צפירת הרגעה

יקרה לי יקרה

אני מלאת אמונה על בסיס אמוני שאת תתמלאי בכל מה שצריך בקרוב. אני יודעת שאת מטופלת אצל מומחה. שישבור את הראש איך ממתנים אותך יופי על השקט סביב הטיפולים אני בעד רק רוצה לברך אותך כשזה זה. שוב אני מאמינה בך ובילדים תשמרי חזק על האיש בבית יש כח גדול בזוג גם אם הוא הפוך לגמרי ממך. אתמול בטיפול הילינג-וורטקס משהו מחלל אחר ולא ברור לי עד הסוף היא דברה ואני שקעתי שקעתי לראשונה לקחו את הראש ממני כי אצלי הראש תמיד במלחמה והיא חזרה ודברה תחמלי על עצמך רחם מלשון רחמים ועברתי שם תהליך איזהשהוא שהשאיר אותי עם כאב ראש אדיר. הבקר אני לא מנסה להבין יותר מדי חוץ מזה שזה היה לו נעים לי לא כל מה שאומרים לנו ברור עד הסוף ובכל זאת משהו בתחמלי על עצמך ברור לי מאד. אז בשפתי אני אומרת לך אשה יקרה תחמלי על עצמך(עשי עם זה מה שאת מבינה) אוהבת אני

נועם,

צפירת ההרגעה שלך גרמה לי לאנחת רווחה... שמחה לשמוע שהאופטימיות שלך מתחדשת ! מקווה שהחמסות שחילקת לנו יעזרו לכולנו. מאחלת לך חתירה קצרה ומהירה לעבר חוף מבטחים.

טוב אז נרגעתי ../images/Emo3.gif

וטוב שחלף כמו ה
והכי אני מבין את ה @בן שלך, איך הוא יכול לותר על ילד ממך
וחוץ מזה שחברות התרופות דיווחו על הפסדים כבדים בתקופה האחרונה. אז קדימה לעבודה, בדיוק התפנה היום מקום מאד מכובד במיוחד בשבילך, שבי על הכסא החם ותתחילי לחתור במרץ.
ועוד משהו, אפשר לסמוך על המתולתלת שתהרוס שבת "כיפית" הא?

רינתילה

New member
נועמי יקרה!

נורא התרגשתי מהסיפור שלך...ואני שמחה מאוד שהחששות חלפו ויש אופטימיות והתחלה חדשה באויר. אני לא חושבת שטעית כשעשית הפסקה. עם מה שהסינרל עשה לך בראש קשה להמשיך...חוץ מזה - לפעמים גם צריך קצת לנוח. נורא ריגש אותי שנועם בן רוצה ילד ממך-גנטית. זה מקסים! מצד שני גם אם היה צריך לעבור לתרומת ביציות, אני מניחה שהייתם מתרגלים לרעיון (אחרי האבל הראשוני)ורואים שמה שחשוב באמת זו העובדה שיהיה לכם ילד משלכם. במקרה זה אפילו מדובר על הריון משלכם, שזה לא כמו אימוץ... חברה שלי אמרה לי פעם שהחוויה המשמעותית באמת היא גידול הילדים, ולאו-דווקא היותם שלך גנטית, ההריון או הלידה. אני חושבת שזה נכון (למרות שכולנו רוצים ילדים שלנו, והריון ולידה וכו´). בכל מקרה אני שמחה מאוד שזה לא המצב, ועדיין ניתן לעשות את "הכל לבד". נועמקה! אני שמחה שאת חוזרת לחתור ומאחלת לך שתגיעו ליעדכם במהרה! (מקווה להצטרף לחתירה בקרוב...נמאס לי לחכות!) המון המון כוחות ותקוות שלוחים ממני אלייך!!!
אוהבת רינת.

יעל@

New member
נועם יקרה

עכשיו אחרי ההפסקה, הסיני והכוחות המחודשים והחדשים, מקווה כי יהיה רק טוב. ושאחרי הטיפול הקרוב תשבי לך לנח למשך תשעה חודשים. המון המון ה צ ל ח ה !!!!!
יעל

וואו, איזה סופ"ש!!!

נועמק´ה, בטח שנבהלת, מי מאיתנו לא נבהלת דבר ראשון כשמסתכלת על הדף עם התוצאות ורק אח"כ מתחילה לקרוא ונרגעת. אני שמחה שהבהלה היתה לשווא. אני שמחה שהמצב לא גרוע כמו שחשבת. ואני עוד יותר אשמח כשממש בקרוב תודיעי לנו על ההריון שלך...
אז יאללה, לעבודה.

מיטלי*

New member
היי נועם, קצת מילות עידוד

לשם שינוי הפעם ממני אליך. קודם כל אני חייבת לומר שנורא נהניתי לפגשך סופסוף וכפי שדמיינתי אותך -כן את, וכמובן, תודה על החמסה!!!!! ולעניין הFSH, (אני נוזפת בעצמי איך לא דיברתי איתך על זה במפגש, כנראה ההריון אכן מוחק לי תאי מח). בבדיקה ההורמונלית שנעשתה לי, חצי שנה אחרי שהתחלנו לנסות יצא לי ערך גבוה ומחוץ לטווח, אך עדיין דיי גבולי של FSH, כמדומני זה היה 11.5, מייד נכנסתי לכל הפורומים האפשריים לקרוא על זה וכמובן המידע היה מבהיל, בעיקר שהFSH הוא רק סמן לבעייה ולא הורמון שאם מורידים אותו מלאכותית זה פותר את הבעייה. הסתובבתי מדוכאת לחלוטין עד לפגישה עם הרופאה שלי, היא הסתכלה על התוצאות ואמרה: אין מה להילחץ בדיקת FSH היא מאד לא מהימנה, כי הFSH לפעמים סתם ככה "קופץ" לו למעלה בלי שזה באמת מעיד על הבעייה ומייד שלחה אותי שוב לבדיקה שהפעם יצאה בטווח, ערך של 9! אז בגלל שהתוצאות שלך גבוליות נראה לי שכדאי שתעשי עוד בדיקה ויכול להיות שהפעם, גם אצלך הFSH יצא קצת גבוה אבל לא ברמה שמידה על בעייה חמורה! מחזיקה אצבעות!!!!!!!!!!

נועמק´ה, בעלי תופס לי את המחשב

אז אני חייבת לך תשובה. תזכרי. (לא רוצה לענות לך בלחץ ובשני משפטים).

yaelhul

New member
נ ו ע מ י ק ו ../images/Emo24.gif

אוף, איזה לחץ, איזה מתח אישי וזוגי, וכמה עצב שהיה מנת חלקכם בסוף השבוע הזה. אני כל כך מצטערת. העיקר שההגיון חזר לשרות במעונכם (ותודה לשושי ולרופא שהביאו אתכם הלום), שהצבע חזר ללחיים התקווה ללב והברק לעיניים. אני כל כך מכירה את הכאב הזה שאנחנו כואבות לא רק על עצמנו, אלא גם על מה שאנחנו לא מצליחות להעניק לגברים האהובים שבחיינו (ולפעמים להורים). לי תמיד היה יותר עצוב העצב השקט של בעלי מאשר העצב שלי. הוא תמיד שאל: "אבל מה ביקשנו? בסה"כ ילד משלנו, זו בקשה גדולה כל כך???"... ואז כל מעייני הדמעות שלי היו נפרצים ולא מפסיקים לרגע. נועמ´קה, היית זקוקה להפסקה הזאת. רומא לא נבנתה ביום, והשחלות שלך לא הזדקנו פתאום תוך 9 חדשים (אולי רק ב-9 חדשים). קדימה מותק, הרמפה של הסקיפר מחכה לך, והפעם את מקבלת גם את המשוטים הגדולים. אין הנחות. שיהיה בהצלחה גדולה עם או בלי עדכונים. אני מחזיקה לך אצבעות כל הזמן ומיחלת להצלחתך.
+
יעל

ligo

New member
נועם האחת והיחידה

הצטערתי לשמוע על השבת חסרת המנוחה והוודאות שהיתה לכם, ואני מאחלת לך להמשך רק דברים טובים. בעיקר מחכה כבר להשמיע צהלולים רבים לכבודך

שושי @:-)

New member
הרסת לי עכשיו גם את האוזניים ../images/Emo123.gif

שמחה לראות שמצב רוחך והאופטימיות השתפרו החתולות שלך מהממות (וזה לא יעזור הם ישארו נקבות בעיניי) ויש לי שאלה- איך את עשית את הניקוד ב"ך"? מה זה הפרוטקציות האלו? שולחת חיבוק להמשך האופטימיות שמחה מאוד מאוד מאוד שאת שומרת על שושיות!!! מה שסמוי מן העין שרויה בו הברכה בהצלחה חברה שושי

נועם@בת

New member
אֵיך עוֹשִים נִיקוּד?

פשוט מאוד - ככה. רק טיפ קטן, תמיד לזכור לשחרר את הקפס-לוק אם ממשיכים להקליד. ובכלל, הפורום ההוא- שאלה קטנה הוא פורום מה זה מדליק
גם בשמם של ביקס ופטי נועם

רומי 007

New member
נועם יקירתי

אני בטוחה שעברת פשוט כמה ימים איומים (מבינה אותך מאוד). העיקר שהכל בסדר עכשיו ושהלחץ והמתח הנוראים עברו. אפשר לשתף אותך עכשיו במשהו אישי? את יודעת, שמאז שמצאו לי את הסיפור הזה בשחלה יש לי ממש בעיות אכילה? גם אצלך זה ככה? מדובר במקרה קיצוני של התקה. כמעט כל ירק מזכיר לי שחלות. אני לא מסוגלת להכין חציל על האש בלי לחשוב על זה, לחתוך עגבניה לסלט או להכין עוגת תאנים. שלא לדבר על לאכול אותם. הכל מזכיר לי שחלות וביציות. זה כבר ממש היסטרי ואני חושבת להרשם לסדנת הרפיה אצל הירקן השכונתי בטרם יהיה מאוחר מדי. אני שמחה שחזרת לעצמך!!!!

נועמק´ה- הבטחתי צריך לקיים.

אז עכשיו כשבעלי פינה את המחשב אני מתיישבת לענות לך. (אבל קודם תגידי-איך מנקדים?) ולעניין- האמת היא שידעתי שמשהו קורה, אפילו שלא הייתי במפגש. לא, לא רוח הקודש. רק רפרוף קצר בפורום של שושי, בו כתבת לה תודה והבנתי שהיה איזה ברוך (זאת מילה שחובה לנקד, למשל). ועכשיו כשקראתי מה בדיוק היה- התחלתי להתעצב. לא יודעת למה, דוקא עכשיו כשהכל עבר כבר. לא אוהבת את ה"סתם בכינו" המוכר כל כך, ואת השבתות השחורות. שלא לדבר על הפחדים האלה שמתגנבים להם כל פעם, כשמשהו לא הולך לפי הספר...הרי במקרים כאלה ההגיון פשוט נעלם ומתפוגג ומפנה מקום ללחץ, לעצבות ולמחשבות שליליות מאוד. שמחה שהכל עבר בשלום, ומקווה יחד איתך לתוצאות המיוחלות בחודש הבא. מגיע לך גם קצת פאזה שושואיסטית. אחרי הכל, לנו מותר להלחץ, להתעצבן, לדאוג, לפחד ורק לקרוא בפורום- את כאן כל יום ועונה כשצריך, בלי קשר למצבך הפרטי. אז תהיי קצת שושואיסטית כל עוד שמתחשק, (ואל תכתבי בפורום השכן דברים שאת לא רוצה שנדע) ורק תזכרי שאנחנו תמיד כאן בשבילך- להחזיר לך רק קצת קצת ממה שאת נותנת לנו.

אפרת**

New member
נועם החמודה

הרבה הרבה אומץ וכוחות יש לך - אני לפעמים ממש מקנאה. באמת. התכונות האילו - כל כך חשובות בטיפולים לקראת ילד. המון המון הצלחה.
אפרת.

פייייו. הפחדת אותי לרגע ../images/Emo3.gif

מזל שנתת כזה פירוט בהמשך שהלב הפולני שלי נרגע קלות. אז מותר להמשיך לנשום? יהיה טוב? אחותינה, תמשיכי לחתור בהשקט ובבטחה (לא זוכרת מה הסיסמא של השייטת, אבל את בצפון בטח תוכלי לברר), עם אלטרנטיבי ובלעדיו, ובכל דרך שמתאימה לך. העיקר שברגע הנכון נשמע עד למרכז את צרחות השמחה.

דינדה

New member
נועם !../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אם את לא תשמרי על אופטימיות אז מה אנחנו נעשה ? את הלפיד שמוביל אותנו ושומר על שפיותינו ! אז המשך חתירה נעימה ותגיעי אל החוף במהרה ! דינדה

רומי^^

New member
נעם יקרה -

קבלי ממני המון
תארזי לך כח ואומץ להמשך הדרך
(מאוד נהניתי להכיר אותך במפגש. זה היה חשוב לי משום-מה לראות אותך, את ה"אמא הוירטואלית" שלנו.) מאחלת לך לא הרבה יותר מ...
אדירה. רומי^^

אולה *

New member
טוב לשמוע, נועמיקו!

ואני מקווה שהסירה שלך תגיע מהר מאוד לקולולולו!
אולה

נטאשה

New member
נועם הכי בהצלחה שבעולם

ובתור מאמינה גדולה בדיקור סיני ובסינים בכלל מאחלת לך שזה יעבוד במהרה ולגבי הדיסקרטיות מסתבר שזה לא רע לפעמים להשאיר דברים לעצמנו את זה למדתי רק לאחרונה ומנסה ליישם ומודה שזה לא קל ב ה צ ל ח ה דלית

למעלה