רותי!!!! עזרא... יש לי מסר חדש ולא נפתח. מה לעשות?
S SuzieRS New member 29/4/06 #1 ../images/Emo124.gifרותי!!!!../images/Emo92.gif עזרא... יש לי מסר חדש ולא נפתח. מה לעשות?
S SuzieRS New member 29/4/06 #3 ../images/Emo18.gifError on page ../images/Emo35.gif מה-20.4.06 אני מנסה. בתחתית העמוד מופיע:" Error on page". איך אפשר להתגבר לError זה?
../images/Emo18.gifError on page ../images/Emo35.gif מה-20.4.06 אני מנסה. בתחתית העמוד מופיע:" Error on page". איך אפשר להתגבר לError זה?
ח חונה לרגע New member 30/4/06 #4 סוזי תעשי refresh לדף או תסגרי לגמרי את המחשב ואחרי 10 דקות תפתחי מחדש זה אמור לסדר את הבעיה. ספרי אם הסתדר לך.
סוזי תעשי refresh לדף או תסגרי לגמרי את המחשב ואחרי 10 דקות תפתחי מחדש זה אמור לסדר את הבעיה. ספרי אם הסתדר לך.
S SuzieRS New member 30/4/06 #5 חונה- תודה.לחצתי על REFRESH ההודעה נפתחה. כך יכולתי גם לענות. אבל זה היה חד פעמי. הבעיה ממשיכה כבר 10 ימים. בכל פעם מופיע ERROR ON PAGE. נדמה לי שזה נובעה מTAPUZ.
חונה- תודה.לחצתי על REFRESH ההודעה נפתחה. כך יכולתי גם לענות. אבל זה היה חד פעמי. הבעיה ממשיכה כבר 10 ימים. בכל פעם מופיע ERROR ON PAGE. נדמה לי שזה נובעה מTAPUZ.