I need a HERO
שם:אלי. תאריך לידה:21.11.1992. מקום מגורים:חיפה. כמה אחים/אחיות?אחות אחת, 0 אחים. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים. חיות מחמד:אין. גובה:בסביבות 1.72. העדפה מינית:נשים. צבע עיניים:ירוק. צבע שיער:שחור. צבע ציפורניים:
צבע קיר בחדר:ירוק. צבע מקלדת:שחור. צבע טלפון:אפור. צבע פלאפון:שחור. צבע חולצה:כתום. ( נוכחית כמובן ). צבע מכנס:כחול. צבע תחתונים:שחור. צבע גרביים:שחור. להקות/זמרים אהובים:מארון 5, סילין דיון,קארי אנדרווד,אייל גולן... כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?-. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא. לקחת פעם סמים?לא. אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה?על העצבים של אחרים. על מה היית רוצה לנגן?לא כל כך מתעניין בנגינה האמת. ההופעה הכי טובה שראית: לא כל כך יוצא לי לראות הופעות, כך שאם משחק כדורגל נקרא הופעה אז...
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אממ... מה מתנגן עכשיו?I`ll stand by you. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?כרגע אני לבד ( לפי מה שידוע לי ). איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?תיקיית שירים, Windows Washer. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?לוס אנג'לס או מדריד. האם יש לך: חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:כן חדר משלך:כן 2 הורים:כן חתולים בחצר:כן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני כחצי שעה. אכלת? התנשקת?לא זוכר. התאהבת?לפני כשנתיים
. נשבר לך הלב?אממ.. צחקת?לפני כמה דקות
. בכית?הו, זה היה מזמן. היית בהופעה?דיי מזמן. קנית משהו?לפני כשבוע. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?הו, לא זוכר. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?תלוי באיזה מובן אוהב... חיבקת מישהו/י?היום? עישנת?לא מעשן. שתית משקה אלכוהולי?לא שותה
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?-. קנית בגד?לפני כשבועיים אני משער. ישנת עם מישהו/י?הו, לא בעבר הקרוב. מה הדבר האחרון.. שאכלת?מין פיצה מוזרה שאחותי הביאה. קנית?ג'ינס. שתית?מים. בכים עליו? את האמת לא זכור לי שבכיתי לאחרונה. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אימא. חשבת עליו?ידידה. התקשרת אליו?חבר מהכיתה. התקשר אלייך?"הפיתרון נמצא בסעיף שלעיל"
, משפט מאוד אופייני לי בבחינות. פגע בך?אממ. שימח אותך?ידידה. רצית?אממ לא יודע. האם אי פעם.. התנשקת?
. שכבת עם מישהו/י?-. עישנת?
. הייתה לך חיית מחמד?
אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה?
כאילו לא זכור לי. שמת כובע מרצון?
היה לך פלאפון?
היית בהופעה?
התאהבת בידיד?אם התכוונתם ידידה, אז
. קנית קונדום סתם בשביל הכיף?
, שאלה במקום. הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו?
. מישהו ממש ממש פגע בך?
. היום: באיזו שעה התעוררת?7:00 כוסמו. מה/מי העיר אותך?השעון המעורר המעאפן. מה היה הדבר הראשון שאמרת?כוסמו
. מה אכלת דבר ראשון?קורנפלקס. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?במשמעות של אהבתי, זה לא קרה ממש... האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
, בכלל אני לא מאוהב כרגע
. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא. אם כן, כמה זמן?נייט. אתם אוהבים אותו?לא. פעם בגדתם בו?לא. כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד?לא. מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו?לחלל. ואיתו?למאדים. כמה אקסים יש לכם?הו הו. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?בזוגיות? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
.