שאלה:

mali24

New member
../images/Emo124.gif שאלה:

כפי שכבר סיפרתי, אני טסה ביום שני לשנה ועוזבת את התוכית ג'אקו שלי
אני משאירה המון הנחיות טיפול למשפחה שלי. רציתי לדעת אם מישהו יודע על וטרינרים לתוכים טובים באזור רחובות, אשדוד, ראשל"צ והסביבה....

big mama 2

New member
מאד מאד מאד ממליצה על

ד"ר שולמן מראשל"צ. אם תרצי עוד פרטים תפני אליי במסר. אשמח לעזור.

מלי אל תפגעי מהתשובה שלי ../images/Emo26.gif

אהלן שבוע טוב לך אני למשל לא היתי עוזב את הארץ בלי הג'אקו שלי. היתי עושה הכל הכללל :(( הג'אקו שלי קשור אליי מאוד ואני אליו. זה מאוד יכאב ויצער לו בלב (חלילה ימות מצטער) ויש מקרים והיו מקרים כאלו.. היתי עושה הכל הכל לוקח אותו איתי... הוא כ"כ קשור לבעלים שלו. שזה ממש משהו מהחיים. שאני היתי באנטליה 3 ימים התוכי שלי לא אכל כלום כמעט כל היום צעק בשמי ככה סיפרו לי... לי כואב לשמוע שאת עוזבת בלי התוכי שלך... לא יכולה לקחת אותו איתך(ניסית לעשות משהו)? דעי לך שהתוכי שלך יחטוץ צער קשה ויהיה מלא געגועים.. רק חבל שככה זה הסתיים אצלך... כואב לי על התוכיייי :(( בהצלחה .. נ.ב. אולי ברגע האחרון תעשי משהו תקחי אותו איתך? יש אישורים יש הכל.. אין דבר קשה אי אפשר יש לא רוצה... מסכן הוא יהיה לבד ויעצב... כואב הלב רק לשמוע את זה.. תחשבי מעטטטט בבקשה.... התוכי יהיה לבד וכואב.. הוא ירצה רק אותך ולא אף אחד אחר!!! שבוע טוב ממני בני

mali24

New member
../images/Emo7.gif אין לך מושג כמה הייתי רוצה...

אבל אני באמת לא יכולה, התוכית שלי מאוד, אבל מאוד, אבל באמת מאוד מפונקת... אני לא אוכל להעניק לה כל-כך תשומת לב שם וזה יותר מסוכן לדעתי... היא רגילה אל בני ביתי, רק שהיא מאוד קשורה אליי. לכן, לגיבוי, אני צריכה וטרינר טוב, שאני אוכל להפנות את המשפחה שלי אליו בעת הצורך... ד"א- יש לי שאלה: התוכית שלי לא "מתה" על ירקות, היא אוכלת שוּם ופלחי קלמנטינה רק. אבל היא אוהבת לאכול שניצלים, נקניקיות, עוף, ביצים, גבינה צהובה וכו'...

mali24

New member
סליחה, לא סיימתי את השאלה...

פשוט לא הייתי מרוכזת.... השאלה שלי בעצם היא: האם זה בסדר שהיא אוכלת את כל זה? היא פשוט רוצה לאכול מה שאנחנו אוכלים, וכשמישהו מאיתנו אוכל היא ישר רצה לצלחת או לפה שלו....

big mama 2

New member
אז ככה

יש בעיה עם מזון מתובל. את יכולה לתת לה חזה עוף מבושל או לא אבל ללא תיבול כנ"ל עוף או בשר. מזון מתובל רק מזיק.

eari

New member
בכל אופן...

שתיהיה לך נסיעה טובה והמון הצלחה (ואל תשכחי לחזור לפורום :) ביי)

mali24

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

רק רציתי להודות לכל אנשי הפורום ולביג מאמא בעיקר על הפורום המקסים הזה. שאבתי המון מידע ועזרה מכולכם. אז, בכל-אופן....

אלעד27

New member
יש לי המלצה מעולה

אני לא ממש בפורום, אבל אני קורא פה מדי פעם, ואני הייתי חייב להמליץ על רופא הציפורים במרפאת כל חי ברחובות. הוא טיפל בקוקטיל שלי בצורה מעולה ואני ממליץ בחום.

למעלה