שאלה

../images/Emo124.gifשאלה../images/Emo72.gif

נכון שהיה לפני כמה ימים שרשור על בירצפת אבל הוא לא נעוץ ולא מצאתי אותו אז שרשרתי חדש
זה בקשר לזה שכולם קישרו את הבירצפת לשוקו. אבל אם תזכרו בספר הרביעי [נראה לי] מתי שדובי מביא את ווינקי למטבח של הוגוורטס מסופר שהיא שיכורה מברצפת וצריך לגמול אותה. וגם וספר החמישי שדובי מספר להארי על חדר הנחיצות הוא אומר שהוא השתמש בו להחביא את ווינקי ולגמול אותה מברצפת וגם היו שם תרופות גמילה..
אז לי אישית נראה שהבירצפת היא כן סוג של שתייה אלכוהולית ואם כן אז למה אין הגבלת גיל?!?!? כי גם כתוב בספר החמישי [ כשהם הלכו לפונדק ראש החזיר] שיש הגבלה על ויסקי אש.. מממ... משו מוזר

יש הבדל בין גמדון בית

לבין נער/ה יש בזה כנראה מעט מאוד אלכוהול, אבל לגמדונית בית קטנה כמו ווינקי, בכמויות גדולות זה כנראה כן משפיע...

noosh

New member
אני חשבתי על זה כמו על בריזר ../images/Emo6.gif

אין בזה כמעט אלכוהול, אבל זה נחמד. (כלומר, לא שהטעם של בירצפת הוא כמו בריזר, בירצפת זה כמו בירה אירית חמה או משהו כזה, אבל המינון האלכוהולי הוא ממש ממש קטן) ואם אתה נותן ליצור קטנטן כמו גמדון-בית לשתות משהו אלכוהולי אפילו טיפה, זה ישפיע עליו הרבה יותר. כמו שטיפת יין, שלא עושה לך כלום, מרדימה תינוקות.

ybenor

New member
אני דמיינתי את זה

כמו שוקו חם חם עם הר קצפת בפנים וקצת אלכוהול כזה.. לא ממש משקר רק קצת ואני מתה לטעום את זה... יוו

ybenor

New member
לא חשבתי על זה חחחח תודה :)

אבל זה לא אותו דבר.. זה לא יחמם אותי מבפנים... כזה אני רוצה ... כמו בהארי פוטר!

ToryMaster

New member
לוידעת כמה התנסויות היו לך

ע אלכוהול וזה, אבל אני מבטיחה לך שבכמויות מתאימות שוקו חם עם ברנדי [או כל אלכוהול חביב אחר] מאוד יחמם אותך.

the ror

New member
יש מצב שזה לא משכר בכלל...

אני לא חושב שזה משכר כי אז היה מוזכר משהו על למשל שאסור לקטנים לשתות את זה... כשווינקי השתכרה, הארי היה מופתע מזה שווינקי מסטולה. ודובי הסביר שלגמדוני בית זה משכר. לא כי הם יצורים קטנים פשוט כי בשבילהם המשקה הזה משכר!!!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifזה מה שאני חשבתי.

אולי גמדונים אלרגיים לחמאה
(חמאה- כי באנגלית זה BUTTERBEER)

Fairywitch

New member
קראתי פעם מאמר-

הסתבר שיש כאלה שממש טענו שכל העסק הזה לא בסדר, כי זה מעודד צעירים לשתיית אלכוהול
אני תמיד דימיינתי את זה בטעם של חמאה מומסת ומוקצפת

למעלה