכוד.
הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: קשה להזכר ככה.
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? שטויות בצבא
.
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) הרצליה/צפון ת"א. אם לא אז חולון זה מצויין.
היית פעם בחו"ל? כן.
מרבה לטייל? בטח
.
היית פעם בקרית שמונה? אפילו כמה פעמים...
מה היית רוצה להיות בצבא? אני כבר בצבא...ואני די מרוצה.
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? איזה מהנדס של משהו, אלקטרוניקה נגיד.
אתה בן אדם שמושפע בקלות? תלוי.
מה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום? ישיבת מדור חסרת טעם.
מה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום? שטויות עם החבר'ה בצבא.
מי הבן אדם אחרון שראית: ההורים שלי, לפני כמה דק'
.
מי הבן אדם שדיברת איתו פנים מול פנים: אבא שלי.
ובטלפון/פלאפון: חבר.
דבר שהיית רוצה לשנות בך? מוריד את סף הביישנות
.
התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אחראיות.
והתכונה שאתה הכי שונא: ביישנות.
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להמשיך עם המשחק של מכבי. סופ"ש נהדר שיהיה.

ChilD SouL

New member
אתה לא מתגעגע אליי../images/Emo35.gif

אתה לא רוצה לראות אותי
נפגעתי.

למעלה