רביעי!

בסוף לא הלכתי למיון ../images/Emo10.gif

התלבטתי לגבי התפקיד ובגלל שאני הולכת למלא שוב מנילה, לקחתי את הסיכון ולא הלכתי. עכשיו אני בלחץ כי לא הספקתי להודיע להם, ואני מפחדת שזה ייפגע לי בעתיד. יש למישהו ניסיון עם העיניין? אתמול ההורים חזרו מסקוטלנד! מלבד הר שוקולדים, קיבלתי סנדלי רצועות, 4 גופיות [ממש ממש יפות], חתול [חמוד בעליל. פסל, לא חיה...], מכתביות [כאלו, 4, שמתוכן אני צריכה לבחור 2 D:] וג'ינס קצר שביקשתי [אבא מצא דגם ממש יפה והפתיע לטובה. יש לו חוש לזה
]

Black Balloon

New member
עכביש!

וואי, אני מרגישה שאין לי זמן לנשום (זה טוב, זה טוב!). אחיינים שלי פה וזה וזה וזה. הייתי עסוקה היום בלהכין מתנה לחברה ולעשות קעקועים של בראץ עם אחיינית שלי.
אה אה, והתחדשתי ב2 ספרים ^^ ומחר מיונים למודיעין ויומולדת לחברה. פו

yaelush3

New member
גלגלצ!

נו, היה יותר מגניב אם זה היה "מה נשמע"..
הייתי היום אצל סבתא, אחכ לקנות ספרי לימוד לאחים שלי [
], וגולת הכותרת- נסעתי לבד היום פעם ראשונה. ה', זה מפחידד!! אבל לא דרסתי אף אחד והאוטו שלם, אז אני מניחה שהיה סהכ בסדר..
יום טוב

linoy7

New member
../images/Emo195.gifגיוס קל, נעים ומהנה!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

בהצלחה! ../images/Emo24.gif

שיואו, גם חן אהרוני המההמם כפרעליו חתיך הורס שייילייייי מתגייס מחר!!11223#3###3@@@11111

Dragonaut

New member
סוף סוף~#

יום שלם של בטלה מוחלטת. כמה התגעגעתי. נרים רכיבת לילה, נשתה משהו ונלך לישון.

l a d y b i r d

New member
ערב טוב ! :)

הייתי היום בת"א , וחזרתי על שלל נחמד - כפכפים , סיכה, ארנק וגופייה עם ציור של עוגיפלצת! ואתמול היה טסט .. אבל לא עברתי חחחחחחחח לא נורא :) ומחר ! פעם אחרונה שאני בצופים .. או יה !

sunken notes

New member
אופס..

חח, ישנתי שעתיים בלילה הקודם אז נרדמתי הערב באיזה 8 וקמתי עכשיו שוב. אחד החברים הקרובים שלי התגייס לנ"מ. בטח יום שישי הוא כבר יחזור. :) זה היה ככה עד איזה 8:30 בבוקר, ואז הטרטורים התחילו. הייתי בטוח שאני צריך לעלות על קו אוטובוס מסוים, בסוף הייתי צריך לעלות על אחר, ובדיוק פספסתי אותו, אז חיכיתי עוד 20 דקות. ואז הסתבר שהאוטובוס עושה סיבוב מטורף בעיר ורק אז מגיע לאן שאני צריך. בכל מקרה אז הגעתי ואחרי שמסתבר שקבעתי בעצם תור לקופ"ח ל20 באוגוסט, נאלצתי לחכות עוד 20 דקות לתור חח. קיצר אז עכשיו יש לי טופס בקשת רישיון מוכן ומזומן. בסביבות הצהריים הלכתי לקחת מדרסים (יש לי פלטפוס חולני חח). יחסית התרגלתי להליכה איתם אבל זה כואב אחרי שהולכים הרבה זמן. קיצר, אח"כ הלכתי להסתובב עם 2 חברים והיינו באיזה חנות גיטרות מגניבה אחת. חחחחח ואז הגעתי הביתה וכל החשמל בחדר שלי דפוק מסתבר. חיברתי את הגיטרה למגבר ופרטתי על המיתרים סתם והם העבירו לי זרם. ואז גם מסתבר כל הכבלים והמארז של המחשב גם מעביר זרמים. בכל מקרה, אני לא יודע מה נסגר עם זה... מסתבר שנרדמתי ב8. נרדמתי בכלל בחדר של ההורים אני לא יודע איך הצליחו לעזאזל להזיז אותי משם בלי להעיר אותי בכלל חחחחחח. (פאק.. חפירה חחח)

Dragonaut

New member
וואי~

ניסיתי את העניין עם המיתרים המחושמלים, זה לא אטרקטיבי כמו שזה נשמע.

ש ט ו ץ

New member
חזר האינטרנטטטטטטטטטטטטטט

מיום שבת לא היה לי... התחרפנתי הייתי ממש בדיכאון חח התחברתי לפה דרך הפלא אבל זה ממש מציק כי כל הודעה זה דף נפרד והתגובות שלה וזה קיצ, תודה לאל שחזר האינטרנט. ביום ראשון מתחילה לעבוד בחברת חשמל, כולה שבועיים אבל. חח וזהו, עפתי לישון לל"ט.

Lolly pop 22

New member
היי גם אני!!

זה בן או בת? ואיפה בארץ בחברת חשמל? (אני בת אם זה לא היה ברור...)

Come Alive

New member
../images/Emo80.gif וואי, איזה כיף, כולכם פה

אתם זוכרים אותי בכלל?
התגעגעתי];

למעלה