שאלה

מיכל just

New member
../images/Emo124.gif שאלה ../images/Emo32.gif

תגידו, אם היו נותנים לכם לקחת פריט אחד בלבד מהבית של הקורס, מה הייתם לוקחים? -אני probably הייתי לוקחת את התופים של קרוליין (-כי אני לומדת תופים) וככה הייתי יכולה להתלהב. אם לא, אז את הגיטרה של ג'ים. בקיצור, לפי דעתי המזכרת הכי שווה מהם (אפילו יותר מחתימה) היא כלי נגנה (בגלל שאני אוהבת את המוזיקה שלהם...
)

shelly egan

New member
למה OFF?

טוב... בכל מקרה, חשבתי וחשבתי (-מסוכן, אבל זה אכן קורה לפעמים) ונראה לי שהייתי לוקחת את אדריאה (-זה נחשב בתור פריט?
) כנראה שהייתי לוקחת זוג תחתונים מהמלתחה של ג'ים בעצם... לא הייתי לוקחת כלום. (-כן בטח...), לא לא לא, להיות בבית של הקורס ולא לקחת כלום?
הייתי לוקחת את הפריט הראשון שהייתי רואה מול העיניים שלי!

אני לא צוחק

אני הייתי לוקח את אנדריאה, תוך חמש דקות הייתי כובש אותה הייתי שר לה שירים, משחק אותה גבר כזה
טוב נו... היא בטח הייתה צוחקת עליי, אבל עדיין מותר לחלום לא?

הייתי לוקח...

שאלה ממש טובה ומעניינת לדעתי
זה בטח היה אחד מאלה...אלה הדברים היחידים שהצלחתי לחשוב עליהם: פוסטר ענק עם חתימות או TIN WHISTLE של אנדראה או את קרוליין או לפחות
ממנה !

AndreaCorr ©

New member
שאלה מעניינת...

נראה לי שהייתי לוקחת את הtin whistle של אנדראה. או כמו שמיכל אמרה- כלי נגינה כלשהו.. התופים של קרו...הכינור של שרון...הגיטרה של ג'ים.. אבל יש עדיפות לכלי של אנדראה, כמובן

AMIR HOREV

New member
אני הייתי לוקח...

לאנדראה את הטבעת שהיא הכי אוהבת ומוסיף לה שרשרת... והולך עם זה עלי כל היום... וצחי!!! אנדראה צריכה לקחת אותך!!! לא אתה אותה!!!

Cally1

New member
לא יודעת האמת...

למה לקחת מהבית לשלהם?האמת שהייתי לוקחת איזה בובה ישנה של קרוליין...תמונת ילדות,משהו מילדות שלה...זה היה יכול להיות יפה:)

forgiven dreams

New member
שאלה חמודה....../images/Emo8.gif

טוב אממ מכיוון שכבר יש לי tin whistle, הייתי הולכת על הטיפר של קארו

למעלה