למה ? זה בסדר זה מתאים לפה. תודה :]
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 20/4/07 #30 ../images/Emo110.gifפלורינע תודהנהה ראיתי בסוף חחחחחחחחחח תודהה איזה יפים אעאעאע
ד דושית יוסף New member 20/4/07 #31 ../images/Emo88.gifאדם../images/Emo99.gif אביחי יצא מזה כוסוןןןןן ואושרי? ושרון? וערן? אני אוהבת אותך
../images/Emo88.gifאדם../images/Emo99.gif אביחי יצא מזה כוסוןןןןן ואושרי? ושרון? וערן? אני אוהבת אותך
ח חן XD New member 20/4/07 #34 ../images/Emo109.gif ראיתי את המאחורי הקלעים שהבנים לימדו אותו לרקוד אבל אושרי לא היה שם :|
ח חן XD New member 20/4/07 #36 ../images/Emo41.gifלא זוכרת אבל ראיתי. אני זוכרת שאושרי לא היה ואביחי לימד את תום אבני איך לרוקד ואז שרון אדם וערן הצטרפו אליו.
../images/Emo41.gifלא זוכרת אבל ראיתי. אני זוכרת שאושרי לא היה ואביחי לימד את תום אבני איך לרוקד ואז שרון אדם וערן הצטרפו אליו.
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 21/4/07 #68 ../images/Emo110.gifכהה כפרעלל אדםםם יפיוף../images/Emo99.gif
ד דילב לוי XD New member 21/4/07 #48 ../images/Emo210.gifאין תמונה של אביחי לבד ../images/Emo10.gif אבל שמרתי את זה אושרי ושרון. יצא להם תמוווונה ....
../images/Emo210.gifאין תמונה של אביחי לבד ../images/Emo10.gif אבל שמרתי את זה אושרי ושרון. יצא להם תמוווונה ....
נ נוני לאהוב אושי New member 23/4/07 #83 ../images/Emo192.gif עאעאעאעא חתיכיייייי ../images/Emo99.gif אהוביי איי אייייי אימאאאאאא פלורייי תודה בובה P:
../images/Emo192.gif עאעאעאעא חתיכיייייי ../images/Emo99.gif אהוביי איי אייייי אימאאאאאא פלורייי תודה בובה P:
ה הדרושLOVEשרונוש New member 21/4/07 #40 היי דילבוש תודה על הקישורים=] ומזל טוב... רציתי להוסיף שאני לא אהיה הרבה בפורום כי הפילו עלינו מלא עבודות=[ אני אשתדל כמה שאפשר אם יהיה אפשר.. אוהבת אותכן מלא וכל הבנות שהולכות להופעות שלהם ביום העצמאות תהנו=] 3>
היי דילבוש תודה על הקישורים=] ומזל טוב... רציתי להוסיף שאני לא אהיה הרבה בפורום כי הפילו עלינו מלא עבודות=[ אני אשתדל כמה שאפשר אם יהיה אפשר.. אוהבת אותכן מלא וכל הבנות שהולכות להופעות שלהם ביום העצמאות תהנו=] 3>