רמ פלם פלםP:

מסטולית

New member
../images/Emo124.gif רמ פלם פלםP:

את/ה מעשנ/ת את/ה תורמ/ת דם מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך את/ה מקבל/ת דמי כיס נשבר לך פעם הלב לב שבור הוא לב שלם מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים מה הדבר האחרון שקנית את/ה אוהב/ת שמש מאמינ/ה ברוחות מתי למדת לשרוך שרוכים תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2 מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות היית פעם בבית משפט המלצ/י לי על ספר אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור מי האדם האחרון שנישקת שמת פעם נר על החלון o_O לאן בא לך לטוס עכשיו ממי קיבלת את המייל האחרון [תעשו אתם סימני שאלה ;[ אין לי כוח]

NiKi†a

New member
../images/Emo9.gif

את/ה מעשנ/ת- לא את/ה תורמ/ת דם- לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך- הא? את/ה מקבל/ת דמי כיס- כה נשבר לך פעם הלב- כן לב שבור הוא לב שלם- לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל- ממזמן מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים- לא יודעת עכשיו מה הדבר האחרון שקנית- טוויקס את/ה אוהב/ת שמש- כן מאמינ/ה ברוחות- לא מתי למדת לשרוך שרוכים- בכיתה א' תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד- הרבה דברים ת'אמת.. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו- עופר יודע :] נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד- לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2- לא זוכרת אותה :) מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת- לא זוכרת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י- כן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות- שונאת את זה היית פעם בבית משפט- לא המלצ/י לי על ספר- אין לי כח ^^ אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור- לפעמים מי האדם האחרון שנישקת- איזו נשיקה?
עופר. שמת פעם נר על החלון o_O- לא לאן בא לך לטוס עכשיו- אמריקה ממי קיבלת את המייל האחרון- לא זוכרת

Incomplete Girl

New member
*מוסיפה גם סימני שלאה* ../images/Emo3.gif

את/ה מעשנ/ת? נופ את/ה תורמ/ת דם? לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? משחק
את/ה מקבל/ת דמי כיס ? לא,מתי שבא לי חח
נשבר לך פעם הלב? לא לב שבור הוא לב שלם? לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל?ממזמן
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? הממ..מלוואוח
מה הדבר האחרון שקנית? הממ..סוכריה
את/ה אוהב/ת שמש? לא
מאמינ/ה ברוחות? כע מתי למדת לשרוך שרוכים? שניה שניה! אני זוכרת!
! הממ...כשהייתי אצל סבפא ואמא לימדה אותי
אבל אני לא זוכרת מתי..
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? הקב"ה את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? כע
מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? טחח לא ראיתי מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? נו זה,של המגנטים
קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? כע,אמא
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות?בע היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר-"גטסבי הגדול" אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? כן! מי האדם האחרון שנישקת? הממ..לוזכרת
שמת פעם נר על החלון o_O? טחח לא לאן בא לך לטוס עכשיו? ניו יורק
ממי קיבלת את המייל האחרון? בת דודע

RoRiL

New member
../images/Emo13.gif עונה

את/ה מעשנ/ת? לא זה מגעיל אותי
את/ה תורמ/ת דם: תרמתי פעם אחת
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך: גרפיקה ממוחשבת.. את/ה מקבל/ת דמי כיס- לא הכי קבוע אבל תמיד נותנים לי
נשבר לך פעם הלב- כן
לב שבור הוא לב שלם: לא... מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל: אממ לפני 3 שנים? חחח
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים- פסטה.. אבל לא משהו..
מה הדבר האחרון שקנית- ממתקים
את/ה אוהב/ת שמש- כןןן יה חולה על זה!
מאמינ/ה ברוחות- כן וזה מפחיד..
מתי למדת לשרוך שרוכים- כיתה ב' פחחח תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד: מג'וקים
את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו- לא.. נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לאלללהה :-O:-O:-O מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2: חמודה מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת- אממ לא זוכרת.. :-\ קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י: לא שזכור לי מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות- מעצבנים קצת אבל חפיף.. היית פעם בבית משפט- לאא..
המלצ/י לי על ספר : קיץ אחד ביחד!! איי מקסים :-O אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור: אבא עושה את זה
מי האדם האחרון שנישקת- תלוי איפה
שמת פעם נר על החלון o_O- לא.. לאן בא לך לטוס עכשיו-הוווואאאיי ממי קיבלת את המייל האחרון-מענבלוש המאמי!

ady18

Well-known member
תשובות שלי

את/ה מעשנ/ת לא את/ה תורמ/ת דם לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך את/ה מקבל/ת דמי כיס לא נשבר לך פעם הלב כן לב שבור הוא לב שלם כן מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל לפני הרבה זמן מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים לא מה הדבר האחרון שקנית סוכריות גומי את/ה אוהב/ת שמש כן מאמינ/ה ברוחות לא מתי למדת לשרוך שרוכים סביבות כיתה ו תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד גוקים ורכבות הרים את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2 קולעת למטרה מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת מ מזמן שחקתי בעצמי אבל הייתי בגן שששם שיחקתי עם הילדים במשחקי קופסא קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י לא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות היית פעם בבית משפט לא המלצ/י לי על ספר המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור לא מי האדם האחרון שנישקת אמא שמת פעם נר על החלון o_O כן לאן בא לך לטוס עכשיוני יורק ממי קיבלת את המייל האחרון מתפוז

ל א ק י

New member
כאב ראש זה לא שולט

את/ה מעשנ/ת לא את/ה תורמ/ת דם אסור לי X: מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך כלום
את/ה מקבל/ת דמי כיס לא נשבר לך פעם הלב בערך לב שבור הוא לב שלם לא בדיוק
מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל מ שלשום מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים מלוואח;[ וגם אמ חביתה די טוב
מה הדבר האחרון שקנית לאזוכרת את/ה אוהב/ת שמש כרגע? לא. כואב מזה הראש ;[ מאמינ/ה ברוחות לא מתי למדת לשרוך שרוכים לאידועת תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד מכלום
את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו בקלפים.. נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד לא כל כך מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2 שהיא מאגניבה מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת לאיודעת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י כה מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות שאפשר היה לכתוב את זה ככה: yם N‏790*ם !339!\/_
סתם אמ. אבל זה דפוק ומכוער. היית פעם בבית משפט לא
המלצ/י לי על ספר האריפוטר. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור לא.. אבל רב הסוללות שאני משתמשת בהן הן סוללות נטענות מי האדם האחרון שנישקת לאיודעת שמת פעם נר על החלון o_O לאo_O לאן בא לך לטוס עכשיו הולנד ממי קיבלת את המייל האחרון הנהלת הפורומים P:

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

את/ה מעשנ/ת
כע
את/ה תורמ/ת דם
לא
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך
משחק ושירה
את/ה מקבל/ת דמי כיס
לא
נשבר לך פעם הלב
כע
לב שבור הוא לב שלם
לא
מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל
אף פעם?
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים
כלום
מה הדבר האחרון שקנית
מסטיק היום בבצפר
את/ה אוהב/ת שמש
כעעעע
מאמינ/ה ברוחות
לא ממש
מתי למדת לשרוך שרוכים
כתה ג' בערך- ה'
תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד
מהכל?
את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו
לא
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד
לא, ממש לא
מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2
החדשה?
מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת
לא זוכרת כבר
קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י
אולי.. לא זוכרת
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות
איכססס אני לא מבינה כלום מזה
היית פעם בבית משפט
לא..
המלצ/י לי על ספר
אנגוס, חוטיני, ונשיקות חזיתיות
אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור
לא
מי האדם האחרון שנישקת
ידיד שלי
שמת פעם נר על החלון o_O
אולי, לא זוכרת
לאן בא לך לטוס עכשיו
ניו יורק
ממי קיבלת את המייל האחרון
ישראבלוג

nettus

New member
יש להכניס נושא להודעה

את/ה מעשנ/ת:לא את/ה תורמ/ת דם:לא יכולה, שוקלת מיתחת ל50 קילו מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך:מוזיקה את/ה מקבל/ת דמי כיס:כן נשבר לך פעם הלב:פעם אחת לב שבור הוא לב שלם:נגיד מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל:לא זוכרת מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים:כדורי שוקולד מה הדבר האחרון שקנית:בגדיםםםםם את/ה אוהב/ת שמש:זה עדיף על גשם מאמינ/ה ברוחות:קצת מתי למדת לשרוך שרוכים:גיל 8 ככה תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד:לא יודעת את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו:אה? נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד:אף פעם לא עליתי על אחד מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2:זאת לא הפירסומת שהייתה קודם? מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת: לא זוכרת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י:נראה לי שכן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות:אווו גודדדד, זה מפחיד אותי היית פעם בבית משפט:כן המלצ/י לי על ספר :יש ילדים זיגזאג, ספר נחמד אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור:אני רוצה אבל אני תמיד שוכחת אז הם נישארות זרוקות על השולחן מי האדם האחרון שנישקת:בפה? האקס שלי דורון, בלחי ניראה לי שונית חברה טובה שלי שמת פעם נר על החלון o_O:נראה לי שכן לאן בא לך לטוס עכשיו:אממממממ קמבריג' ממי קיבלת את המייל האחרון:מידיד שלי בקנדה היום ההוקר הוא שלח לי מזל טוב(חמוד) זהו? זה היה קצר

BloodyRose

New member
ME ME ME

את/ה מעשנ/ת?
פאסיבית את/ה תורמ/ת דם?
אסור לי :( תת משקל, צמחונית, בעלת קעקוע חדש... רק תבחרו מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך?
קעקועים, נחשב? את/ה מקבל/ת דמי כיס ?
428 ש"ח מהצבא נשבר לך פעם הלב?
כה לב שבור הוא לב שלם?
לא, אבל גם לב שבור ממשיך לפעום מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל?
בבית? מזמן. במשרד? היום מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים?
טוסט? מה הדבר האחרון שקנית?
גלידה, אתמול בלילה את/ה אוהב/ת שמש?
מעדיפה גשם מאמינ/ה ברוחות?
לא, ובכל זאת קעקעתי על עצמי לוכד חלומות אינדיאני (נגד רוחות רעות
) מתי למדת לשרוך שרוכים?
מזמן תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד?
למות בשריפה =\ את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו?
Nope נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד?
לא ממש מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2?
לא ראיתי מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת?
מונופול? קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י?
לפני כמה ימים מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות?
מזעזע היית פעם בבית משפט?
Nope המלצ/י לי על ספר?
1984 של ג'ורג' אורוול... גאוני אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור?
בשביל מה יש סוללות נטענות? מי האדם האחרון שנישקת?
נשיקה ידידותית? ידיד שלי שמת פעם נר על החלון?
בעקבות "כנופיות ניו יורק"?
לאן בא לך לטוס עכשיו?
לונדון ממי קיבלת את המייל האחרון?
ידיד שלי, בצבא

Danielle b3

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif../images/Emo19.gif

את מעשנת
לא
את תורמת דם
לא...
מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך
מוזיקה
את מקבלת דמי כיס
בערך...
נשבר לך פעם הלב
כן...
לב שבור או לב שלם
שלם
לפני יומיים
מה את יודעת לבשל הכי טוב וטעים
כלום
מה הדבר האחרון שקנית
מסטיק ... חחח
את אוהבת שמש
בטח
מאמינה ברוחות
לא
מתי למדת לשרוך שרוכים
בגן חובה
תגידי, ממה בעצם את כל כך מפחדת
1. פחד גבהים 2. עכבישים (איכס), ושלוש הכי מפחיד: שיפגעו באנשים שאני אוהבת
את יודעת לעשות קסם כלשהו
לא
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד
לא
מה את חושבת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2
מזה
מאיפה לי
קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו
לא
מה את חושבת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות
כלום
היית פעם בבית משפט
לא...
המלצי לי על ספר:
"חברות" מעולה
אחרי שימוש בסוללות, את מעבירה אותן למיחזור
לא תמיד
מי האדם האחרון שנישקת
אף אחד
שמת פעם נר על החלון
לא
לאן בא לך לטוס עכשיו
ניו יורק
ממי קיבלת את המייל האחרון
ידיד טוב

noooga

New member
../images/Emo60.gif

את/ה מעשנ/ת- לא את/ה תורמ/ת דם- עדיין לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך- משחק את/ה מקבל/ת דמי כיס - לא נשבר לך פעם הלב- כן לב שבור הוא לב שלם- מה? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל- היום מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים- כלום מה הדבר האחרון שקנית- קליק את/ה אוהב/ת שמש- מאוד
מאמינ/ה ברוחות- לא מתי למדת לשרוך שרוכים- בגיל 4 בערך.. במטוס. תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד- מעכבישים את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו- כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד- יאפ.. מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2- מרתקת מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת- אממ.. משהו מגניב כזה. קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י- כן.. חמציץ נחשב? מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות- חחח.. ד2ר דפ!ק.. היית פעם בבית משפט- לא המלצ/י לי על ספר - אירופה אירופה אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור- לא... מי האדם האחרון שנישקת- אבא.. בלחי. שמת פעם נר על החלון o_O- לא לאן בא לך לטוס עכשיו- אמריקה ממי קיבלת את המייל האחרון- ממישהו

netaK

New member
אני ../images/Emo27.gif

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? המוגלובין נמוך...אז לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? האומנות עצמה! הכל! את/ה מקבל/ת דמי כיס? לא o_O נשבר לך פעם הלב? אהא לב שבור הוא לב שלם? מה?! מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? מזמן
מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? הממ...לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? טבעת את/ה אוהב/ת שמש? לא לא לא ושוב פעם לא! מאמינ/ה ברוחות? כן מתי למדת לשרוך שרוכים? לא זוכרת... תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? מסמארה! את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא?
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא...זה סקסי! מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? טיפשית? מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? וואו...לא יודעת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? לא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? להשמיד ומהר היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר צופן דה וינצ'י
כמה נדוש
אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא מי האדם האחרון שנישקת? החתול שלי
לפני 3 שניות בערך
שמת פעם נר על החלון o_O? לא שזכור לי לאן בא לך לטוס עכשיו? לקנדה ממי קיבלת את המייל האחרון? ממי? הממ...לא יודעת

lolly1

New member
בעע

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? תרמתי פעם אחת, אתרום שוב מתישהו מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך את/ה מקבל/ת דמי כיס? אממ לא משו קבוע o_O נשבר לך פעם הלב? כן לב שבור הוא לב שלם? הא? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? אתמול מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים?לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? אממ דיסקים לצריבה את/ה אוהב/ת שמש? לא מאמינ/ה ברוחות? המ לא יודעת מתי למדת לשרוך שרוכים? לא זוכרת תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? שממיות :| את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? לא? נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? מעצבנת מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? ואו..אממ לפני שנה וחצי.. מונופול פוטבול קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? נראה לי מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? גאד, זה חייב להפסיק היית פעם בבית משפט? לא המלצ/י לי על ספר: אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? יש לי בטריות נטענות מי האדם האחרון שנישקת? לא יודעת שמת פעם נר על החלון o_O : לא? לאן בא לך לטוס עכשיו? כל מקום יהיה טוב אבל הממ ניו יורק זה נחמד ממי קיבלת את המייל האחרון? הממ אח שלי

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

את/ה מעשנ/ת- כן את/ה תורמ/ת דם- לא \= מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך- ציור את/ה מקבל/ת דמי כיס - לא נשבר לך פעם הלב- כן לב שבור הוא לב שלם- לא מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל- פווו שנה בערך מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים- חביתה? חחחח מה הדבר האחרון שקנית- דיסק (= את/ה אוהב/ת שמש- תלוייי מאמינ/ה ברוחות-כה מתי למדת לשרוך שרוכים- לא זוכרת תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד- מכלום את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו- לא נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד- נכון מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור- חחח אדירה מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת- לא זוכרת\= קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י- כן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות- שונאאאאת היית פעם בבית משפט- כן המלצ/י לי על ספר -בין דירות\ יהלי סובול. מלך החומוס מלכת האמבטיה\אילן היטנר. אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור- לא מי האדם האחרון שנישקת- עדי שמת פעם נר על החלון o_O- לא לאן בא לך לטוס עכשיו- לאילת ממי קיבלת את המייל האחרון- מפיטר רוט- הגיטריסט של 'מוניקה סקס'

victoria777

New member
../images/Emo153.gif

את/ה מעשנ/ת-לא את/ה תורמ/ת דם-לא(מתכננת לתרום בעתיד) מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך-ציור את/ה מקבל/ת דמי כיס -לא נשבר לך פעם הלב-לא לב שבור הוא לב שלם-??? מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל-היום מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים-כלום מה הדבר האחרון שקנית-מעיל את/ה אוהב/ת שמש-ככה כהה מאמינ/ה ברוחות-כן מתי למדת לשרוך שרוכים-בגיל 8 בערך תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד-לא יודעת את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו-בערך נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד-לא מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2-לא ראיתי מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת-כבר שנים לא שיחקתי במשחקי קופסה קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י-לא מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות-Zה כZה MפגR היית פעם בבית משפט-לא המלצ/י לי על ספר-ליפשטיק-גוון מקסאי(ספר של בנות מה שנקרא) אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור-אני טוענת אותן מחדש מי האדם האחרון שנישקת-לא נישקתי כבר שנים(אני שונאת את זה) שמת פעם נר על החלון o_O-של האמבטיה.הייתה הפסקת חשמל ורציתי להתקלח לאן בא לך לטוס עכשיו-דיסנילנד ממי קיבלת את המייל האחרון-תגובות להודעות שלי בתפוז [תעשו אתם סימני שאלה ;[ אין לי כוח]-כתבי - במקום.

--------->

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? ממ לא ידעת אם אני יכולה,אבל כרגע לא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? כתיבה שירה ציור את/ה מקבל/ת דמי כיס ? ממ בערך נשבר לך פעם הלב? כה לב שבור הוא לב שלם? לא בהכרח שבור אבל במובן מסויים אתה קודם צריך להיות לבד כדי לדעת מי אתה מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? ממ לא זוכרת בדיוק מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים?ממ אני יודעת להכין שניצלים ופירה.. מה הדבר האחרון שקנית?דיסק של עברי לידר ופלאפון ששדרגתי את/ה אוהב/ת שמש? ממ לפעמים יותר ולפעמים חם מדי מאמינ/ה ברוחות? מעדיפה שלא להתעסק בזה מתי למדת לשרוך שרוכים? לא זוכרת אבל שהייתי ממש קטנה כנראה תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? יש דברים
את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? ממ אולי נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא בהכרח.. במובנים מסויימים כה מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? שזה דבר טוב שיש פרסומת אבל שאנשים ידעו להשתמש בזה נכון
ובכלליות שהיא די חביבה רק יש בה משו מוזר חח מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? משחק קופסא? ממ שיחקתי טאקי (וזה היה בתוך קופסץ קרטון חח או חפיסה איך שתרצו לקורא לזה..) קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? כה
מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? חח בהתחלה זה היה מצחיק אבל עכשיו זה סתם מוגזם
וכל דבר אפשר ללמוד איך לעשות בטוב טעם
היית פעם בבית משפט? ממ לא המלצ/י לי על ספר ? צופן דה וינצ'י של דן בראון והמשכו והספרים בסדרה של "המשחק של אנדר" של אורסון סקוט קארד אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור?ממ יש לנו נטענות מי האדם האחרון שנישקת? אבא שמת פעם נר על החלון o_O? לא נראה לי לאן בא לך לטוס עכשיו ? חח ממ ספרד? ממי קיבלת את המייל האחרון? מורה אחת שהיתה לי

lollapalooza

New member
|נושא|

את/ה מעשנ/ת
לא את/ה תורמ/ת דם
אנמיה. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך
מוזיקה וקולנוע את/ה מקבל/ת דמי כיס
אני בת 22
נשבר לך פעם הלב
לא בדיוק לב שבור הוא לב שלם
זה שיר כ"כ מדהים
ולא יודעת מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל
לא זוכרת מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים
אממ... חביתה
מה הדבר האחרון שקנית
מיץ תפוזים את/ה אוהב/ת שמש
כן מאמינ/ה ברוחות
בערך מתי למדת לשרוך שרוכים
מתישהוא בגן תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד
המון דברים את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו
לא ממש נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד
לא ממש מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2
מה חדש בה
לא זוכרת קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י
נראה לי שכן מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות
זה דבילי ודוחה. היית פעם בבית משפט
כן המלצ/י לי על ספר
מישהו לרוץ איתו/ דויד גרוסמן אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור
כן מי האדם האחרון שנישקת
לא זוכרת שמת פעם נר על החלון o_O
אולי
לאן בא לך לטוס עכשיו
אירלנד ממי קיבלת את המייל האחרון
חברה

סוקהלעך

New member
סטהגה דגה דיש דיש!

את/ה מעשנ/ת? יס את/ה תורמ/ת דם? לא יצא לי מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? מוזיקה זה סוג של אומנות את/ה מקבל/ת דמי כיס? לפעמים נשבר לך פעם הלב? נשרט, לא ממש נשבר לב שבור הוא לב שלם? כן, מאוד (וברי שולט!!!) מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל? לפני יומים מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? חביתה:) מה הדבר האחרון שקנית? נירוונה בוקס:) את/ה אוהב/ת שמש? יס מאמינ/ה ברוחות? יש מצצצ מתי למדת לשרוך שרוכים? בגיל 5 (ואני זוכרת את היום הזה במדויק!!!) תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? הכי הרבה.. מלמות לבד את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? בערך כן נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? לא! זה משו בסט אחושרמו** מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? איזה חדשה? מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? נראה לי מונופול קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? יס מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות?משו מטומטם רצחחחח היית פעם בבית משפט? לא תודה לאל המלצ/י לי על ספר? התפסן בשדה השיפון אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא, יש לי טוען בבית מי האדם האחרון שנישקת? ערן שמת פעם נר על החלון o_O? חחח לא, אבל שמתי חנוכיה על אדן החלון:) לאן בא לך לטוס עכשיו? הולנד ממי קיבלת את המייל האחרון? אנלא יודעת להשתמש בזה (מודה באשמה..) מה זהו?!?!

מסטולית

New member
אני../images/Emo65.gif

את/ה מעשנ/ת? לא את/ה תורמ/ת דם? לא יצא לי.. אבל הייתי רוצה דווקא מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך? מוזיקה, ציור את/ה מקבל/ת דמי כיס ? פחחח לא נשבר לך פעם הלב? כן לב שבור הוא לב שלם? לא! מתי בפעם האחרונה הורדת את הזבל?לפני שעה מה את/ה יודע/ת לבשל הכי טוב וטעים? טוסט? מה הדבר האחרון שקנית?נסיעה במונית את/ה אוהב/ת שמש? כן מאמינ/ה ברוחות? כן מתי למדת לשרוך שרוכים? לפני חודשיים ככה [באמת!] תגיד, ממה בעצם אתה כל כך מפחד? בעיקר - בדידות. את/ה יודע/ת לעשות קסם כלשהו? כן
נכון אופנועים זה דבר ממש מפחיד? כןןןןן מה את/ה חושב/ת על הפרסומת החדשה של פוסטינור2? יוו אני אוהבת אותה.. הג'ינגל חמוד מה המשחק קופסא האחרון ששיחקת? אתמול שיחקתי אמת או חובה
אבל זה לא נחשב חחחחח... נראה לי דמקה עם אחותי.. זה בא בקופסא! קטפת פעם פרח והבאת אותו למישהו/י? כן, אפילו פעמיים או שלוש! מה את/ה חושב/ת על כל התופעת פקצות האלו שכותבים yם Nס6רים ופ33ות? זה ממש מ!Wי N!שלם!!!! [לא:X] היית פעם בבית משפט? כה המלצ/י לי על ספר ? אופיטמיות נצחית אחרי שימוש בסוללות, את/ה מעביר/ה אותן למיחזור? לא.. חוצמזה אני כמעט תמיד משתמשת בנטענות מי האדם האחרון שנישקת? אמא שמת פעם נר על החלון o_O? כן חחחחחח לאן בא לך לטוס עכשיו? לירושלים, לאמא.
ממי קיבלת את המייל האחרון? מקוקה קולה

../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif

את/ה מעשנ/ת
לא
את/ה תורמ/ת דם
לא.. מה בתחום האומנות הכי מעניין אותך
אממ.. ציור חחח את/ה מקבל/ת דמי כיס
כן
נשבר לך פעם הלב
יס..
לב שבור הוא לב שלם