קא-ס-י-ו-פ-א-ה מהו האירוח הבא שלנו יש כבר רעיונות
S ShirShir New member 28/11/04 #1 ../images/Emo124.gifקא-ס-י-ו-פ-א-ה../images/Emo70.gif מהו האירוח הבא שלנו יש כבר רעיונות
ב באדי תות New member 28/11/04 #2 ../images/Emo45.gif קוראת בכף היד כל אחת תצלם את כף היד שלה חחחחחחחחחחחחחח
S ShirShir New member 28/11/04 #3 זה רק רעיון או משהו בתכנון? נשמע מדליק, אבל אפשר ככה ל"קרוא" בכף יד מצילום?
M maybesure New member 28/11/04 #5 אולי מצילום לא.. אבל בהחלט מ הטבעת כף יד בצבע והדפסתה על נייר לבן. זו הדרך הכי נכונה לעשות כירולוגיה, כשהאפשרות היא וירטואלית ואגב - צריך הטבעה של 2 הידים.
אולי מצילום לא.. אבל בהחלט מ הטבעת כף יד בצבע והדפסתה על נייר לבן. זו הדרך הכי נכונה לעשות כירולוגיה, כשהאפשרות היא וירטואלית ואגב - צריך הטבעה של 2 הידים.
ק ק א ס י ו פ א ה New member 28/11/04 #6 מה את צועקת? ../images/Emo8.gif עם האוכל בא התאבון? אז עכשיו אני עובדת על אירוח נוסף - יועצת זוגית. ועלה הרעיון על פירוש חלומות. ענתי שלנו מצאה אתר של מישהו שמתמחה בכל תחומי המסתורין כולל גלגול נשמות. אבל אני תמהה איך בודקים אם אחד כזה הוא רציני...
מה את צועקת? ../images/Emo8.gif עם האוכל בא התאבון? אז עכשיו אני עובדת על אירוח נוסף - יועצת זוגית. ועלה הרעיון על פירוש חלומות. ענתי שלנו מצאה אתר של מישהו שמתמחה בכל תחומי המסתורין כולל גלגול נשמות. אבל אני תמהה איך בודקים אם אחד כזה הוא רציני...