שאלון!

Drenthe

New member
אבל זה לא תמיד עובד על כל השאלות

כי אינדוקציה זה מהמקרה הפרטי לכללי, הדידוקציה לעומתה, מהכללי לפרטי. אנחנו משתמשים בדידוקציה בלי לדעת אתם יודעים? בהנדסה אוקלידית ב005, כאשר המשפטים הם למקרים הכללים, ואנו משתמשים בהם על מנת להוכיח את המקרה הפרטי, שזה הוכחת שאלות ספיציפיות.

Drenthe

New member
תלוי מה את מגדירה לכבוש ../images/Emo70.gif

האם לכבוש זה במשמעות מטאפורית של השתלטות מסויימת או האם בכלל מדובר בכיבוש של טריטוריה מדוייקת המסומנת לפי אורך, גובה וכדו'. הכל תלוי מאיזה זווית מסתכלים על המילה !!!!!! אוי חבל באמת שהיום היה דיון פילוסופי באחד השיעורים, תראו מה יצא ממני.

Insanity Is Me

New member
מכל הבחינות!

לכבוש מטאפורית ופיזית, כולל גבולות משורטטים ומסומנים ע"י שתן של אריות

Rioter

New member
יאללה

שם: שיר תאריך לידה: 13.12 מקום מגורים: ראשלצ כמה אחים/אחיות? 2 חיות מחמד: כלבה וחתול גובה: נושקת ל170 אני חושבת העדפה מינית:
צבע עיניים: חומות כהות מאוד מאוד צבע שיער: שטני\חום בהיר כזה צבע ציפורניים: שקוף עם נצנצים
בדקתי מה הוא שווה (החבר בחר!!). קילפתי אותו היום.. צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כחול צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: אחד אפור ואחד שחור צבע פלאפון: אדום צבע חולצה: אדום צבע מכנס: חום צבע גרביים: ורוד להקות/זמרים אהובים: שלמה ארצי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא לקחת פעם סמים? לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? פסנתר (נגנתי הרבה שנים), קצת גיטרה על מה היית רוצה לנגן? מישהו גם כתב פה - נבל.. נראה לי קסום ההופעה הכי טובה שראית: שלארצי כמובן אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הנ"ל מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אני לא מחברת אותו, אני עונה עליו.. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי וחצי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אוהבת את הבית האם יש לך: חיית מחמד: כבר שאלתם טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן חדר משלך: כן חתולים בחצר: לעיתים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? הבוקר אכלת? לפני חצי שעה התנשקת? לפני כמה ימים התאהבת? להתאהב? שנה וחצי בערך... היום אני אוהבת נשבר לך הלב? נובמבר שעבר צחקת? לא זוכרת בכית? היום היית בהופעה? דצמבר קנית משהו? שישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת, בטח ממש מזמן השתכרת? אף פעם קנית בגד? גרביים, לפני שבוע ישנת עם מישהו/י? שבוע בערך מה הדבר האחרון.. שאכלת? שניצל ופתיתים קנית? כרית שתית? לימונדה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחי חשבת עליו? החבר התקשרת אליו? הנ"ל התקשר אלייך? דודה שלי שימח אותך? אבא האם אי פעם.. התנשקת? כן עישנת? לא הייתה לך חיית מחמד? כן אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? בדיעבד אני לא חושבת שזו באמת הייתה אהבה, אלא התאהבות ממש חזקה שמת כובע מרצון? כן היה לך פלאפון? כן היית בהופעה? כן התאהבת בידיד? בערך קנית קונדום סתם בשביל הכיף? לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? לא מישהו ממש ממש פגע בך? כן היום: באיזו שעה התעוררת? 07:25 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "דיייייייייייייייייייי \ כבה את האורררררררררר" מה אכלת דבר ראשון? קורנפלקס האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? הייתי מאוהבת, לא באמת אהבתי אותו אם כן, כמה זמן? שנתיים בערך? יחי הפתטיות >> ניסיתם להתחיל איתו? + - הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? + - התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, כמה זמן? 10 חודשים אתם אוהבים אותו? כן פעם בגדתם בו? לא כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? שבוע? מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? להחזיק ידיים, נו באמת ואיתו? חיבוק >> כמה אקסים יש לכם? רציניים? 0 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא (חוץ מאחת בכיתה ד' שהייתה מאוד עצובה
) האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא, קרציות

o p c

New member
טוב נו, משעמם לי

שם: עמרי תאריך לידה: 9/1/92 (פחח כ-ל כ-ך המאה שעברה!) מקום מגורים: יקנעם עילית (אחד ממחוזות הערסים והפרחות בארצנו) כמה אחים/אחיות? אח ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אני גר עם אישתי שמונת ילדי וחמישים האוגרים הסיביריים שלנו. XP חיות מחמד: כלב+ חתול (שאנחנו חיית המחמד שלו, לא חשוב) גובה: בערך מטר שבעים העדפה מינית: נשים צבע עיניים: כחול כזה (תלוי גם באור ובבן-אדם הרבה אומרים טורקיז ולעיתים רחוקות הן נראות קצת ירוקות אולי) צבע שיער: חום כזה (גם אני הייתי בלונדיני עד גיל 5!) צבע ציפורניים: אין לי יותר מדי, אני אוכל אותן כל הזמן צבע קיר בחדר: צהוב כזה צבע מצעים: כל מיני צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: יש לי כזה טלפון בצורת פחית קוקה קולה צבע פלאפון: שחור-אדום צבע חולצה: שחור צבע מכנס: ג'ינס (טריקו הכי טוב!) צבע תחתונים: לא יודע, אין לי כוח לבדוק צבע גרביים: לבן להקות/זמרים אהובים: כל מיני כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כרגע אף אחת לא רוצה אותי ולא נראה שבעתיד הקרוב מישהי תרצה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 עגול ויפה, גאה במספר הזה, להבדיל מאחרים בגילי. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? חס חלילה לקחת פעם סמים? "הדילר מחלק להם דוגמיות כי הוא יודע זה מכבר, הפרצופים התמימים של היום, הם הלקוחות של מחר"- לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? על העצבים על מה היית רוצה לנגן? עוגב, מגניב ביותר ההופעה הכי טובה שראית: שלמה ארצי ושלום חנוך בקיסריה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אהה יש המון מה מתנגן עכשיו? ההופ של אחותי מהסלון עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד (אבל נפתחת כזאת לעוד אחת) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? באיזה מושב בגליל... האם יש לך: חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא חדר משלך: כן 2 הורים: כן חתולים בחצר: גם.. וגם בבית מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה שעות אכלת? אכלתי הרגע אגס התנשקת? אהה, לפני כמעט שלוש שנים
(חנון חנון..) התאהבת? לא יודע נשבר לך הלב? לא יודע צחקת? היום מתישהו בכית? לא זוכר היית בהופעה? מזמן קנית משהו? כרטיס לסרט ופופקורן וכאלה נחשב? שני שעבר... אני שונא שופינג! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום, אחרי שחברים שלי הטרידו אותי כל השיעור מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום, חברים הטרידו אותי כל השיעור חיבקת מישהו/י? ידידה קפצה וחיבקה אותי היום אבל חד צדדי, נחשב? עישנת? אף פעם (אל תגעו בחרא הזה! סבא שלי מת מזה!) שתית משקה אלכוהולי? לא יודע השתכרת? אף פעם
שכבת עם מישהו/י? אף פעם
קנית בגד? יאק, לפני כמה חודשים בעע ישנת עם מישהו/י? בקיץ עם אח שלי
מה הדבר האחרון.. שאכלת? אגס קנית? כרטיס לסרט ופופקורן (זה רק אני או שהשאלות חוזרות על עצמן?!) שתית? לא יודע? בכית עליו? לא יודע! (אוקיי, השאלות באמת חוזרות על עצמן) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? לא יודע, המחשבות רצות מהר מדי כדי לתפוס אותן התקשרת אליו? לשכת גיוס? התקשר אלייך? אבא פגע בך? כל מיני שימח אותך? גם כל מיני רצית? לא עונה האם אי פעם.. התנשקת? כן שכבת עם מישהו/י? לא (חוזר על עצמו אהמ אהמ) עישנת? חס וחסה (די כבר!) הייתה לך חיית מחמד? כן נוו אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? כן... שמת כובע מרצון? WTF?! למה לא? היה לך פלאפון? כן היית בהופעה? כן התאהבת בידיד? אם כבר בידידה, אולי... קנית קונדום סתם בשביל הכיף? לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? לא מישהו ממש ממש פגע בך? כן היום: באיזו שעה התעוררת? 7:12 מה/מי העיר אותך? אבא שצעק ששבע ועשרים מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוס עמק!@$@#$# (אחרי בדיקת השעה וחזרתי לישון עד שבע עשרים וחמש) מה אכלת דבר ראשון? סנדביץ' בארוחת בוקר האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן, כבר אמרתי אם כן, כמה זמן? הרבה ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? נופ התנשקתם איתו? לאאא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, כמה זמן? יש לי חברה דמיונית כבר 8 שנים, עכשיו יפסיקו השאלות שחוזרות על עצמן?! אתם אוהבים אותו? - פעם בגדתם בו? אני לעולם לא אבגוד במי שאני איתה כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד?- מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? נשיקה ואיתו?- כמה אקסים יש לכם? 1 וטוב לי (חנון נו.. לא מפריע לי) האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא יודע.. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? סיפורים ארוכים יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן!!!!!!!!!!!!!

Rioter

New member
יודע,

חשבתי ש"באדם אחרון שהתקשר אלייך", תתחיל לספר על המספר החסוי...

o p c

New member
אני מבוקש מדי, דיברתי כבר עם אבא

כמה שאני שונא לדבר בטלפון...

PoisonSnowFlake

New member
פוויי.. ארוך ../images/Emo178.gif

שם: ליאת תאריך לידה: אחד באפריל
לא.. באמת. מקום מגורים: אשדוד כמה אחים/אחיות? 3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? לבד.. ברור. מה נראה לכם ?! חיות מחמד: קייסי הבובת כלב שלי מגיל 3. גובה: 178 העדפה מינית: בי
לא לא .. סטרייטית גאה (?!) צבע עיניים: כחול צבע שיער: שטני. צבע ציפורניים: שקוף ?
כרגע כחול-ורוד (אתם לא רוצים לדעת) צבע קיר בחדר: כתום צבע מצעים: ורוד-כתום
צבע מקלדת: כחול כהה-לבן ? צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כחול כהה צבע חולצה: עכשיו? תכלת. צבע מכנס: תכלת .. טרנינג נו D: צבע תחתונים: רגע .. שחור-ורוד-צהוב. אני צבעונית היום! צבע גרביים: לבן >< להקות/זמרים אהובים: גוד שארלוט ובריטני ספירס
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה .. סתמית .. פשוט תביאו משו
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אתם לא חושבים שהגזמתם?! ובמילים אחרות - אפס. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יותר מאחד
3! רגע.. חבר דמיוני זה נחשב? לא? אה .. אז קצת פחות. אפס. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? בתכנון ליום הולדת 17 :] יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 5 חורים באוזניים P: לקחת פעם סמים? הליום של בלון. אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? גיטרה בשאיפה.. אבל לא ממש. על מה היית רוצה לנגן? פסנתר
ההופעה הכי טובה שראית: סימפל פלאן בדצמבר האחרון . אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביגיל רוז ממש מיוחדת. מה מתנגן עכשיו? Asteria - The Taste The Touch עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, ביטורנט, גוגלמייל. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי .. וגם היא לא מכילה את כל כולי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? anywhere but here. האם יש לך: חיית מחמד: נואופ טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן חדר משלך: כן 2 הורים: כן.. בלי עין הרע :| חתולים בחצר: תשאלו אם יש לי חצר .. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? אוכלת בעודי עונה על זה ;) התנשקת? שקט. התאהבת? מעולם לא. נשבר לך הלב? הוא אפעם לא היה שייך למישהו שישבור אותו. צחקת? לפני שעה. בכית? לא זוכרת :| היית בהופעה? דצמבר קנית משהו? קניתי היום ספרייט.. נחשב? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לאמא שלי היום :) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אמא שלי בחזרה P: חיבקת מישהו/י? את חברה שלי בבוקר. עישנת? חיים אחרים. שתית משקה אלכוהולי? פוי.. מזמן. השתכרת? לא השתכרתי. אני ילדה טובה נו שכבת עם מישהו/י? ראה סעיף קודם קנית בגד? מזמן
מישו מתנדב לעשות לי קניות? ישנת עם מישהו/י? לא זוכרת :S מה הדבר האחרון.. שאכלת? עכשיו .. קורנפלקס . *קינמונים
* קנית? ספרייט שתית? ספרייט XD בכית עליו? לא זוכרת .. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? אח שלי השני התקשרת אליו? ילדה מהכיתה. התקשר אלייך? ילדה אחרת מהכיתה פגע בך? חברה שלי שימח אותך? אמא שלי רצית? אוו אתם לא רוצים לדעת. זה סוטה מידי האם אי פעם.. התנשקת? לא :( שכבת עם מישהו/י? נו באמת. עישנת? לא הייתה לך חיית מחמד? לא אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? תמיד. שמת כובע מרצון? ברור XD היה לך פלאפון? ישנו היית בהופעה? כן התאהבת בידיד? לא קנית קונדום סתם בשביל הכיף? לא.. מה אני משועממת? הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? פחח ת'אמת? כן. בטעות! מישהו ממש ממש פגע בך? כן. היום: באיזו שעה התעוררת? 5:40 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר+אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אין לי ככככככחח מה אכלת דבר ראשון? קורנפלקס. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, כמה זמן? נו מה באתם לגרום לי להרגיש חרא?! אתם אוהבים אותו? כן . מאוד. פעם בגדתם בו? ברור.. כל יום כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? 9 שנים. מגן חובה מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? פפ .. הכי רחוק שאתם חושבים .. לכו עוד שתי מטר.. שם. ואיתו? כמה אקסים יש לכם? יותר משאני יכולה לספור. [0] האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? ברור. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כל יום.0 יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? ת'אמת? ג'וני דפ עוד מנדנד לי.. אולי אני אחזיר לו תשובה סופסוף. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן .. קולין פארל היה נורא אכזרי אליי
אם מישהו הגיע עד לכאן, ספרו לי - מה המאכל האהוב עליכם ?

Drenthe

New member
את בטוחה 1.78? אולי התכוונת 1.71?

פאק, הייתי בטוח שפעם הראשונה בחיי אני מהגבוהים בקבוצה מסויימת
.

Drenthe

New member
I need a HERO

שם:אלי. תאריך לידה:21.11.1992. מקום מגורים:חיפה. כמה אחים/אחיות?אחות אחת, 0 אחים. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים. חיות מחמד:אין. גובה:בסביבות 1.72. העדפה מינית:נשים. צבע עיניים:ירוק. צבע שיער:שחור. צבע ציפורניים:
צבע קיר בחדר:ירוק. צבע מקלדת:שחור. צבע טלפון:אפור. צבע פלאפון:שחור. צבע חולצה:כתום. ( נוכחית כמובן ). צבע מכנס:כחול. צבע תחתונים:שחור. צבע גרביים:שחור. להקות/זמרים אהובים:מארון 5, סילין דיון,קארי אנדרווד,אייל גולן... כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?-. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא. לקחת פעם סמים?לא. אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה?על העצבים של אחרים. על מה היית רוצה לנגן?לא כל כך מתעניין בנגינה האמת. ההופעה הכי טובה שראית: לא כל כך יוצא לי לראות הופעות, כך שאם משחק כדורגל נקרא הופעה אז...
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אממ... מה מתנגן עכשיו?I`ll stand by you. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?כרגע אני לבד ( לפי מה שידוע לי ). איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?תיקיית שירים, Windows Washer. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?לוס אנג'לס או מדריד. האם יש לך: חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:כן חדר משלך:כן 2 הורים:כן חתולים בחצר:כן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני כחצי שעה. אכלת? התנשקת?לא זוכר. התאהבת?לפני כשנתיים
. נשבר לך הלב?אממ.. צחקת?לפני כמה דקות
. בכית?הו, זה היה מזמן. היית בהופעה?דיי מזמן. קנית משהו?לפני כשבוע. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?הו, לא זוכר. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?תלוי באיזה מובן אוהב... חיבקת מישהו/י?היום? עישנת?לא מעשן. שתית משקה אלכוהולי?לא שותה
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?-. קנית בגד?לפני כשבועיים אני משער. ישנת עם מישהו/י?הו, לא בעבר הקרוב. מה הדבר האחרון.. שאכלת?מין פיצה מוזרה שאחותי הביאה. קנית?ג'ינס. שתית?מים. בכים עליו? את האמת לא זכור לי שבכיתי לאחרונה. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אימא. חשבת עליו?ידידה. התקשרת אליו?חבר מהכיתה. התקשר אלייך?"הפיתרון נמצא בסעיף שלעיל"
, משפט מאוד אופייני לי בבחינות. פגע בך?אממ. שימח אותך?ידידה. רצית?אממ לא יודע. האם אי פעם.. התנשקת?
. שכבת עם מישהו/י?-. עישנת?
. הייתה לך חיית מחמד?
אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה?
כאילו לא זכור לי. שמת כובע מרצון?
היה לך פלאפון?
היית בהופעה?
התאהבת בידיד?אם התכוונתם ידידה, אז
. קנית קונדום סתם בשביל הכיף?
, שאלה במקום. הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו?
. מישהו ממש ממש פגע בך?
. היום: באיזו שעה התעוררת?7:00 כוסמו. מה/מי העיר אותך?השעון המעורר המעאפן. מה היה הדבר הראשון שאמרת?כוסמו
. מה אכלת דבר ראשון?קורנפלקס. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?במשמעות של אהבתי, זה לא קרה ממש... האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
, בכלל אני לא מאוהב כרגע
. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא. אם כן, כמה זמן?נייט. אתם אוהבים אותו?לא. פעם בגדתם בו?לא. כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד?לא. מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו?לחלל. ואיתו?למאדים. כמה אקסים יש לכם?הו הו. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?בזוגיות? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
.

Rioter

New member
אפשר לשאול משו? ../images/Emo9.gif

(אל תענה אם לא מתאים לך)... מסקרן אותי, למה אתה מעדיף משהו סתמי על מערכת יחסים יציבה?

Drenthe

New member
לא, בכיף אענה.

בכנות? לפני כשנתיים הייתי מאוהב מכף רגל ועד ראש מה שנקרא במישהי, שהייתה אגב חברה שלי למעל 7 חודשים, אבל היא איכזבה אותי בסוף ולא ארצה לרדת לפרטים. מה עוד אפשר להוסיף; הרבה זמן הקדשתי לה וכשאני חושב על זה כרגע, אני לא בטוח שבזמן הקרוב אתאהב במישהי כמו בה בזמנו. ובדיעבד, כאשר אני רואה מה יצא מזה בסוף, אני חושב שביבזתי את זמני לשווא, ולא יודע אם אני יכול כרגע לקוצ'י מוצ'י ולאינספור סמסים ושיחות ממישהי, במיוחד בעת שאני לא כל כך פנוי בזמני החופשי... יכול להיות שביטאתי את דעתי בצורה שגויה כשכתבתי "סתמית", כי אני ממש לא מסוג הבחורים שנודדים מבחורה לאחת כשאין הם מאוהבים בה אלא רק בשביל הכיף; אולם מערכת יחסים רצינית כרגע לא בראש סדר העדיפויות שלי. כשתגיע האחת והיחידה ( שנית יש לומר או מה? ), אני כבר אתאהב
.

למעלה