קרב צמוד...

../images/Emo124.gif קרב צמוד... ../images/Emo124.gif

********* סקר הסקרים ********** קרב צמוד כרגע בין לוגסי ושפיץ. אוחיון לא רחוק מאחור. 20 איש הצביעו עד כה. כל השאר מוזמנים... ו... לכל אלו שגרסו שקיפחתי מישהו... בבקשה, אתם מוזמנים לשים כאן שמות. כל שם שיהא לגביו קונצנזוס וירטואלי אודות רמת אצילותו - יכנס לסקר במקום אלו שלא זכו עד כה לנקודות או זכו לנקודה אחת. קדימה ח.
מחמם אוירה

ולליבני...

זוכר את דבריך... הנה... אבי ניסני... הצליח מאד בשנה האחרונה. זכה בלא מעט מקומות ראשונים. ולמעשה אם זכרוני אינו בוגד בי - כמעט בכל המקומות הראשונים בשתי פעימות בעונת 2001... ונדמה לי שגם בכללי לעונה זו. ו... עד כה קיבל 0 נקודות לאחר שעשרים איש הצביעו. גרד פדחתך ח.

שזה אומר שהציבור בארץ הולך לפי

תעמולה ולא לפי כישרון הכניסו להם לראש כי הקטגוריה היוקרתית היא עד 500 ( היום עד 400 ) ולא שתי פעימות קולרגול

fazer_1000

New member
זה לא כל כך נכון...

אני לדוגמא באמת התלבטתי רבות לגבי הבחירה שלי. ואלו הסיבות: קודם כל אני הייתי מצביע למר עומרי ארבל אם היה מופיע- הבחור צעיר, התחיל מ50 סמ"ק, נוסע עם המון מחשבה, נראה שיש טכניקה, מתאמץ מאוד מול כל התותחים וכולה נמצא איזה שנה בקטגוריה המקצועית. בל נשכח את סיפור הקליפר בירושלים, המקום הראשון שאמור היה להיות שלו בשוהם וכו´- ממש בחור חביב. אמנם עוד לא ניצח מקום ראשון אבל הוא צעיר ויש לו זמן והמון כשרון!! המועמד לבחירה שלי היה אחר כך אבי ניסאני שניצח ברוב הדו"פ והמון מרוצים בכללי- בעיקר בקשים ביניהם... ללא ספק כושר יש- היחיד שחייך אחרי גבעת המורה שם ניצח. אבל אז יש את סביו שהשתתף גם בסיקס דייז וכמוהו לוגסי שמגרד את הסניורים ועדיין ממשיך חזק. ומה עם סטאריק? הוא לא מופיע ולא מתחרה בקביעות...בואמל מבחינתי לא מספק את הסחורה... לא יודע למה למרות שהוא ראוי להערכה רבה מאחר והבחור נוסע על דו"ש כבד ולא משופר כמעט בכלל. כמוהו שפיצר ואוחיון- וכאן מבחינתי הגיע הקרב הגדול- שלום האימפריה רוכב ענק בכל מובן ובכל ספורט. יותר מזה הבן אדם אסמטי!! אבל כל אלה רוכבים על אופנועי שטח מקצועיים חוץ משפיצר (ובאומל) שאמנם הDR שלו משופר אבל בכל זאת... וביקשנו רוכב "אנדורו" ולא מוטוקרוס וכו´- והוא בחור בכושר, ברמת רכיבה גבוהה מוכחת, לא סתם עומדת מאחוריו קבוצה רשמית והוא הבחירה שלי. אולם ללא ספק אם היה נכנס לרשימה בחור כמו רז הימן - מבוגר ובעל רזומה מדהים (דאקאר חברה!) ועוד כל מיני כשרונות כמו עודד דנון וכו´- צ´מעו... בכל מקרה הבחירה שלי עומרי ארבל- ואני מאחל לו שבקרוב נראה פודיום ראשון שלו...

../images/Emo33.gif מקבל הצעות עד לסוף השבת ../images/Emo33.gif

כל מי שחפץ להכניס מתחרים נוספים לתחרות...

למעלה