בהצלחה קובי
N nWkobi New member 7/6/06 #26 ../images/Emo41.gifעדכון חשוב../images/Emo41.gif אז ככה,בשני דברים אני רוצה לעדכן אתכם: א.הדס ונירית הצטרפו לצוות הכותבים. ב.העבודה על הפרק השלישי וגם מה שלאחריו בעיצומה...צפו להפתעות קובי.
../images/Emo41.gifעדכון חשוב../images/Emo41.gif אז ככה,בשני דברים אני רוצה לעדכן אתכם: א.הדס ונירית הצטרפו לצוות הכותבים. ב.העבודה על הפרק השלישי וגם מה שלאחריו בעיצומה...צפו להפתעות קובי.
J j u l i a 1 3 New member 7/6/06 #31 נצל"ש- השמיניה בטקס מסך הזהב! והם מועמדים ב9 קטגוריות! אמרו בגיא פינס שהם מובילים בענק על כל שאר תוכניות הילדים.
נצל"ש- השמיניה בטקס מסך הזהב! והם מועמדים ב9 קטגוריות! אמרו בגיא פינס שהם מובילים בענק על כל שאר תוכניות הילדים.
J j u l i a 1 3 New member 7/6/06 #33 זה ישודר עוד איזה חצי שנה... אבל אמרו בגיא פינס את המועמדים העיקריים שיהיו.
נ נעמקה19 New member 7/6/06 #34 מגניב O: וואי הלוואי שאדית תתמודד שנה שעברה היא התמודדה! אבל לא הצבעתם לה
J j u l i a 1 3 New member 7/6/06 #35 באמת?! לא זכור לי שהיא התמודדה... אבל גם מיכאל היה בשלבים הראשוניים ולא עבר... אני דווקא אצביע לאדית אם היא תיהיה מוימדת השנה...
באמת?! לא זכור לי שהיא התמודדה... אבל גם מיכאל היה בשלבים הראשוניים ולא עבר... אני דווקא אצביע לאדית אם היא תיהיה מוימדת השנה...
נ נעמקה19 New member 7/6/06 #37 אני אשמח D: היא התמודדה בתור "אידית חצור" . אבל היא היתה באחד השלבים הראשונים.. ]:
N nWkobi New member 7/6/06 #39 אתם והנצל"שים הלא קשורים שלכם... ואני כבר חשבתי שהשירשור הזה התקפל בהקשר לנושא...
J j u l i a 1 3 New member 7/6/06 #40 סליחה, אבל הכל מקרה כבר החלטתם ואני חושבת שכולם כבר ראו את ההודעה שלך, אז חשבתי שזה נושא חשוב מספיק כדי לנצל"ש.
סליחה, אבל הכל מקרה כבר החלטתם ואני חושבת שכולם כבר ראו את ההודעה שלך, אז חשבתי שזה נושא חשוב מספיק כדי לנצל"ש.