שאלון!

../images/Emo124.gifשאלון!../images/Emo124.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? חיות מחמד: גובה: העדפה מינית: צבע עיניים: צבע שיער: צבע ציפורניים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: להקות/זמרים אהובים: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לקחת פעם סמים? אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? ההופעה הכי טובה שראית: אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? האם יש לך: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: חדר משלך: 2 הורים: חתולים בחצר: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? היית בהופעה? קנית משהו? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? קנית בגד? ישנת עם מישהו/י? מה הדבר האחרון.. שאכלת? קנית? שתית? בכית עליו? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? רצית? האם אי פעם.. התנשקת? שכבת עם מישהו/י? עישנת? הייתה לך חיית מחמד? אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? שמת כובע מרצון? היה לך פלאפון? היית בהופעה? התאהבת בידיד? קנית קונדום סתם בשביל הכיף? הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? מישהו ממש ממש פגע בך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה אכלת דבר ראשון? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, כמה זמן? אתם אוהבים אותו? פעם בגדתם בו? כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? ואיתו? כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

../images/Emo97.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? 4 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים חיות מחמד: 2 אחים. גובה: 1.70+ העדפה מינית: סטרייטית נכון לעכשיו. צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורניים: רגיל צבע קיר בחדר: כתום צבע מצעים: לא זוכרת... צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כסף שחור צבע חולצה: כחול כהה צבע מכנס: אפור צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: אדום להקות/זמרים אהובים: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? שני הליקסים ושני לובים לקחת פעם סמים? לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? גיטרה בצורה צולעת ביותר. אני יודעת לנגן על מנדולינה אבל היא נשברה. על מה היית רוצה לנגן? נבל ההופעה הכי טובה שראית: לא יודעת אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? חמי רודנר מה מתנגן עכשיו? מורנינג גלורי - אואזיס. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? איטיונס מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? עם החבר האם יש לך: חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא חדר משלך: כן 2 הורים: כן חתולים בחצר: מידי פעם מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה שעות אכלת? לפני חצי שעה התנשקת? לפני 5 שעות התאהבת? מאוהבת ברגעים אלה ממש... <: נשבר לך הלב? אף פעם צחקת? מקודם בכית? שלשום או אתמול היית בהופעה? אף פעם קנית משהו? לא מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? לפני 3 שנים? שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? קנית בגד? לא מזמן ישנת עם מישהו/י? הלילה מה הדבר האחרון.. שאכלת? פסטה קנית? מסטיק? שתית? פטל בכית עליו? הכל מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? חבר שלי התקשרת אליו? חבר שלי התקשר אלייך? לא זוכרת... פגע בך? אמא שימח אותך? חבר שלי רצית? ? האם אי פעם.. התנשקת? כן שכבת עם מישהו/י? עישנת? כן הייתה לך חיית מחמד? כן אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? לא שמת כובע מרצון? כן היה לך פלאפון? כן היית בהופעה? לא התאהבת בידיד? כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף? לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? לא מישהו ממש ממש פגע בך? כן היום: באיזו שעה התעוררת? 9.. מה/מי העיר אותך? היה לי פיפי מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני אוהבת אותך מה אכלת דבר ראשון? מיץ תפוזים האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, כמה זמן? עשרה חודשים אתם אוהבים אותו? יותר מכל דבר פעם בגדתם בו? לא כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? שלוש שנים מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? ואיתו? כמה אקסים יש לכם? 1 :-S האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא! יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? למחוק הודגש באמצעות מדגישומטיק

יש לי טעם של פיצה בפה../images/Emo69.gif

שם: רעות תאריך לידה: 28.05.1992 מקום מגורים: אזור חיפה
כמה אחים/אחיות? אחות אחת גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים
חיות מחמד: כלב אחד
גובה: 1.60 מ' בערך העדפה מינית: בנים
צבע עיניים: כחול צבע שיער: בלונדיני, בערך צבע ציפורניים: ורוד בד"כ, סגול כשקר (באמת!) צבע קיר בחדר: 3 קירות לבנים מתפוררים וקיר אחד תכלת דהוי מתפורר ומתפרק צבע מצעים: כרגע, משהו בגוונים של אדום בערך צבע מקלדת: כחול כהה צבע טלפון: אפור-שחור-כחול צבע פלאפון: אדום צבע חולצה: תכלת צבע מכנס: תכלת (פיג'מה תואמת
) צבע תחתונים: אני אשמור את זה לעצמי
צבע גרביים: כחול (חחחח אני תואמת לגמרי) להקות/זמרים אהובים: אין מישהו מיוחד כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה, נראה לי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין לי לקחת פעם סמים? לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? לא ממש
על מה היית רוצה לנגן? לא יודעת, כל דבר, העיקר משהו... אולי פסנתר או סוג כלשהו של חליל (חלילית, חליל צד, פיקולו...) ההופעה הכי טובה שראית: לא יודעת אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אין לי שמץ מה מתנגן עכשיו? כרגע כלום, אני לא אמורה להיות פה בכלל... עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שוב, אני לא אמורה להיות פה אז לא התחברתי למסן בכלל
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כנ"ל
רק פיירפוקס, יש עוד חלון של המסרים שלי וחלון של מדגישומטיק מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שאני גרה עכשיו האם יש לך: חיית מחמד: כן, כבר שאלתם טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא חדר משלך: כן 2 הורים: כן
חתולים בחצר: תמיד מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אממ אתמול
אכלת? לפני חצי שעה? משהו כזה התנשקת? מעולם לא
התאהבת? לא זוכרת להגיד כמה זמן בדיוק
נשבר לך הלב? כנ"ל
צחקת? אממ היום מתישהו בכית? לפני כמה ימים נראה לי. או לפחות רציתי לבכות. היית בהופעה? לפני שבוע, קונצרט חורף של תזמורת הנוער של היישוב. חברים הופיעו שם קנית משהו? אתמול שילמתי על הסווצ'ר של הטיול
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול בלילה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול בלילה חיבקת מישהו/י? מממ.. אתמול עישנת? מעולם לא שתית משקה אלכוהולי? טיפה יין בראש השנה השתכרת? מעולם לא שכבת עם מישהו/י? מעולם לא קנית בגד? אתמול, הסווצ'ר
ישנת עם מישהו/י? אממ... לפני כמה חודשים מה הדבר האחרון.. שאכלת? מרשמלו קנית? כבר אמרתי יותר מדי פעמים
שתית? מים בכית עליו? מממ... תסכול ממושך. או שזה היה כשהקאתי, וזה די דומה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? חברה התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? חברה פגע בך? ידיד שימח אותך? אממ... חברה
רצית? מממ... ידיד אולי האם אי פעם.. התנשקת? לא
שכבת עם מישהו/י? לא עישנת? לא הייתה לך חיית מחמד? כן אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? כן שמת כובע מרצון? כן היה לך פלאפון? כן היית בהופעה? כן התאהבת בידיד? לא ממש... אולי אפשר להגיד קנית קונדום סתם בשביל הכיף? לא
הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? לא מישהו ממש ממש פגע בך? כן היום: באיזו שעה התעוררת? 11:55 מה/מי העיר אותך? יקיצה טבעית
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אאאעעעעעאעעע" מה אכלת דבר ראשון? כריות
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כבר אמרתי שכן
אם כן, כמה זמן? מממ... לא זוכרת, זה היה מזמן ניסיתם להתחיל איתו? קצת
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא

בקצרה

שם: נופר חיות מחמד: תוכי וחתולה העדפה מינית:
צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום צבע קיר בחדר: כתום להקות/זמרים אהובים: אלאניס מוריסט כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציב האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? תופים ההופעה הכי טובה שראית: הג'ירפות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? קינג סייז איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ליד הים האם יש לך: חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
חדר משלך:
2 הורים:
חתולים בחצר:
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? חצי שעה צחקת? אתמול בערב בכית? כמעט, ביד ושם היית בהופעה? מזמן.. קנית משהו? שלישי חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? בחתונה השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
קנית בגד? לפני חודש ישנת עם מישהו/י?
מה הדבר האחרון.. שאכלת? שניצל קנית? אוכל שתית? מים בכית עליו? שלא עברתי את המיונים מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? החבר התקשרת אליו? בת דודה התקשר אלייך? החבר שימח אותך? החבר האם אי פעם.. התנשקת?
שכבת עם מישהו/י?
עישנת?
הייתה לך חיית מחמד?
אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה?
שמת כובע מרצון?
היה לך פלאפון?
היית בהופעה?
התאהבת בידיד?
קנית קונדום סתם בשביל הכיף?
מישהו ממש ממש פגע בך?
היום: באיזו שעה התעוררת? 10:27 מה/מי העיר אותך? אני מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי מה אכלת דבר ראשון? מאפה וניל מעולה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
ניסיתם להתחיל איתו?
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
התנשקתם איתו?
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
אם כן, כמה זמן? בקושי שבוע

eliav16

New member
וואו שאלון ארוך...

שם: אליאב =] תאריך לידה: 5.7.92 מקום מגורים: ליד נתב"ג
כמה אחים/אחיות? 2, כולל אני 3
גר עם ההורים/לבד/עם שותף? חח עוד לא
חיות מחמד: כלב!
[הציור הזה מכוער
] גובה:1.70 העדפה מינית: נשים
צבע עיניים: חום ירוק... מרחוק חום מקרוב ירוק
צבע שיער: שחור צבע ציפורניים: אממ קשה לי להגדיר את הצבע הזה [עיניים דפוקות
] צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כחול צבע מקלדת: שחור [נוו זה האופנה בלפטופים...
] צבע טלפון: שחור כסף צבע פלאפון: שחור צבע חולצה: צבאית
צבע מכנס: ג'ינס כחול מוזר...
צבע תחתונים: צבאי עם ציורים כאלה של 2 נחשים ופרח בניהם וכתוב שם אלקטרז באנגלית
צבע גרביים: שחור
להקות/זמרים אהובים: יותר מידי!
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני עדיין בהתלבטות...
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 3\4
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 1, בלשון
לקחת פעם סמים? אממ כן, עדיף כבר אלכוהול אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? חחח התחלתי על 3 כלים ובכולם הפסקתי
על מה היית רוצה לנגן? להמשיך בסקסופון
ההופעה הכי טובה שראית: sabaton אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? sabaton\nightwish ויש עוד הרבה... מה מתנגן עכשיו? the calling- אדריאן =] עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? האתר של רכבת ישראל
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? להישאר איפה שאני, רק צריך רשיון!
האם יש לך: חיית מחמד: כן! טלוויזיה בחדר:לא! מחשב בחדר:כן!! חדר משלך: כן! 2 הורים: כן חתולים בחצר: כן, אבל הכלב מניאק והוא עושה עליהם פוזות
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת?ב1 וחצי.. משהו כזה.. התנשקת? וואו אממ שבוע\שבועיים..
התאהבת? בערב ראש השנה חחח איזה טיימינג
נשבר לך הלב? חודש אחרי יום כיפור
צחקת? היום בכית? יותר מידי זמן
היית בהופעה? עזבו, חחח כבר לא זוכר קנית משהו? אממ לא זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לצערי, כן
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אממ כן... כנראה שגם לצערי
חיבקת מישהו/י? כן עישנת? כן שתית משקה אלכוהולי? כן השתכרת?כן שכבת עם מישהו/י?כן קנית בגד?כן ישנת עם מישהו/י? כן מה הדבר האחרון.. שאכלת? תותים!
קנית? לא זוכרר שתית? מים [?!] בכית עליו? אני אחסוך את זה מכם
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? כולם התקשרת אליו? חבר התקשר אלייך? חבר פגע בך? האקסית שימח אותך? שימח זו לא ההגדרה הנכונה... רצית? המון האם אי פעם.. התנשקת? כן שכבת עם מישהו/י? כן עישנת?כן הייתה לך חיית מחמד? יש אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? כן שמת כובע מרצון? לא היה לך פלאפון? כן היית בהופעה? ברור התאהבת בידיד?חחח כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף?חחח ברור הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? מפתאום, אני תמים
מישהו ממש ממש פגע בך? כן! חפרתם!! היום: שבת באיזו שעה התעוררת? 1 וחצי מה/מי העיר אותך? הורים מה היה הדבר הראשון שאמרת? משהו לא מובן חח מה אכלת דבר ראשון? לחם עם חומוס האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? חצי שנה, משהו כזה ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? חח כמה וכמה התנשקתם איתו? ברור האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, כמה זמן? -- אתם אוהבים אותו?-- פעם בגדתם בו?-- כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד?---- מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? שכבתי ואיתו? כמה אקסים יש לכם? לא זוכר
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? אמ כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, ברור
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כרגע, לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא פפאאאקקק איזה שאלון מעייף

משעמם. ../images/Emo144.gif../images/Emo134.gif

שם: יובל תאריך לידה: בנובמבר... מקום מגורים: אי שם. כמה אחים/אחיות? 4 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים. חיות מחמד: חתולה. גובה: אין צורך
העדפה מינית: סטרייט. צבע עיניים: חום. צבע שיער: חום. צבע ציפורניים: רגיל? צבע קיר בחדר: לבן. צבע מצעים: צבע מקלדת: שחורה. צבע טלפון: כסוף. צבע פלאפון: שחור. צבע חולצה: לבן צבע מכנס: כחול צבע תחתונים: לבן. צבע גרביים: לא לובש כרגע. להקות/זמרים אהובים: יש מלא
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני מעדיף מערכת יחסים כלשהי נקודה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין לקחת פעם סמים? נופ. אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? גיטרה. על מה היית רוצה לנגן? על הגיטרה יותר טוב, תופים, פסנתר. ההופעה הכי טובה שראית: ראיתי סתם מעפנות, לא משהו טוב במיוחד. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ברי סחרוף. מה מתנגן עכשיו? כלום. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? רק הדפדפן. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית
אבל יש לי יחיד
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אנערף. האם יש לך: חיית מחמד: כן. טלוויזיה בחדר: כן אבל היא לא עובדת. מחשב בחדר: לא חדר משלך: כן 2 הורים: כן חתולים בחצר: אין לי חצר. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול. אכלת? לפני 10 דקות בערך. התנשקת?
התאהבת? מעולם לא. נשבר לך הלב? כנ"ל. צחקת? לא יודע. בכית? ממש מזמן... היית בהופעה? לפני שנה וחצי?
קנית משהו? יום חמישי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? -- מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? -- חיבקת מישהו/י? חמישי. עישנת? אממ... סוכות. שתית משקה אלכוהולי? מזמן, באיזה ספטמבר. השתכרת? באותו זמן. שכבת עם מישהו/י? מעולם לא. קנית בגד? מזמן. ישנת עם מישהו/י? כשהייתי קטן?
מה הדבר האחרון.. שאכלת? אורז. קנית? צ'אי לאטה בארומה. שתית? מיץ תות בננה. בכית עליו? לא זוכר. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי. חשבת עליו? אין לי כוח לכל אלה. התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? רצית? האם אי פעם.. התנשקת?
שכבת עם מישהו/י? לא עישנת? כן הייתה לך חיית מחמד? עדיין יש לי. אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? לא נראה לי. שמת כובע מרצון? כן היה לך פלאפון? כן היית בהופעה? כן התאהבת בידיד? כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף? לא >< הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו?
מישהו ממש ממש פגע בך? כן היום: באיזו שעה התעוררת? 12:30 בערך. מה/מי העיר אותך? יקיצה טבעית. מה היה הדבר הראשון שאמרת? אנערף. מה אכלת דבר ראשון? ארוחת צהריים. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא יודע אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, כמה זמן? אתם אוהבים אותו? פעם בגדתם בו? כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? ואיתו? כמה אקסים יש לכם? 0 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? הודגש באמצעות מדגישומטיק

LOLI152

New member
אאאאעעעעהה@#$!@$!#@$

הנחשואו הכי אדיר בארץ!! אין לי כוח לכלום, אפילו לא לחשוב. אבל אני לא עייפה מספיק כדי לישון. שם:אלה תאריך לידה: 19.8.92 מקום מגורים: שבט, בית. כמה אחים/אחיות? 2 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם הורים. חיות מחמד: כלבה:) גובה: מספיק. העדפה מינית: גברים צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע ציפורניים: רגיל. הוצאתי עוד לא הספקתי להחליף צבע קיר בחדר: סגול צבע מצעים:סגול צבע מקלדת:אפור צבע טלפון: אין לי בחדר.. צבע פלאפון: שחור צבע חולצה: ורוד צבע מכנס:אפור צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: אין להקות/זמרים אהובים: דניאל סלומון, היחיד שיש לי כוח לכתוב אותו.: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה.. יציבות זה חשוב. בעיקר לי. בעיקר עכשיו. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אני רוצה הליקס. לקחת פעם סמים? לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? על העצבים. יודעת לעשות כאילו על גיטרה. על מה היית רוצה לנגן? צ'לו, פסנתר ההופעה הכי טובה שראית: משינה.. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יזהר אשדות מה מתנגן עכשיו? כלום. שקט קדוש. קצת שקט מהמוזיקה של כל היום! עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים. שניים יותר מדי! שקט!! איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פנקס כתובות, מסנג'ר, המוזיקה דלוקה (במיוט.XD) ועוד אחד של אינטרנט. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בדירה שלי, במקום אחר בישראל. האם יש לך: חיית מחמד: כלבה טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כן חדר משלך: אכן 2 הורים: נכון. והם גם ביחד. חתולים בחצר: אין. פעם היה. ;( מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום ב10 בבוקר. וחזרתי לפני 20 דקות. אכלת? לפני 20 דקות!:D התאהבת? אני אדם בלי רגשות. נשבר לך הלב? ראה סעיף קודם. צחקת? היום. כל כך הרבה! בכית?כמעט היום! בשיר שמיניסטים. שלא ילכו!! היית בהופעה? היום! נחשואו! :D חחח קנית משהו? ביום..שישי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום!:) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום!:) חיבקת מישהו/י? היום!! אאעהעה כל כך הרבה.XD עישנת? לא מעשנת. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע ומשהו. השתכרת? מזמן. שכבת עם מישהו/י? לא שכבתי. קנית בגד? מזמן.. ישנת עם מישהו/י? אתמול בלילה.XD מה הדבר האחרון.. שאכלת? פיצה!! :D אעעעההה. שכבג אהבת חיי!! קנית? טוליפים.. שתית? מים בכית עליו? שמינסטים שעוזבים.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא.. חשבת עליו? שמיניסט אחד . אני כ"כ אתגעגע.! :( התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? ידיד.. ("עם מי את מדברת אלה?! תמסרי לו שאת אוהבת אותו!") פגע בך?אי אפשר לפגוע בי, אין לי רגשות. שימח אותך?היום! כולם! :D אנשים מדהימים!!11 רצית? אעעה. ההוא מההנהגה :D האם אי פעם.. שכבת עם מישהו/י? לא עישנת?לא הייתה לך חיית מחמד? נכון! אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? כן.. שמת כובע מרצון? כמובן.:D היה לך פלאפון?חחח כן. היית בהופעה? ברור! התאהבת בידיד? טעות נוראית. קנית קונדום סתם בשביל הכיף? חחח לא קניתי. אבל החלפתי עם מישהי.. משחק טוב. הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? לא.. לא מורידה סרטים. ואני מביימת פורנו, לא רואה.XD מישהו ממש ממש פגע בך? כן, פגעו בי.. היום: באיזו שעה התעוררת? 8 בבוקר. מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אמא, אני צריכה טרמפ לשבט!!" מה אכלת דבר ראשון? המ.. חצי פיתה עם טונה.. XD האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן.. אם כן, כמה זמן? מממ.. שנה וחצי.. ניסיתם להתחיל איתו? חחחXD בערך. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא ברור. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אין בי אהבה! זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אינני. אם כן, כמה זמן?אינני. אתם אוהבים אותו?אינני! פעם בגדתם בו?נו מה, אני אומרת לכם שאינני!! אתם רוצים שאני אמציא? אני אמציא! כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? חצי שנה.. מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו?סקס! ואיתו?סקס!! כמה אקסים יש לכם? 99,999,999 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן, חתכתי לו את היד. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? זה אף פעם לא מצליח. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? שימותו כולם! XD האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? נה.

עד שאלך לבית ספר../images/Emo9.gif

שם:ים תאריך לידה:12.6 מקום מגורים:גבעת חיים
כמה אחים/אחיות?3 אחים חוץ ממני גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים, אבל יש לי גם דירה לבד חיות מחמד:ברלי הכלב
גובה:מטר ובמבה העדפה מינית:גברים
צבע עיניים:חום כהה צבע שיער:שחור צבע ציפורניים:צבע של ציפורניים צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים:פסים- ורוד, כתום, לבן צבע מקלדת:שחור צבע טלפון:לבן צבע פלאפון:איפון, חצי כסף חצי שחור צבע חולצה:אפור צבע מכנס:ג'ינס צבע תחתונים:שחור צבע גרביים:פסים להקות/זמרים אהובים:עברי לידר כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?מעדיפה יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין, אבל מהיום אולי יהיה
לקחת פעם סמים?לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?פסנתר
ההופעה הכי טובה שראית:של עברי אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?עברי מה מתנגן עכשיו?כלום, בי"ס עוד רגע עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד, מי ער עכשיו? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד וחצי פה, ובדירה זוגית איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?אמ האם יש לך: חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר:לפטופ חדר משלך:כן 2 הורים:כן חתולים בחצר:כן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?אתמול התנשקת?אמ כמה חודשים התאהבת?גם נשבר לך הלב?גם צחקת?אתמול בכית?לא זוכרת, בטח לא מזמן היית בהופעה?אמ כנ"ל קנית משהו?אמ יום שישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?מזמן לא יצא לי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י?יום חמישי נראלי עישנת?לא יצא לי שתית משקה אלכוהולי? השתכרת?גם לא יצא לי שכבת עם מישהו/י?לא יצא לי קנית בגד?אמ לא זוכרת ישנת עם מישהו/י?באותה מיטה? לפני כמה חודשים מה הדבר האחרון.. שאכלת?סלט קנית?סתם דברים שתית?קולה בכית עליו?גלעד מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אח שלי חשבת עליו?גם התקשרת אליו?חברה שלי התקשר אלייך?גם פגע בך?גלעד שימח אותך?חברה שלי רצית? האם אי פעם.. התנשקת?כן שכבת עם מישהו/י?בפעם ה100, לא עישנת?לא הייתה לך חיית מחמד?כן אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה?אולי שמת כובע מרצון?כן היה לך פלאפון?כן היית בהופעה?כן התאהבת בידיד?לא ממש קנית קונדום סתם בשביל הכיף?לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו?לא מישהו ממש ממש פגע בך?כן היום: באיזו שעה התעוררת?5:30 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?"אוףףףףף" מה אכלת דבר ראשון?עוד לא אכלתי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא יודעת אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, כמה זמן? אתם אוהבים אותו? פעם בגדתם בו? כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו?לא משנה>< אחסוך מכם
ואיתו? כמה אקסים יש לכם?1 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן! האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ממש ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?עזבו אתכם האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לשנות כן, למחוק ממש ממש לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Insanity Is Me

New member
אני חולה../images/Emo10.gif

או משהו כזה, אני מרגישה רעעע :| שם: קורל תאריך לידה: 16.9 מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? נו, באמת חח חיות מחמד: יש גובה: סביבות ה1.64
העדפה מינית: גברים
צבע עיניים: חום-אדום, כן :O צבע שיער: חום בהיר צבע ציפורניים: טבעי צבע קיר בחדר: כחול כהה צבע מצעים: כחול-קרם כזה צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: לבן צבע חולצה: אפור צבע מכנס: ג'ינס בהיר מאד ^^ צבע תחתונים: ורוד בהיר צבע גרביים: לבן להקות/זמרים אהובים: יש הרבה! כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? האמת שלא מזמן רק השתנתה לי ההעדפה, וכרגע אני מעדיפה קשר יציב D: עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? תרשו לי לא לענות על זה
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? - יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? - לקחת פעם סמים? לא. אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? - על מה היית רוצה לנגן? תופים וסקסופון *_* ההופעה הכי טובה שראית: לא אוהבת הופעות בדר"כ אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? טימבלנד, ללא ספק מה מתנגן עכשיו? Slow Jamz - Kanye West עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0, כולם נטשו! נסעו למשואה ואני כאן! =( איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? iTunes מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה. האם יש לך: חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן חדר משלך: לצערי הרב מאד, לא. מישהו מתנדב לארח אותי בחדר שלו? חח חתולים בחצר: כן, שמנים מלחיצים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני כמה שעות התנשקת? אתמול בלילה התאהבת? סביר להניח שמעולם לא נשבר לך הלב? ^ צחקת? אתמול בכית? לא זוכרת, מזמן היית בהופעה? ^ חחח קנית משהו? אתמול, כרטיס למופע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? " חיבקת מישהו/י? היום בבוקר עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? ביום שישי בערב השתכרת? שישי בערב... שכבת עם מישהו/י? אני אעדיף לא לענות גם על זה
קנית בגד? בשבוע שעבר ישנת עם מישהו/י? לפני שבועיים בערך [: מה הדבר האחרון.. שאכלת? סנדוויץ' עם חביתה קנית? בגדים שתית? תה בכית עליו? לא זוכרת כבר מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחי חשבת עליו? הבחור שלי D: התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? אמא פגע בך? אאל"ט האקס שלי, מאז הפסקתי להיפגע שימח אותך? אמא רצית? הבחור שלי..? האם אי פעם.. התנשקת? אפקורס D: שכבת עם מישהו/י? דיי נו! עישנת? לא הייתה לך חיית מחמד? יותר מדי חח אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? לא שמת כובע מרצון? אכן היה לך פלאפון? כן היית בהופעה? כן התאהבת בידיד? לא קנית קונדום סתם בשביל הכיף? לא הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? האמת, לא
מישהו ממש ממש פגע בך? לא היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "תקבעי לי תור לרופא, אני לא מרגישה טוב" חחח מה אכלת דבר ראשון? סנדוויץ' עם חביתה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן?- ניסיתם להתחיל איתו?- הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?- התנשקתם איתו?- האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, כמה זמן? חודשיים אתם אוהבים אותו? מאד פעם בגדתם בו? לא כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? לא אהבתי אותו לפני מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? .... ואיתו? .... כמה אקסים יש לכם? 4 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא, למזלי
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן וכן
היה קל למדי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא, למדתי המון מהקשרים [היחסית קצרים] שלי, בעיקר המון ניסיון לקראת הקשרים הבאים. שאלון ארוך

Rioter

New member
---

"חדר משלך: לצערי הרב מאד, לא. מישהו מתנדב לארח אותי בחדר שלו? חח" אבל גם אז לא יהיה לך חדר משלך....

Rioter

New member
בעיה

"נכבוש" זה בגוף רבים.... וזה כבר אומר שהחדר לא יהיה שלך פרטי!

Drenthe

New member
הוכח באינדוקציה או בכל דרך אחרת

Insanity Is Me/Shir=ללא שארית. דבילי כן אבל מה, זה מה שעלה בראשי כרגע
.

Rioter

New member
אני חייבת לשאול!!

כשכתוב 'בכל דרך אחרת'.... יש באמת דרכים אחרות שאפשר להשתמש בהן? אלוהים, איזה סיכומים צריך לזכור לאינדוקציה

Drenthe

New member
אממ בערך...

כשמדובר בהוכחה רגילה של אינדוקציה ( הכוונה שיוויון ), יש מקרים בהם אפשר להוכיח ע"י סכום של סדרה חשבונית. מה גם שיש את השיטה הזאת שהיא ההפך מאינדוקציה; דידוקציה שאני בספק אם מישהו השתמש בה אי פעם בתיכון
.

למעלה