שאלה!

S H I T happens

New member
../images/Emo124.gifשאלה! ../images/Emo13.gif

אני מדריכה של שבט מעלות, ואנחנו רוצות לעשות לחניכות שלנו מסיבת בת מצווה. חשבנו לקחת אותן למוזיאון הפלמ"ח, כי אני זוכרת שהייתי שם בבת מצווה של חברה שלי (אמנם לפני 4 שנים, אבל אם אני זוכרת כנראה שזה היה משהו מיוחד!), ואני זוכרת שנורא נהניתי והיה מקסים שם. מישהו אולי לקח חניכים או קבוצה למוזיאון? איך היה?.. וגם אם לא- אם יש כאן מדריכים/חניכים שמכירים את המוזיאון, מה דעתכם? כדאי לקחת לשם את החניכות? תודה!

elivnat

New member
מוזיאון הפלמ"ח בת"א../images/Emo35.gif ../images/Emo42.gif

כי אם זה זה אז הייתי שם בתחילת שנה, המחנכת אירגנה לנו טיול למוזיאון הזה, וזה מוזיאון נחמד.. שונה ממוזיאונים אחרים.. ולפי דעתי כדאי לקחת לשם את החניכות, אומנם בהתחלה זה בודאי ישמע להן משעמם בגלל השם "מוזיאון" אבל בת'כלס, בכלל לא משעמם שם..

הכלטובה

New member
נצל"ש...יש לי שאלה..

מה עדיף ללכת לסיירים או לקורס מד"א(ואז אני יתנדב במהלך השנה..)..שהוא ממש חשוב לי...ובשנה הקרובה לא יהיה עוד אחד כזה.. אז מה אתם אומרים?! תענו כי זה ממש חשוב לי!! יומלאור..!!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אם זה ממש חשוב לך..

לכי למד"א. כמו שאני מכירה אותך.. את תשמחי יותר אם תלכי למד"א מאשר אם תלכי לסיירים.

תלוי באישיות שלך...

הבנתי שסיירים זה 5 ימים אבל עדיין זאת חויה.. מד"א את יכולה לעשות תמיד..

לפי דעתי.

עדיף מד"א לסיירים אפשר לצאת גם בתור צוות יער.. במד"א זה התנדבות שאתה מציל בה חיים ותורם למדינה! וזה הרבה הרבה יותר חשוב ממחנה.. מה כבר יש לעשות במחנה? להכיר אנשים? להיות כל הזמן עם הבנים והבנות? אז עדיף כבר מד"א..

לא לפלמ"ח!! זה רע!!!!!

מה את רוצה, להראות להם אנשים שהסיגרו יהודים מהלח"י והאצ"ל לידי הבריטים?? יום ה' הזה, ה22 לחודש יש אזכרה לאלטלנה, מי ירה עליה?? קחי אותם ל'בית יאיר', מוזיאון הלח"י, זה גם בת"א, וגם מרחק הליכה מתחנה מרכזית... שם תוכלי להראות להם מי באמת הביא את המדינה..

איזה הגזמות...

עשרים דקות לפחות, וכן הלכתי את זה ברגל, הבי"ס שלנו נמצא ממש ליד מוזאון הלח"י, והלכתי מהבי"ס שלנו לתחנה המרכזית וזה לפחות 20 דקות- חצי שעה (ולא, לא הלכתי את זה בהליכת צב..)

הביצפר שלך זה 20 דקות,

ובית יאיר זה 10 דקות! אם הולכים דרך רחוב העליה ואז פלורנטין.. לא מדבר על לעשות את העיקוף! קפיש? גם אני הלכתי אתזה כמה וכמה פעמים..

גם אני בעד בית יאיר!

ממש חשוב... חוץ מזה שאני משוחדת... דוד שלי ויאיר הם המקימים של לח"י..והם היו החברים הכי טובים..ובן דוד שלי קרוי על שמו: יאירעילאי אבל, זה מקום ממש חשוב!

קחי עצה ממני

לכי לסיירים זה חוויה לכל החיים! וזה גם חד פעמי מד"א אפשר לעשות תמיד אבל סיירים זה חד פעמי לגמרי

למעלה