קצת עידכונים

x N O A M x

New member
- ראיון קצר עם האחים במגזין people -

What’s it like to finally be home? Kevin: We’re blown away we actually have time to hang out and do things. We’re trying to figure out what friends we can see. Joe: I joined a gym, which is really exciting. Nick: I’m enjoying spending time with my dog [Elvis]. He’s a golden retriever and 17 weeks old. I got him for my birthday from my family. And I’m getting my license next week. I have the wheels already: a ‘68 Mustang GT, black with a white racing stripe. What about the motorcycle you just got for your birthday, Joe? Joe: I haven’t been driving it. I have to get my motocycle license. But once I get it, you’re going to see my motorcycle all over LA. You just sang for Stevie Wonder. Kevin: It was crazy. My dad was freaking out. Nick: We were asked to sing “Happy Birthday” and be at his son’s birthday party. Any other pinch-me moments? Joe: Meeting Barack Obabam’s wife and kids. Nick: Meeting Britney [Spears]. It’s been an amazing time in our lives. ניסיתי לתרגם לכם את הראיון..יש כמה דברים שלא ממש מובנים, איי נואו
: איך זה להיות סוף-סוף בבית? קווין: אנחנו מפוצצים יש לנו למעשה זמן לבלות ולעשות דברים. אנחנו מנסים להבין אילו חברים אנחנו יכולים לראות. ג'ו: הצטרפתי לחדר כושר שזה ממש מרגש. ניק: אני נהנה לבזבז את הזמן שלי עם הכלב שלי [אלביס]. הוא גולדן רטריבר ובן 17 שבועות. קיבלתי אותו ליום הולדת מהמשפחה שלי, ושבוע הבא אני מקבל את הרישיון שלי. יש לי את המכונית כבר: 68 מוסטנג GT, שחור עם פס לבן. מה עם האופנוע שקיבלת ליום הולדת שלך, ג'ו? ג'ו: עוד לא רכבתי בו. אני צריך לקבל את הרישיון לאופנוע שלי. אבל מתי שאני אקבל, אתה הולך לראות את האופנוע שלי בכל לוס אנג'לס. אתם שרתם לסטיבי וונדר. קווין: זה היה מטורף. אבא שלי השתגע. ניק: אמרו לנו לשיר "יומולדת שמח" ולהיות במסיבת יום הולדת של הבן שלו. עוד רגעים "צובטים"? ג'ו: פגישה עם אשתו והילדים של ברק אובמה. ניק: פגישה עם בריטני ספירס. זה היה רגע מדהים בחיים שלנו.

x N O A M x

New member
עוד כמה דברים:

המגזין ייצא רק ב13 באוקטובר והינה התמונה ->

למעלה