רמ פלם פלםP:

Mrs big

New member
עוד נגיעה ועוד

את/ה מעשנ/ת? לא. את/ה תורמ/ת דם? לא. עדיין לא, בכל אופן. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? ציור או צילום. את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא. נשבר לך פעם הלב? כן. לב שבור הוא לב שלם? ממ. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? מעולם לא. מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? אני לא יודעת לבשל. מה הדבר האחרון שקנית? מרכך. את/ה אוהב/ת שמש? כן. מאמינ/ה ברוחות? לא. מתי למדת לשרוך שרוכים? לא זוכרת. תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? בדידות, אחרי המוות, שקרים. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? ניבוי. נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא. מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? לא מכירה. מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? לא זוכרת. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? לא נראה לי. מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? עצוב, אך מצחיק. היית פעם בבית משפט? לא. המלצ/י לי על ספר - הנסיך הקטן. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא. :\ מי האדם האחרון שנישקת? משה. שמת פעם נר על החלון o_O? לא. לאן בא לך לטוס עכשיו? ארה"ב. או אילת. ממי קיבלת את המייל האחרון? מיטל, נראה לי.

English Muffin

New member
עונהה לגילל ../images/Emo140.gif

את/ה מעשנ/ת-כן את/ה תורמ/ת דם-הייתי רוצה דווקא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך-מוזיקה את/ה מקבל/ת דמי כיס-לא נשבר לך פעם הלב-כן לב שבור הוא לב שלם-לא הוא לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל-מיזמן מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים-סלט ופסטה מה הדבר האחרון שקנית-שתייה את/ה אוהב/ת שמש-כן מאמינ/ה ברוחות-כן מתי למדת לשרוך שרוכים-בגיל 5 תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד-להיות לבד את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו-כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד-לא זה דבר שקסי בטירוףף מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2-נורא יפה חח מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת-לא זוכרת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י-כן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות-אני לא מבינה מה הם כותבים אף פעם וזה מטומטם היית פעם בבית משפט-כן בטיול בצפר והיינו באמצע משפט של איזה אחת שהיתלוננה שהבעל שלה מרביץ לה המלצ/י לי על ספר-אני לא קוראת אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור-לא מי האדם האחרון שנישקת-איזה אחד במסיבה ביום שישי שמת פעם נר על החלון -כן יש לי מלא נירות על החלון o_O לאן בא לך לטוס עכשיו-לירח ממי קיבלת את המייל האחרון-ליפני שבוע [תעשו אתם סימני שאלה ;[ אין לי כוח]

The Miller

New member
אני

את/ה מעשנ/ת כן את/ה תורמ/ת דם לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך מוזיקה את/ה מקבל/ת דמי כיס כן נשבר לך פעם הלב לא לב שבור הוא לב שלם ? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל לפני כמה ימים מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים חביתה מה הדבר האחרון שקנית דיסק את/ה אוהב/ת שמש כן מאמינ/ה ברוחות לא מתי למדת לשרוך שרוכים זהייתי קטן תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד שימי תבורי את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2 לא ראיתי מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת מונפול קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י כן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות לא ממש נתקלתי היית פעם בבית משפט לא המלצ/י לי על ספר מוריד הגשם אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור לא מי האדם האחרון שנישקת אמא שמת פעם נר על החלון o_O לא לאן בא לך לטוס עכשיו אנגליה ממי קיבלת את המייל האחרון קוקה קולה

../images/Emo121.gif

את/ה מעשנ/ת
את/ה תורמ/ת דם
, אבל אני רוצה להתחיל.
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך
כלום.
את/ה מקבל/ת דמי כיס
נשבר לך פעם הלב
לב שבור הוא לב שלם
מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל
היום בצהריים
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים
אמ.. כל מה שיבקשו ממני אני ידע לעשות את זה טוב וטעים.
מה הדבר האחרון שקנית
מנורה ושוקולדים.
את/ה אוהב/ת שמש
מאמינ/ה ברוחות
לא ממש, אבל מפחדת מהם.
מתי למדת לשרוך שרוכים
בגיל צעיר.
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד
מהרבה דברים.
את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו
לא.
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד
יש מצב.
מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2
אממ.. חמודה.
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת
אממ.. זה היה מזמן..
קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י
כן.. איזה חמודה אני
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות
דווקא אוהבת את זה, זה יפה כזה..
היית פעם בבית משפט
..
אל תזכירו לי את זה, התקופה הרעה בחיים שלי..
המלצ/י לי על ספר
רציתי לנשק לך בשדה החרציות, ספר על לסביות
אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור
מה עכשיו מיחזור
מי האדם האחרון שנישקת
רפאל..
שמת פעם נר על החלון o_O
לא..
לאן בא לך לטוס עכשיו
לאיפה שנטלי עכשיו..
ממי קיבלת את המייל האחרון
מנטלי..

../images/Emo26.gif

את/ה מעשנ/ת ? כן את/ה תורמ/ת דם ? לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? מוזיקה <זה נחשב?> את/ה מקבל/ת דמי כיס ? כשאני רוצה נשבר לך פעם הלב? כן לב שבור הוא לב שלם --> זאת שאלה? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לפני 100 שנה מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? שומדבר מה הדבר האחרון שקנית? בגדים ונעליים אם אני לא טועה את/ה אוהב/ת שמש? כן..בעיקר של החורף מאמינ/ה ברוחות? מפחדת מהספק מתי למדת לשרוך שרוכים? לא זוכרת תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? שאלה טובה..הרבה שואלים את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? לא ראיתי מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? ניראה לי ראש כחול קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? לא זוכרת מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? שימותו (ואימרו אמן!) היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר ? אני כריסטיאנה פ. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא מי האדם האחרון שנישקת? אסף שמת פעם נר על החלון? לא לאן בא לך לטוס עכשיו? ניו יורק ממי קיבלת את המייל האחרון? לא יודעת 100 שנה לא בדקתי

טושית18

New member
תשובותתתתתתת

עישנתי.כבר לא. רציתי לתרום דם. היה לי המוגלובין נמוך(לפני מחזור כנראה) ולא נתנו לי. הכי מעניין אותי באומנות משחק וציור. לא מקבלת דמי כסף. עובדת. נשבר לי הלב... הורדתי היום זבל..חחח... הכי טעים שאני מבשלת ספגטי ברוטב הדבר האחרון שקניתי?לא זוכרת... אוהבת שמש בערך לא כל כך מאמינה ברוחות...לפעמים. לא זוכרת מתי למדתי לשרוך שרוכים.. אני מפחדת מהמון דברים...מתגברים! לא יודעת לעשות קסמים אופנועים זה מפחיד אבל מרגש. פוסטינור 2 זה טוב משחק קופסא האחרון:קלפים לא זוכרת פרחים.. אין לי בעיה עם זה... לא היית בבית משפט ספר :0:3 לטובת בעלי הזקן,ספר ילדותי משגע אני משתדלת להעביר בטריות למיחזור האחרון שנישקתי היה איש אנונימי במסיבה במועדון בא לי לטוס לפאריס מייל אחרון מתפוז

ffiendd

New member
וויפי.../images/Emo54.gif

(השאלון הראשון שלי כאן
) את/ה מעשנ/ת? לא. את/ה תורמ/ת דם? לא, מפחיד. אולי אתרום בעתיד. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? הכל הכל. מאיה להיות מאוד הומנית. אני כותבת, מציירת, מצלמת, משחקת, מנגנת, הכל. אפילו מפסלת בעיסת נייר טואלט^^ את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא, הלוואי. נשבר לך פעם הלב? כן. לב שבור הוא לב שלם? אני מתארת לעצמי שמבחינה פיזית לא קורה לו כלום, חוץ מכאב בחזה, בצד שמאל. מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לפני שנה אולי>< מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? אני מסוגלת לבשל כל דבר, טוב וטעים זה עניין יחסי ואלמנטרי. מה הדבר האחרון שקנית? מכנס ירוק-זוהר ובהיר וחצאית כתומה וזוהרת. את/ה אוהב/ת שמש? שונאת. מאוד. היא טובה רק לתמונות. מאמינ/ה ברוחות? מנסה^^ מתי למדת לשרוך שרוכים? גן חובה. תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? להיות לא נאהבת, שיכפו עלי דברים. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא, אבל אני עדיין מנסה
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? ממש לא, זה כה מגניב. מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? פוסטי-פוסטי-פוסטינור! אחלה פרסומת, עושה לי חשק לדברים מגונים והתהוללות. מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? ששטוס. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? וובכן, כן. מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? זוועת אנוש. בושה לאנושות. היית פעם בבית משפט? לא. המלצ/י לי על ספר- המ, אני קוראת כרגע את 'רומן על תולדות הפילוסופיה', אבל זה ספר אינפורמטיבי למדי. אני אמליץ על 'בשורות טובות' של טרי פרצ'אט, ועל 'צינורות' של אתגר קרת. ולא, זה שאני קוראת לא אומר שאין לי חיים. לקרוא זה נפלא^^ אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? אבאמא מעבירים. מי האדם האחרון שנישקת? אבישי.(המ
) שמת פעם נר על החלון? לא. לאן בא לך לטוס עכשיו? סקוטלנד. כ"כ. ממי קיבלת את המייל האחרון? מאיגי, נראה לי
*סוף השאלון הראשון שלי כאן*

koskos2

New member
bolshit!!!!!

את/ה מעשנ/ת? לא, אבל לוקחת סמים (חחחח) את/ה תורמ/ת דם? נופ מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? נדה את/ה מקבל/ת דמי כיס? יאפ נשבר לך פעם הלב? אמממ כשבוקי ברח מהבית של סבתא שלי בגלל חתולה רצחנית! ממות לחתולים!!!!! לב שבור הוא לב שלם? לא, כי הוא שבור מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לפני 5 שעות (בערך) מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? ספגטי, שניצל, צ'יפס, עוף בקולה והרבה דברים טעימים!!! מה הדבר האחרון שקנית? שתי בייגלה שתי טרופיות , שקניתי לי ולאוריה את/ה אוהב/ת שמש? לא! אוהבת חורף מאמינ/ה ברוחות? סיאנס? לא מתי למדת לשרוך שרוכים? כשהייתי בת 3 וחצי תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? שלי זריני תבוא לי בחלום ואז יהיה לי סיוט כי היא סיוט בעצמה. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן! אברה קדברה אמא שלך דומה לקסנדרה! חחח נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? קקי ורוד מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? לפני כמה ימים עם אביגיל, דמקה סינית קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? אתמול (כי עבר חצות) לאוריה, פרח אדום יפיפה מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? פ'גרות היית פעם בבית משפט? נופ המלצ/י לי על ספר? לא קראתי שום ספר (חוץ מהפרוייקט שלנו) 100 שנה אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? יאפ מי האדם האחרון שנישקת? אמא, כשהיא הלכה עכשיו לישון שמת פעם נר על החלון? חנוכיה זה נחשב? לאן בא לך לטוס עכשיו? לא משנה העיקר פעם 1 בחיים שלי לצאת מהמדינה הזאת!!! ממי קיבלת את המייל האחרון? בן דוד שלי באשקלון

עונה-משעמם לי../images/Emo70.gif

את/ה מעשנ/ת
לא
את/ה תורמ/ת דם
לא...
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך
מוזיקה וציור[
]
את/ה מקבל/ת דמי כיס
לא...
.
נשבר לך פעם הלב
כן...זבל של בן אדם
לב שבור הוא לב שלם
אה
מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל
אוווו...זה היה מזמן...אני
חושבת לפני חצי שנה....
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים
טוסט...
מה הדבר האחרון שקנית
דפדפת לכתיבה....
את/ה אוהב/ת שמש
כן ולא
מאמינ/ה ברוחות
מתי למדת לשרוך שרוכים
גיל 4...
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד
אמממ..להישרף וחושך
את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו
לא.
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד
לא.
מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2
אף פעם לא ראיתי אותה.
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת
מונופול..נראה לי...
קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות
שזה לדמרי פאקצי ומעצבן
היית פעם בבית משפט
לא.
המלצ/י לי על ספר
הארי פוטר...
אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור
לא
.
מי האדם האחרון שנישקת
חחברה שלי-על הלחי
שמת פעם נר על החלון o_O
לא
.
לאן בא לך לטוס עכשיו
לנסוע לאמריקה לזק שלי
.
ממי קיבלת את המייל האחרון
על תגובה שלי בבלוג
.

משעמם לי../images/Emo7.gif

את/ה מעשנ/ת?לא
את/ה תורמ/ת דם?גם לא
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך?ריקוד ושירה
את/ה מקבל/ת דמי כיס?כן נשבר לך פעם הלב?כן
לב שבור הוא לב שלם?יש בזה משו מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל?שבוע שעבר מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים?פיצה מהמקפיא מה הדבר האחרון שקנית?אתמול,קוראסון
את/ה אוהב/ת שמש?יאפפפפ
מאמינ/ה ברוחות?אמממ.. מתי למדת לשרוך שרוכים?לאדעת
כשהייתי קטנה
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד?ג'וקים,מוות,אנשים רעים
את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו?אפילו שלושה נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד?לא ממש,אבל יש בזה משו מפחיד וערסי מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2?
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת?רמיייי
קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י?כן
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות?משעשע היית פעם בבית משפט?כן,אפילו במשפט
המלצ/י לי על ספר!טוב o_O הארי פוטר,האלכימאי,מטילדה,הזקן והים אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור?אבאשלי מטפל בזה מי האדם האחרון שנישקת?חברה שלי שמת פעם נר על החלון o_O?לאo_O לאן בא לך לטוס עכשיו?ארה"ב
!
ממי קיבלת את המייל האחרון?אני לא בודקת את המייל שלי [:

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה

את/ה מעשנ/ת? כן את/ה תורמ/ת דם? לא, כי אסור לי, בגלל המשקל מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? מוזיקה נחשבת באומנות? את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא, עברתי כבר את הגיל הזה... נשבר לך פעם הלב? לא לב שבור הוא לב שלם? אה? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? אני לא מורידה את הזבל... מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? צ'יפס מה הדבר האחרון שקנית? אוכל את/ה אוהב/ת שמש? כן מאמינ/ה ברוחות? כן מתי למדת לשרוך שרוכים? בגיל 6-7 בערך תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מלאבד מישהו קרוב אליי את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא ממש מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? סבבה מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? לא יודעת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? כן, לחברה שלי חחח מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? אני לא אוהבת את זה היית פעם בבית משפט? כן, אבל לא הרשו לי להיכנס לתוך החדר, כי הייתי קטינה אז המלצ/י לי על ספר? הספרים של הארי פוטר אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא, אני מעבירה אותן לאבא שלי, ואין לי מושג מה שהוא עושה עם זה אח"כ מי האדם האחרון שנישקת? אחותי הקטנה שמת פעם נר על החלון o_O חחח בחנוכה לאן בא לך לטוס עכשיו? לאנגליה ממי קיבלת את המייל האחרון? מאודליה, חברה של אחי

pureK

New member
מיאו

את/ה מעשנ/ת? כן את/ה תורמ/ת דם? לא, אין לי משקל מתאים מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? ציור סוריאליסטי אבל דרך הציור אין לי בעיה להבין מה שבאמת מעניין זה מוזיקה.... איך הם כותבים המוזיקה???? במיוחד המוזיקה הקלאסית, פינק פלויד ודומיהם... אני מה זה אטומה בנושא הזה.... את/ה מקבל/ת דמי כיס ? לא, משכורת בכל 10 לחודש נשבר לך פעם הלב? כן לב שבור הוא לב שלם? אפשר להסתכל על זה גם ככה מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לפני רבע שעה מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? חיח... החולשה שלי... גאד, אני שונאת לבשל... אבל יום אחד כשיהיה לי תנור אני מתכננת לעשות המוווון עוגות... מה הדבר האחרון שקנית? ממ... לא זוכרת.. את/ה אוהב/ת שמש? כן מאמינ/ה ברוחות? אני לא מאמינה, אני יודכות שהן שם, בחוץ מתי למדת לשרוך שרוכים? אין לי מושג... מתישהו בגן תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מהחיים, לפעמים הם כל כך מדהימים שזה מפחיד את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן... איזה טריק דפוק עם קלפים נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא, זה ממש מטורף ומלא אדרינלין! שלא לדבר על רומנטי... מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? לא זוכרת אותה.. מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? נראה לי שמונופול... קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? כן ^_^ מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? לא שוות מחשבה היית פעם בבית משפט? כן המלצ/י לי על ספר: יש כמה וכמה הנה 2: "לעולם לא עולם" של ניל גיימן ו"טיגאנה" של לא זוכרת מי אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? יש לי ניטענות מי האדם האחרון שנישקת? חבר שלי שמת פעם נר על החלון o_O? כן, בחנוכה יא מכוערים לאן בא לך לטוס עכשיו? הולנד עם אהובי!!! ממי קיבלת את המייל האחרון? לוקח לי חודש לבדוק ... אין לי שמץ... אבל אהבתי את המיילים שהחבר שלי היה שולח לי כשהתחלנו לצאת (איזו מילה מכוערת , עלק לצאת, אנחנו תיכף נשואים, חסר לנו רק חתול) מה, זהו? ככה בפיתאומיות?

../images/Emo54.gif

את/ה מעשנ/ת: לא את/ה תורמ/ת דם: לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך: סקס (נו זה היה צפוי) את/ה מקבל/ת דמי כיס: לא נשבר לך פעם הלב: לב שבור הוא לב שלם: לא מבינה את ההגיון במשפט הזה מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל: כמה שנים>< מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים: כלום מה הדבר האחרון שקנית: את/ה אוהב/ת שמש: כשהיא לא נכנסת לי לעיניים מאמינ/ה ברוחות: לא מתי למדת לשרוך שרוכים: גיל 4-5? תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד: את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו: משהו עם קלפים נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד: לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2: תביאי קישור מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת: איך קוראים לדבר הזה? שהוא מבוסס D&D? קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י: סביר להניח מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות: לא צריך להפריע לי היית פעם בבית משפט: כן
המלצ/י לי על ספר: אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור: לא מי האדם האחרון שנישקת שמת פעם נר על החלון : ח!לא (זה באמת הצחיק אותי) לאן בא לך לטוס עכשיו: ניו יורק? אנגליה? יפן? לאן לאP: ממי קיבלת את המייל האחרון: cinequest

LOVE SIMS 2

New member
תשובות

את/ה מעשנ/ת בחיים לא!!!!!! את/ה תורמ/ת דם אני אתרום כשאני אהיה מספיק גדולה מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך מוסיקה זה נחשב? את/ה מקבל/ת דמי כיס לא נשבר לך פעם הלב תמיד לב שבור הוא לב שלם מה?! מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל ביום שישי הקודם מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים קורנפלקס... מה הדבר האחרון שקנית דיסק מדהים את/ה אוהב/ת שמש כשהיא לא חזקה את/ה מאמינ/ה ברוחות כן מתי למדת לשרוך שרוכים בגיל 6 אני חושבת תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד שהחיים שלי יהיו רעים ושאני אהיה לבד ושהכל יהיה רע את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו להתאהב נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד כן! ממש! אבל זה נראה די מגניב... מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2 זאת עם האישה שיושבת בקולנוע? סתם טיפשי מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת מיצייר קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י לא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות שאני לא מבינה מילה ממה שהם כותבים... -0- היית פעם בבית משפט כן המלצ/י לי על ספר נעמת לי מאוד של עמי גדליה ומטילדה של רואלד דאל אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור לא מי האדם האחרון שנישקת מישהו מהכתה שמת פעם נר על החלון o_O אני לא בקטע של הראל סקעת לאן בא לך לטוס עכשיו לארצות הברית ממי קיבלת את המייל האחרון לא בודקת

LOVE SIMS 2

New member
תשובות לא אמיתיות

את/ה מעשנ/ת ברווז מעושן זה נחשב? את/ה תורמ/ת דם לא, אבל אני תורמת פיפי- בבריכה מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך להפליץ בקולות שונים ומשונים את/ה מקבל/ת דמי כיס אין לי תשובה "שהיא אמורה להיות מצחיקה אבל היא לא" לשאלה הזאת נשבר לך פעם הלב כן, כי הגיהוק שלי לא היה חזק מספיק לב שבור הוא לב שלם אם מדביקים אותו עם נזלת מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל איזה קטע! לפני כמה דקות הורדתי אותו לחצר של השכנים. אני בטוחה שהם נורא ישמחו מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים צעצועים מפלסטיק מה הדבר האחרון שקנית טמפון את/ה אוהב/ת שמש כן, אני אוהבת שהיא מטגנת לי את התחת מאמינ/ה ברוחות בטח! אני תמיד מרססת את החדר עם האפטרשייב המסריח של האקס שלי בשביל שהן יברחו מתי למדת לשרוך שרוכים אני עוד לא יודעת תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד מתולעי כותנה בצבע אדום!!!!!!! את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו אני יודעת איך לעשות שיהיו מים בכוס, ואז פתאום המים שיהיו בכוס ההיא, יהיו בכוס השניה! נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד לא כמו תולעי כותנה בצבע אדום!!! מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2 סקסי מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת - קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י לחבר הדמיוני שלי מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות - היית פעם בבית משפט המלצ/י לי על ספר פינוקי וחברים אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור איך להכניס אותן לתוך המחזור החודשי שלי? מי האדם האחרון שנישקת את סבתא שלי. נשיקה צרפתית מלאת תשוקה. שמת פעם נר על החלון o_O כן! איך ידעת? לאן בא לך לטוס עכשיו לשירותים ממי קיבלת את המייל האחרון ממני. אני שולחת לעצמי מלא מיילים

sapir aloud555

New member
../images/Emo121.gif

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? לודעת את/ה מקבל/ת דמי כיס? לפעמים נשבר לך פעם הלב? נממ בערך לב שבור הוא לב שלם?
מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לא זכור לי חחח מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? אמ דברים פשוטים.. מה הדבר האחרון שקנית? עיתון מחו"ל.. את/ה אוהב/ת שמש? תלוי מתי מאמינ/ה ברוחות? אממ בערך מתי למדת לשרוך שרוכים? לא שזכור לי תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מהמוות את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא נראה לי נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? נממ לא ממש מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? אין לי דעה >< מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? כסף גדול.. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? לא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? איכ היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר? ממממממ.. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא מי האדם האחרון שנישקת? |: שמת פעם נר על החלון o_O? ח לא נראה לי לאן בא לך לטוס עכשיו? למיטה >< ממי קיבלת את המייל האחרון? אמ :p

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? תקופת הרנסנס מבחינת ציור ופיסול את/ה מקבל/ת דמי כיס ? לא נשבר לך פעם הלב ? לא לב שבור הוא לב שלם ? שלם מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לפני מספר חודשים מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? חביתה מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס אוטובוס את/ה אוהב/ת שמש? כן, אבל לא חזקה. מאמינ/ה ברוחות? לא מתי למדת לשרוך שרוכים? בגיל 5. תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מהלא נודע את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן, כל מיני טריקים עם קלפים. נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? די מפחיד מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? אם היא אפקטיבית, אני בעדה. מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? בלאנקו קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? כן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? מוות היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר ? מרדף הכבשה מאת מורקמי אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? אם היה לי איפה, הייתי עושה זאת. מי האדם האחרון שנישקת? חבר שלי שמת פעם נר על החלון o_O? נדמה לי שכן לאן בא לך לטוס עכשיו? גרמניה ממי קיבלת את המייל האחרון? מישראבלוג

למעלה