ראקוט!!

מוּסקט

New member
../images/Emo124.gif ראקוט!!

רציתי רק לספר לך שימי גשם מוציאים מה'מחבואה' את הגנים ההונגרים. יש איזה פפריקאש על הגז, עם פפריקה "משמה" והריח משגע. נערכה הצבעה בקשר ל'מה הולך עם פפריקאש' ותפוחי אדמה מבושלים ניצחו כי קל יותר לאסוף איתם את הרוטב. האמת, אם כל הכבוד לנוקדלי - הם לא ממש טובים באיסוף רוטב. עוד יש פלפלים קלויים וחמוצים תוצרת בית לקינוח יש עוגת פרג-תפוחים-שוקולד. מה עוד צריך הבנאדם?

נכון, והקטע הזה בסרט

מזכיר גם את הקטע בחנות (מכשירי חשמל, לא?) שבו הארי שר למיקרופון, ופתאום מופיע איירה האקס, והארי נבוך עד עמקי, שתפסו אותו שר את השיר מאוקלהומה.

Mנטה

New member
היתי קונה גם את הסרט הזה

אלא שהוא משודר כל כך הרבה פעמים בטלויזיה ממילא, שחבל. .... (מסתבר שהרשימה שלי נורא קטנה בינתיים).

הבנות שלי משוגעות על פפריקאש עם

נוקדלי. אני ממש לא סובלת את האוכל הזה, ולכן הן מחכות לסבתא שתבוא להכין. מה שמטריד אותי זה שפעם הסברתי להן שנוקדלי זה בצקיות ומאז הן קוראות לזה "עוף עם בצקיות", ונראה לי שהגיע הזמן שיעברו חינוך מחדש.

מוּסקט

New member
זה...

צלי כלשהו עם המוווון פפריקה (כאילו דאא!?) הרבה יותר סמיך מגולאש, ויותר מפופרק. המהדרין מכינים גם נוקדלי. אלו בצקניות קטנות שמכינים מבצק של פסטה מעט יותר רך. מרתיחים מים, שמים מעל לסיר את המסננת כמו בתמונה, ו'דוחפים' דרכה את הבצק, שמקבל כל מיני צורות אמורפיות תוך שהוא מתבשל. יש אנשים שנורא אוהבים נוקדלי - בעיני זה לא משו. סתם בצק מבושל. חוצמזה שאם יש רוטב טעים זה ממש מתסכל כי הם לא סופחים אליהם רוטב כמו אורז, תפודים או לחם... ואז נשארים עם כל הרוטב הטעים בצלחת. לא כיף.

למעלה