רציתם-קיבלתם!

la bella dama

New member
../images/Emo124.gifרציתם-קיבלתם!

אם זה יסתדר ומספיק אנשים ירצו מפגש פורום כל לילה או כמו שנועם אמר מפכ"ל! ביום שני ה13.12(אם התאריך מתאים לכם) בת"א...כנראה עזריאלי או גן המשולש אז לפני שנקבע יותר... זה פנוי לכם?אם לא...מתי אתם יכולים(לא לפני ה13.12...)

פולי3

New member
מצוין. אני מעדיפה בעזריאלי ליד יטבת

ליד יטבתה, בקומה השנייה.

זונע

New member
יאי! מפגש פורום!

גג עזריאלי קומה 3, כראוי לכל מפגש של פורום שמכבד את עצמו. התאריך טוב, אני המילא חסר חיים:)

la bella dama

New member
היום והמקום מתאימים לך?

ולא נראה לי שעדיין ראיתי אותך אז ברוכה הבאה

2shy

New member
בקשר למיקום

זה לא יהיה אידיאלי למפגש פורום כל לילה להתקיים בקהל של התוכנית כל לילה?

la bella dama

New member
נמממ

כמה בעיות: השעה-דיי מאוחר..יש אנשים שמגיעים יחסית מרחוק.. הגיל-יש כאלו עדיין אלא בני 18 המיקום-איך מגיעים לשם?! בקיצור... זה יכול להיות נחמד...וחשבנו על זה...אבל זה לא פרקטי..

אולי אני עציץ.. ../images/Emo13.gif אבל אפשר

אבל אפשר לפני ה12 אולי ב9?
כי בכל מקרה אני אהיה שם.
אז יהיה משעשע אה כן, אל תעשו פשוט אל ב12.12 מפגש ישראבלוג ישתלט על עזריאלי

la bella dama

New member
אממ...ממש אבל ממש אי אפשר!

כי...זה היום היחיד חופשי בחופש שלי ובכל מקרה לפני שאני אבוא לזה אני אצטרך ללכת לבצפר לעשות עבודה ככה שלא... ואפשר לעשות יום אחרי זה אבל זה גובל בזה שאני אבטל את מרוץ הלפיד האחרון שלי מה שאני לא רוצה לעשות...

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif הודעה חשובה ../images/Emo124.gif

שישי עם מיכל לכולכם!
בכדי להתגבש ובכדי להנות, בעקבות יוזמה של דנה - אנו מתכננים מפגש פורום "כל לילה" (להלן: מפכ"ל). עד כה - מלבד הסתייגות קלה של פריאור
ואישור-הגעה של זונע ושל פולי3 - איש לא אישר הגעתו. חשבנו להיות יותר ליברליים... ולבקש מכם לבחור אילו תאריכים יהיו הכי נוחים לכם: אנא הגיבו להודעה זאת עם כותרת להלן: אם ברצונכם לקיים את המפגש ביום שני (13/12), אנא ציינו
. אם ברצונכם לקיים את המפגש ביום שלישי (14/12), אנא ציינו
. אם ברצונכם לקיים את המפגש ביום רביעי (15/12), אנא ציינו
. למען הפרוטוקול, נוצר מצב שיום שני לא נוח לעבדכם הנאמן וימי שלישי וּרביעי לא נוחים לדנה. עם זאת, אנחנו נתפשר בהתאם לבחירתכם.
אנא הגיבו ובחרו את היום המועדף עליכם במהרה, בכדי שנוכל להקדים ולתכנן את המפגש. אם כמה תאריכים מתאימים לכם, ציינו זאת גם-כן. חשוב לציין שהמפגש יערך בשעות אחרי-הצהריים (חשבנו על 16:00). אם יש לכם הסתייגות מהעניין הזה, אמרו לנו. לעולם אי אפשר לקיים מפגש שיתאים לכולם, אבל אנחנו מתעתדים לארגן מפגש שיתאים לכמה שיותר אנשים. בבקשה תגיעו ותגיבו!

פולי3

New member
נגה=פולי3. ../images/Emo139.gif. אם המפגש ...

לא יהיה ב-
, אני לא אוכל לבוא. אלא אם כן זה יום רביעי(
). פולי3 רולז.

la bella dama

New member
אגב.........

אם המפגש יהיה ביום שני...אני אצטרך ללכת בסביבות 6...כי שמעון פרס בא לפה...ואני לא הולכת לפספס אותו בשום מצב...

זונע

New member
למה בצהריים?

אני מעדיף יותר מוקדם... אם זה יהיה ב-4 אבוא רק לשעתיים ככה. אגב, כל תאריך מתאים לי, שכן אני חסר חיים.

la bella dama

New member
נממממ

כמה זמן אתה חושב שמפגש פורום יהיה?! ואל שתכח שיש חיילים ואנשים עובדים ואנשים צריכים לנסוע שעה ומשו ברכבת... וזה באמת לא משנה לך איזה יום?(תגיד שאתה רוצה שני!!חח)

זונע

New member
זמן מפגשי הפורום

הם בהתאם לכמות האנשים ולדאוג למעש כלשהו. במקרה שלנו כמות האנשים דלה:) אבל בכל זאת שעתיים זה לא הרבה... שיהיה, יום שני.

למעלה