שאלה דחופה !!!

סוודרית

New member
../images/Emo124.gif שאלה דחופה !!!

שלום לכולם חברה טובה שלי רוצה להרשם ללימודי איפור והיא מתלבטת בין בתי הספר : איל מיקאג' או ירין שחף או המלצה אחרת ! יעזור לנו אם תרשמו מי עדיף יעזור יותר אם יש מישהו או מישהי שעובדים במקצוע בעקבות הלימודים באחד מבתי הספר !!! תודה תודה ענקיתתתתתתת ושבוע טוב לכולם !!!

אדווה 18

New member
כמו שכבר אמרתי ...

אני אישית מציעה אתה בית הספר לאיפור:איל מקיאג' אך תשמעו עוד עצות ... בהצלחה אדווה

Leeeeeeee

New member
עוד משהו על איל מקיאג'...

בסוף הקורס, אחרי הצילומים והסיום יש לך אופציה להמשיך להשתלמויות ללא תשלום ולעבור אודישן כדי לקבל עבודות. ויש עוד המון הטבות כמו הנחות, טיפים, יעוץ, יחס אישי, ועוד. מומלץ בחום

yottami

New member
בשום אופן לא איל מקיאג'...

אם אתן רוצות שתלמידות חסרות נסיון יסמיכו אותכן אז לכו.....אם אתן הולכות לביה"ס שהפירסומות שלו והדוגמנית שלו טובים ומוצלחים אז לכו לאיל מקיאג'....היום באיפור אין עבודה ומי שאומר לכן שיש מטעה אתכן כי אין.הסוכנות של איל מקיאג' זה קישקוש. בעיקר מוכרים שם אשליה.אם אתן רוצות ללמוד איפור אמיתי לכו לירין שחף.עד היום זה הביה"ס היחיד שמתיחס ברצינות לתלמידים ולחומר...אין מה להשוות בין הרמות ירין שחף מלמד ברמה גבוהה יותר התלמידים שלו מועסקים יותר ומועדפים יותר על פני תלמידים מבתי ספר אחרים וזו עובדה....אז בבקשה

Leeeeeeee

New member
אוקיי אוקיי .........

דבר ראשון, המדריכות שמלמדות ב"איל מקיאג'" הן אינן תלמידות חסרות ניסיון, ממש לא. קודם כל הן נמצאות תמיד בשטח ומעודכנות בכל מה שקורה וגם עוברות קורס מדריכות בביה"ס לאחר שעברו את קורס מדריכות היופי. היום באיפור יש עבודה, פשוט צריך למצוא אותה ובהשתלמויות שלאחר הקורס (ללא תשלום נוסף כמובן) לומדים איך לעשות זאת. (חוץ מזה שמכשירים אותכם ומפנים אליכם לקוחות) "מסחרה" זה שם המקצוע למי שלא יודע, צריך להיות מקצועי ולפעמים גם למכור מוצרים, זה רק מוסיף למקצועיות וגם מרויחים מזה כסף טוב. אה ודרך אגב, באמת לא מספיק חודשיים בשביל ללמוד את המקצוע ובגלל זה אין דבר כזה קורס של חודשיים!! הקורס הכי קצר זה שלושה חודשים אבל זה רק למי שבוחר לעבור את הקורס הקצר, כמובן שיש קורס של שמונה חודשים ועוד אפשרות להשתלמויות בחינם!!! תחשבו על זה

yottami

New member
רואים שאת ילדה תמימה שזה עתה סיימה

ללמוד איפור.....אני לא מאשים אותך חמודה........

אל תשכחו שגם איל מקיאז'

דיי הפך למסחרה.. הם פשוט מנסים ללא הרף למכור לתלמידים שלהם את המוצרים שלהם..

AVRUCH21

New member
זהירות!!!!!!../images/Emo18.gif

אני ממש לא ממליצה על אייל מקיאג', לפני כשנה למדתי שם! והיום אני נורא מצטערת!!! על מנת להיות מאפרת לא ניתן לרכוש את הידע הדרוש בבה"ס הנ"ל. הלימודים מתרכזים במכירת המוצרים של החברה עצמה והשימוש אך ורק במוצרים שלהם. כיום אני לומדת קורס מורחב (ABC) בירין שחף ואני מאוד מרוצה, לידיעה: שיעור אחד באייל מקיאג' הנמשך כ - 4 שעות (שעה תיאוריה והשאר תירגול) נמשך בירין שחף כ - 3 חודשים. מי שרוצה להיות מאפר לא יכול ללמוד בחודשיים. מאפר שסיים ללמוד איפור אפילו לאחר שנה תמיד לומד ולומד....זה הכייף שבמקצוע (ואני מקווה שאני עוד יצליח בו). מקווה שחברה שלך לא תעשה את הטעות שאני עשיתי. ממליצה לחברה שלך לערוך ביקור בירין שחף וכך היא תראה את ההבדל.

סוודרית

New member
../images/Emo26.gif תודה רבה ../images/Emo36.gif

לכולם !!! אבל מה ... עכשיו אנחנו בבעיה יותר גדולה כי חלק אומרים כך וחלק כך , למרות שהיינו באייל מקיאג' וגם בירין שחף עדין קשה לחברה שלי להחליט .... (למרות שאני באמת יותר התלהבתי מיריף שחף!) אבל זאת החלטה רק שלה ! שוב תודה ענקית לכולכם ! אתם מקסימים ! אחלה של פורום !

imishly1

New member
כמו שיש כאלה שלא מרוצים מאיל מקיאג'

יש גם כאלו שמרוצים. אני מאפרת שלהם ושייכת לסוכנות המאפרים שלהם, למדתי אצלם והם מצויינים. אמנם הם לא מאכילים הכל בכפית וכל מאפר צריך להשקיע מעצמו ולהתפתח, לשאול שאלות, לראות אינסוף הדגמות ואחר כך לקחת את הידע הזה ולהמשיך הלאה. אני ממליצה עליהם מאוד, ובכלל המוצרים שלהם פשוט מצויינים, אין תחליף.

imishly1

New member
יש כאלו שלא מרוצים מאיל מקיאג'

ויש גם כאלו שמרוצים. אני מאפרת שלהם ושייכת לסוכנות המאפרים שלהם, למדתי אצלם והם מצויינים. אמנם הם לא מאכילים הכל בכפית וכל מאפר צריך להשקיע מעצמו ולהתפתח, לשאול שאלות, לראות אינסוף הדגמות ואחר כך לקחת את הידע הזה ולהמשיך הלאה. אני ממליצה עליהם מאוד, והמוצרים שלהם פשוט מצויינים, אין תחליף. מקווה שתצליחי, איריס מישלי.

למעלה