שאלון!

Rioter

New member
קודם כל תודה ../images/Emo13.gif

דבר שני... מערכת יחסים עם מישהי זה לא בהכרח אינספור סמסים או שיחות. כאילו, לא במערכת יחסים שלי לפחות (ואני בטוחה שאני לא היחידה). כן יש את השקט שלך... לא יודעת, אולי אתה סתם ב"טראומה". טוב, בכל מקרה בהצלחה

Drenthe

New member
אני נפגע טראומה!!!!! אימא ../images/Emo6.gif

אגיד לך את האמת, אני לא מאלה שמחפשים דברים חדשים בחייהם גם כן ( למרות שזה לא בהכרח קשור ), אפילו כלב כחיית מחמד שיסתובב לי כאן בבית, אני לא מוכן לקבל; שלא נדבר על בית. ובינינו וכפי שהזכרתי למעלה, הקוצ'י מוצ'י ממש אבל ממש אבל ממש לא אני
. וואי איזה מזל תדמייני לך שאתמול הייתי צריך לחגוג עם מישהי את הוולנטיינס דיי; ברוך שפטרנו
.

Rioter

New member
אבל אל תהיה מקובע!!

מערכת יחסים לא בהכרח זה מה שהיה לך, זה יכול להיות גם אחרת... אם זה ברמות הקיטשיות ועד לדברים הרבה יותר עקרוניים. חבל להפסיד משהו טוב, לא?

Insanity Is Me

New member
אני דווקא מבינה אותך,

עד לא מזמן גם אני חיפשתי מערכות יחסים "סתמיות", אם נקרא לזה כך. לא היה לי שום ראש לכל מיני בלבולי מוח והשקעות שבזמנו נראו לי נורא מיותרות כי 'קשר של בני עשרה הוא זמני בהחלט וחבל לבזבז את הזמן'. ואכן יצאתי עם מישהו לפני חצי שנה בערך, קשר קצר של חודשיים, וכשנפרדנו [בצורה ממש לא נעימה שעשתה לי סוג של טראומה, אפילו שלא הרגשתי כלפיו כמעט שום דבר] הרגשתי שזה היה כזה בזבוז זמן. שבזמן הזה יכולתי לעשות המון דברים במקום להשקיע ולחשוב על הקשר ואיך הוא מתקדם ללא הפסקה. אבל, אחרי חודש שקצת נרגעתי ואספתי את עצמי מחדש, נפקחו עיניי; החלטתי שאני לא נתקעת במחשבה הזו. לא בזבזתי זמן, אלא צברתי ניסיון לקראת הקשרים הבאים. נכוות פעם אחת? זה לא אומר שזה יקרה בכל פעם. קשר 'רציני' לא דורש ממך את כל הזמן הפנוי, לא תמיד דורש קוצ'י מוצ'י [אני למשל מתעבת קיטשיות ודביקות]. מה גם שעם הזמן הקשרים נעשים בוגרים יותר ויותר, אל תשכח. המון גם תלוי בבחורה איתה אתה יוצא, ולך תדע מה תרגיש כלפיה ואולי גם תתאהב בה. [: אז אני לא באה להגיד לך מה לעשות, חלילה, רק לתת לך דוגמא מהניסיון האישי שלי ^^ ולהראות לך שזה לא כזה נורא

lilo45

New member
חחח

שם: ליאת תאריך לידה: 12.7 מקום מגורים: מושב מבודד ליד ירושלים כמה אחים/אחיות? 2 אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים גובה: 167 העדפה מינית: בנים צבע עיניים: חום שחור לא ברור צבע שיער: גם חום שחור לא ברור צבע קיר בחדר: כחולללל צבע מצעים: כחולללללללל צבע מקלדת: שחורררר צבע טלפון: שחורררר צבע פלאפון: שחוררר צבע חולצה: שחורר צבע מכנס: כחוללללל חחחחחחחחחחחחחחח להקות/זמרים אהובים: כולם כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציב האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? הלוואי והיהה אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? תופים האם יש לך: חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן חדר משלך: כן 2 הורים: כן חתולים בחצר: כן יותר מידי והם כבר חברים טובים של 3 הכלבים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים אכלת? שעה התנשקת? שבוע התאהבת? עוד לא נשבר לך הלב? לפני חודשיים בערך צחקת? עכשיו חחחחחח בכית? ביום שישי חיבקת מישהו/י? מזמן אני צריכה חיבוקקק עישנת? חודש היום: באיזו שעה התעוררת? 10 11 מה/מי העיר אותך? אני לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? שאני נשארת בבית היום מה אכלת דבר ראשון? מעדן שוקולד זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן

למעלה