קצרה היריעה מלספר את כל קורותיה של עידית לב... אפשר לקצר ולכתוב שאין ממש מישהו כזו...
P perrinat New member 7/10/06 #19 קצרה היריעה מלספר את כל קורותיה של עידית לב... אפשר לקצר ולכתוב שאין ממש מישהו כזו...
R Rachel47 New member 8/10/06 #26 אוי רינתתת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif אני לא יכולה לנשום
אוי רינתתת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif אני לא יכולה לנשום
P pusher New member 7/10/06 #17 אמאל'ה מה הולך פה../images/Emo46.gif מירי עפה ????? התביישו לכם אני רואה ברשימת המועדפים עידית לב ואני כזה:"אמאל'ה מה הולך כאן?!" אם אין מירי,אני אעורר מחאאה זועמת
אמאל'ה מה הולך פה../images/Emo46.gif מירי עפה ????? התביישו לכם אני רואה ברשימת המועדפים עידית לב ואני כזה:"אמאל'ה מה הולך כאן?!" אם אין מירי,אני אעורר מחאאה זועמת
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 8/10/06 #28 מה היא כבר הלכה??????? נו אוף... אני רציתי להגיד לה ללכת! בוז'ה מוי
R Rachel47 New member 9/10/06 #33 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif התיק הזה כלללל כךךךך מכוערררררררררררררררררררררר
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif התיק הזה כלללל כךךךך מכוערררררררררררררררררררררר