קבלו אותה

princhipeta

New member
../images/Emo124.gif קבלו אותה ../images/Emo70.gif

ערב טוב לכולם! היום איתנו דנה ג. פלג, שאני אתן לה את הבמה להציג את עצמה. היא תתארח אצלינו ותענה על השאלות שפורסמו השבוע, אם יש למישהו משהו נוסף- זה הזמן!
הבמה שלך!

tigress1

New member
שלום לכולן (הפניה מופנית כמובן גם למשתתפים

ממין זכר) תודה לפרינצ'פטה שהזמינה אותי לכאן, וסליחה על העיכוב הקל - הבוקר, מכל הבקרים שבעולם (אני בקליפורניה וכן עשר וחצי בבוקר) המחשב שלי התחיל לעשות צרות. השאלות שלכן נהדרות, מרתקות, מאתגרות, ואני מבטיחה לענות על כל אחת ואחת מהן - רק שזה בטח לא יהיה לפי הסדר, כי התשובה לשאלה של שרימפי מתחברת לתשובה לשאלה של מורן, וכן הלאה...אתם גם מוזמנים להגיב לתשובות שלי, בשמחה רבה!

tigress1

New member
קליפורניה באמת נהדרת -

וכל הומו, לסבית, בי או טרנס, חייבים לבקר פעם אחת בחיים בקסטרו, כדי לראות את דגל הגאווה מתנופף שם בראש חוצות, 24 שעות ביממה, 365 יום בשנה. יש לי ידיד שגר שם, והדגל מתנופף ממש מולו. מה אני אגיד לכם, אני כבר 12 שנים מחוץ לארון, כמעט 13, וזה תמיד עושה לי חג בלב... ואם אתם כבר שם, שווה להדרים לסנטה קרוז, גם יפה וגם מלא לסביות, מי שקרא את הטור שלי בזמן הורוד ובגוגיי בשנים האחרונות יודע/ת למה אני קוראת לו "גלויה מגן עדן"...

tigress1

New member
ועוד משהו -

אני עדיין כאן, ועל אף שאני קלדנית די מהירה, לוקח לי קצת זמן לענות לכל השאלות (מהשרשור הקודם וגם העכשוויות), אז אל דאגה... אם יש לכם עוד תגובות למה שאני כותבת, אני בהחלט רוצה לקרוא אותן...

tigress1

New member
זה עולה המון כסף, אבל שווה -

(התגובה נכתבה בחסות משרד התיירות של קליפורניה, האגף לתיירות להט"ב. קליפורניה - היא לא סתם נראית במפה כמו דילדו
)

מורן א

New member
אפרופו קליפורניה

וסליחה על הסטיה מהנושא, איך אפשר להגיע, להישאר ולא לחשוש ממשטרת ההגירה? (שניה לפני שאנחנו מתייאשות מארצות הברית ועוברות לניו זילנד)

princhipeta

New member
../images/Emo207.gif תודה ענקית לדנה!

(תכלס זה לא קשור לשרשור- שההנהלה תעשה משהו בבקשה!) אני רוצה להגיד תודה לדנה המקסימה, שהיא כמו שהגדרתי אותה 'רצינית', ובאמת עונה מכל הלב-
את כמובן מוזמנת להשאר ככל שתרצי- ביתנו הוא ביתך!

tigress1

New member
בשמחה רבה!

העונ הואג גם שלי - ואם יש לכם עוד שאלות, אפשר לשלוח לי אימיילים דרך האתר שלי (WWW.DANAPELEG.COM) המון איחולי הצלחה לכולכם!!!! ואולי אני אקפוץ לבקר מתישהו...

מורן א

New member
מי אמר אני ולא קיבל?

למה את לא יכולה? (תירוצים כגון צבא ומשפחה לא מתקבלים על הדעת, ראי הוזהרת) מבטיחה לשמור לך מקום... בואי!

tigress1

New member
מי סוטה ../images/Emo13.gif...

יש דרכים חוקיות - אני חוקית כאן לגמרי. את צריכה למצוא מקום עבודה שיזמין אותך להישאר. זה מאוד קשה, אם את לא מומחית ספיציפית או מרצה או משהו כזה. לזוגתי, שהיא ילידת ארה"ב ואזרחית, יש עסק ואני עובדת שלה. ככה אני נשארת פה, אבל זה עולה לנו המון כסף. בעיה - קליפורניה היא עדיין חלק מארה"ב, המדינה המפגרת ביותר בין המדינות דוברות האנגלית ובעולם המערבי בכלל. אני מפסיקה כאן, כי על זה אני יכולה לברבר שעות...

מורן א

New member
על חוקיות והגירה ומה שבינהם

חוקית, אני כבר לא אהיה, וגם לא זוגתי (חבל, דווקא שאפנו) ואנחנו גם לא בגיל של שטויות מסוג "החתונות הפקטיביות", ו"רק קפצתי למכור איזה סבון ים המלח במול ונשארתי 20 שנה כי לא תפסו אותי", וכו' אז כנראה שנצטרך למצוא מקום אחר. תודה

למעלה