רגליים קרות!

אטיוד5

Active member
חברות יקרות

אקמולי? השתגעתן? אולי תתנו להם וודקה, אם כבר? עודף אקמול יכול להרוג.

סדרת חינוך זה:

לאחר שהבנתי שהוא עובד עלינו, ומנצל אותנו, וזה או הוא או אנחנו, החלטתי שלא עוד, וחסל סדר טיולים ליליים. לאחר שוידאתי שהוא לא: רעב, צמא, קר, חם, כואב - בהתעוררות השניה באותו הלילה הודעתי לו שנגמרה החגיגה, ולא יוצאים מהמיטה. זה היה בשעה 3:15 בלילה. כמובן שהוא לא קיבל את זה בסבר פנים יפות, ואף בכה לרוב (לא בצרחות, אלא ביבבות מנג'סות), אך אני לא אמרתי נואש. ישבתי לידו, הסברתי לו, ליטפתי אותו, שרתי לו, מידי פעם השארתי אותו לבדו לכמה דקות - ולבסוף, בשעה 4:30 הוא נרדם, למשך 3 ורבע שעות. בלילה שלמחרת הוא ישן רצןף כל הלילה (אבל באמת שאני לא זוקפת את זה לזכות הסדרה, זה מהר מדי). כנראה שזה שילוב של כל הפעולות שציינתי בהודעתי הקודמת, או שזה סתם מזל, ואני שומרת לעצמי את הזכות האלמנטרית לשוב ולקטר מחר.

אטיוד5

Active member
סבתי סיפרה לי

על השיטה שבה היא אילפה את אבי. כשלא יכלה לשאת את הבכי, היא העלתה אותו לעלית הגג. היא לא ידעה אם הוא בכה שם או לא, אבל אחרי שניים-שלשה לילות היא החזירה אותו בריא ושלם ושקט.

הבעיה אצלנו

שאם היא ערה, אז היא אף פעם לא במצב מאוזן. היא מיד נתפסת בחפץ או האדם הקרוב, נעמדת ומתחילה לקפץ (היא פופקורן אנושי, הילדה הזאת).

נעמדת? מחוננת!

שלי רק יושב. המשכתי היום בסידרת החינוך, והכנסתי אותו למיטה בהיותו ער (אך עייף). היו קיטורים, אבל תוך חצי שעה (שברובה שהיתי לידו) - הוא נרדם. אני מרגישה ממש סופר-נני!

אחחח....המצב משתפר מיום ליום!

הלילה הוא ישן מ 22:00 ועד 7:30 (כשהערנו אותו), עם התעוררות אחת קלה בשעה 3:00, למשך 10 דקות של הנקה. החיים יפים!

אני אחוזת קנאה.

כשאהיה בטוחה שהיא מרגישה טוב ואפשר לעשות את זה גם אצלנו, אבקש ממך טיפים וחיזוקים. הוא קיבל גם הלילה תמ"לילה?

כן, אבל לא גמר את הבקבוק.

אל תשכחי שאני קיבלתי גם טיפות הומאופתיות (שבימים כתיקונן אני לא מחזיקה מכל הרפואה האלטרנטיבית הזו), כך שאין לדעת מה היה הגורם לשיפור. יתכן גם שזה רק הזמן שעשה את שלו, ואפילו הטרוריסט הקטן שלי התעייף.

למעלה