צפירת הרגעה

נועם@בת

New member
../images/Emo124.gif צפירת הרגעה

קצת הבהלתי כמה מכם במפגש, עם תוצאות בדיקות הדם שלי, אז אתחיל מהסוף. הרופא אמר "לא התוצאות הכי מעודדות בעולם, אבל זה בסדר, אפשר להמשיך כרגיל. תעשי בדיקה נוספת בעוד חודש ואולי תקבלי ערכים נמוכים יותר" ולעצם הסיפור. בבוקר לפני המפגש אצל חנה וליאור עברתי דרך קופת חולים להוציא את תוצאות בדיקות הדם. כל התוצאות ההורמונליות היו תקינות, פרט לFSH ו LH גבוהים מהנורמה. FSH גבוה מראה על ירידה במאגר הביציות. כשיש ערכים גבוהים במיוחד, אין מנוס מאשר לפנות לתרומת ביצית. התוצאות הפעם היו fsh- 22.2 mIU/ml , lh- 12.4 mIU/mL הFSH גבוה יותר מהערך התקין בביוץ, הLH מתאים לשלב הפוליקולרי (יום 12-14). לקחתי את הדף וחזרתי הביתה להשוות עם הבדיקה הקודמת שלי. ושם הערכים היו תקינים. בבית נתקלתי בנועם@בן שקם קצת על רגל שמאל כשהוא כועס על חילופי דברים שהיו בינינו יום קודם. ובמקום להרגיע אותו, התעמק בלנזוף בי. יצאתי לפגישה כשהפחדים מתחילים לטפס בי, וקצת הבהלתי כמה אנשים במפגש. ליל שבת עבר לאיטו. בלילה התעוררתי המון פעמים כשאני מנסה לא ליפול לפחדים שהתחילו להתגנב בשקט מסביב למיטה. השבת היתה שבת שחורה של שנינו, עם הרבה בכי, ונסיון שלי לשכנע את נועם@בן שלמרות הכל יש סיכוי ואפשר ללכת על תרומת ביצית. הלב נשבר בי כשהאיש שלי אמר "מה בסה"כ רציתי, משהו שיהיה רק שלי. ילד משלי" ואני חוזרת ואומרת גם מתרומת ביצית זה יהיה ילד רק שלךָ. והוא אומר, אבל אני רוצה ילד שלָך. התחושה הית האיומה, כי אני כל כך גאה בעצמי על שהיה לי אומץ לעשות הפסקה ארוכה למרות הגיל שלי לצורך טיפול אלטרנטיבי. טיפול שאמור היה לשפר את הסיכוי שלי, והנה המציאות נושכת ובמקום שיפור אני מוצאת את עצמי מוטלת על החוף אחרי שהספינה שלי טבעה. ידע זה כוח, אבל ידע לא מספק, זה כוח הרסני. בערב ניסיתי לחפש ברשת ערכים של FSH. ברור שהמקום הכי פשוט היה פורמי הרופאים, שם בודאי הייתי מוצאת תשובות, אם היה לי אומץ להכנס ולחפש. הלכתי סחור סחור, מחפשת בכל מיני אתרים ולא מוצאת. למרבה המזל, שושי, שחזרה משבת בצפון, עברה דרכי. נתנה מבט אחד בדף, ואמרה אני לא מבינה בזה, אבל ברור שזה ערכים גבוליים. ופתאום זה נהיה הגיוני. נכון, זה שנראה ערכים גבוליים. גם הזכירה שלמישהי שהיתה כאן בפורום , שאצלה זה נחשב כבר גבוה היו ערכים גבוהים פי כמה. בדקתי שוב את הבדיקות הקודמות. הן נעשו לפני שנה ושבעה חודשים. לפני הIVF הראשון.והרי אני יודעת שבמשך הזמן התגובה שלי להורמונים פחתה, והיבול שלי הצטמצם. אז בעצם סביר שעם הזמן השחלות שלי קצת שברו שמירה. לא ממש מפתיע. בקיצור, שושי וכל תלתליה התחילו להחזיר לי את הצבע ללחיים. הלכתי לישון רגועה בהרבה. וקמתי אופטימית. בערב כבר היה לי אומץ להתקשר לרופא, ואת התשובה שלו כבר רשמתי. התקשרתי לנועם@בן ואמרתי לו שהכל כמעט בסדר, ושסתם בכינו. האבן שנפלה לו מן הלב נשמעה עד כאן גם בלי הפלאפון. בקיצור, בקרוב חוזרת לחתור. אולי משלבת טיפול סיני במקביל. בכלופן, ברשותכן אני קצת עוברת לפאזה שושאית וכנראה לא אדווח על כל צעד. אז שיהיה לכולנו שבוע טוב יותר.
נועם

כבר אמא

New member
נועם יקרה../images/Emo24.gif

שיהיה המון בהצלחה ושלא תצתרכו עוד לעבור עוד שבתות כאלו. מחזיקה אצבעות כל הזמן

הרמוניה

New member
נועם האחת והיחידה

שמחה שאת יותר מעודדת ושהרופא נתן אור ירוק להתחלה. אני מוכנה שיגיסו אותך למוסד- להביא ידיעות מאפגניסטן רק שבסוף יהיה מזה הריון.... כל אהבתי הרמוניה

TWEETY =^.^=

New member
אוי נועם´לה../images/Emo25.gif

לקרוא הודעה כזו על הבוקר, זה ממש אופפפפ במיוחד שלא ידעתי במה דברים אמורים כי לא הייתי במפגש. אבל סיומה של ההודעה היה מעודד ונחתה לי אבן גדולה מהלב
אני מאחלת לך התעברות מהירה, והלוואי וזה יקרה עוד הרבה לפני שתעבירי אותנו למקום מבטחים, די מספיק היית המון זמן על הסירה הזו והגיע הזמן להמשיך הלאה. אני שולחת לך המוןןןןןןןןן המוןןןןןןןןן חיבוקים
והמוןןןן אהבה
והמון אופטימיות חביבה

נוג

New member
לנועם../images/Emo24.gif ../images/Emo42.gif

בוקר טוב וחיכני, לחזור ולחתור במרץ עם שיר על השפתיים ותקווה בלב והרבה אופטמיות וחייוכים. לפעמים שבת כזאת וכל המריבה המתח ועומס ברגשי שמתגבש אצלנו אבן גדולה בלב, כך עם הפיוס והרגיעה הכול מתפורר לאבק דק והדמעות שוטפות הכל. וזה מפנה לנו מקום ותחושות חמות ונקיות והכי חשוב אופטימיות אפילו עם היא זהירה. אז קחי את אישך לנהר ולא משנה באיזה פזה או צורה הוא כיום נמצא: ישר ושקט או פתלתל וגועש או רדוד עם אבנים או זורם בצורה חלקה ומהירה (זאת הצורה האהובה עלי) כי את יודעת כשיוצאים מגיעים למקומות נפלאים (שוב המלצה על הספר של ד"ר סוס) שולחת לך
נוג

עמית@

New member
נועם שלי היפה

לא ידעתי על כל המלודרמה, והפחד, עם זאת זה לא מונע ממני לנשום נשימת הקלה ולרצות לחבק ולאמור שאני מחכה לך בסיבוב. יודעת שתעשי את זה כך או אחרת, עם נועם@בן ועם הגוף שלך. סביר להניח שהגוף לא כמו שהיה, שהתחושה הנפשית משליכה על הגוף אבל כוחותיה מוגבלים. אוהבת אותך על כל מה שאת ועל מה שאת עושה ועוד יכולה לעשות עמית

מרב.

New member
נועם, הצפירה שלך מקפיצה את הלב

והגיע עד לכאן. צריך באמת המון אומץ להפסקה שכזו, ואני חושבת עלייך לפעמים, מצד אחד חוששת שההפסקה הזו תהיה ארוכה מדי ואולי תעלה לך ביוקר, ומצד שני כל כך שואבת כוח וביטחון בהפסקה הזו ובטיפול שלך מהאמונה המדהימה שלך, שעומדת כסלע איתן מול כל הפקפוקים. מסתבר, שגם הסלע האיתן והיציב הזה מגלה סדק קטן ורגע של פחד, ודמעות גדולות ששוטפות אותו, וכאשר הפחדים האלו והצער הגדול נובעים מהאהבה הגדולה לבן הזוג, ההתמודדות קשה מאוד. נועם, כנראה שהיה מקום לחשש הזה, אולי הוא קינן שם ולא מצא מקום לצאת החוצה, וטוב שיצא ונשפך, והתלתלים הריחניים של שושי החזירו את האדמה מתחת לרגלים. אני בוהה במסך כבר כמה דקות ומחפשת את המילים הנכונות להעביר לך את האמונה שלי בך, ויותר מזה, את הרצון העז שלי שתצליחי, שתוכיחי את מוכנות הגוף והנפש לאחר הרוויה הארוכה- ולא מוצאת, אני מקווה שתרגישי את הרצון שלי מזדחל ובוקע מכל מילה ומכל משפט. מאמצת אותך חזק אל הלב, ואת לא צריכה לעדכן אותנו, רק על ההריון המיוחל, אוהבת הרבה, מרב

נועם יקרה

אני שמחה לשמוע את צפירת ההרגעה. זה בסדר ומובן שאת בוחרת לא לעדכן בכל פרט. מבחינתי, זה בסדר אם אשמע רק את העדכון המשמח בסוף. אבל, אם תרצי לשתף אנחנו פה כדי לתמוך. כפי שאת, יודעת תמיד לתת את המילה הנכונה בזמן הנכון. אוהבת ומחבקת ותמיד נוצרת את מילותייך. זוהרה

אוף...עם כל הבלאגן שהיה לי בראש

לא יכולתי שלא לחשוב כל הזמן על מה שסיפרת במפגש. אין לך מושג עד כמה אני מרגישה הקלה לשמע מה שאת מספרת , על כך שהרופא שם דברים בפרופורציה ואמר לך להמשיך. מישהו אמר שיהיה קל? מישהו אמר שהחיים הם פיקניק? - ממש לא. אבל ילד שלך ומשלך יהיה לך. בזה אני משוכנעת. והגברים שלנו??? - הם קמים לפעמים על צד שמאל ומזיינים לנו קצת ת´שכל... בסה"כ הם אוהבים אותנו הכי שיש ופשוט כואב להם. במאדים לא לימדו אותם את כל מה שאנחנו למדנו בנגה...

עידית ד

New member
כמה כוח יש לך נועמית..... ../images/Emo25.gif

כרגיל את מדהימה אותי הכוח שלך לא ליפול לפחדים את יודעת מה?...הכוח והאופטימיות שלך מחזקים אותי! (וכנראה שלא רק אותי) אני יודעת וגם את שכשיש אמונה כל כך גדולה זה חייב להתגשם, זה פשוט חייב להתגשם. בהצלחה נועם מחכה בקוצר רוח להודעת ההריון שלך אוהבת עידית

פנינה ו

New member
נועמקה ../images/Emo23.gif

מעריצה אותך על הנחישות ומאחלת לכולנו זמנים טובים יותר פנינה

צפירת ההרגעה במקום

באמת הייתי מודאגת ממך מאז יום שישי אבל אם זאת תגובת הרופא - אני הרבה יותר רגועה. מחכה לקרוא את הודעת ההריון ההיסטרית והלא מאמינה שלך בהקדם האפשרי ועד אז - ננסה לנחש מה קורה אצלך אבל לא נשאל כלום. אוהבת מאוד,
חנה

באאבו

New member
נועם יקרה,

כ"כ שמחה שאת ממשיכה לחתור במשוטים שלך, והשהצפירה היא צפירת ארגעה. חזקי ואמצי, כל הכבוד לך על הכוחות. בעז"ה, שזו תהיה השבת האחרונה שאת מעבירה ככה, ושמעתה והלאה, נשמע רק בשורות טובות. אמן! נפגש בשמחות,
באבו

אושרת@@

New member
נעם יקרה ../images/Emo23.gif

מאחלת לך הצלחה בכל אשר תבחרי מקווה שהטיפול הזה יניב פירות ולא תזדקקי לתרומות למיניהן. אבל בבקשה בבקשה תסבירי לנעם שלך שגם אם זה היה צריך להיות תרומה זה ילד שלך
ולא משנה איך הוא הגיע לעולם מניסיון אישי!!! כאשר הילדה שלי נולדה לא חשבנו בכלל איך הבאנו אותה. כל כך שמחנו שהיא נולדה ובכלל לא היה אכפת לנו מה עברנו כדי להביא אותה לעולם. שנינו מרגישים שהיא הילדה שלנו ורק שלנו. וכך אני מקווה גם הבונבון הבא שהלוואי הלוואי ויבוא החודש.......... אז שוב, הרבה הצלחה ומחזיקה לך מליון אצבעות.

מיכל ק-ש

New member
נועם,

יש לך שעות מעניינות לכתיבת הודעות... תגידי, את ישנה לפעמים? אכן מלחיץ, אבל טוב לשמוע שהאופטימיות חזרה אליך ואל נועם@בן. לפני כמה ימים "זיפזפתי" על רשימת הלינקים של הפורום וראיתי באחת הכותרות (לא היו לי זמן וסבלנות להכנס) שמי שמתפללים בשבילה, סיכוייה להרות עולים בהרבה (משהו כזה). לא שזה נשמע לי הגיוני, אבל במצבנו אנחנו הרי מוכנות להיאחז בכל דבר, אז דעי לך שאני מתפללת בשבילך (בדרכי הכופרת
). אם לא יעזור, בטח לא יזיק. מעריצה אותך מרחוק ומחזיקה אצבעות ולב, מיכל

gilal

New member
נועם הנעימה, כשאני קוראת את מה

שאת כותבת זה כאילו שאת עומדת לידי ומדברת אליי. זה מדהים, אבל אני ממש חשה את הכאב והקונפליקט שאת עוברת. והבעל המדהים שיש לך. חיזקי ואימצי. אני רוצה לומר כל כך הרבה דברים, אבל משום מה זה לא יוצא. אני נרגשת ממה שכתבת כאן. גיל

אלסי

New member
נועמית יקרה שלי

כבר כמה ימים שאת יושבת לי במחשבות ,ככה בלי לדעת בכלל את כל התהפוכות שאת עוברת. מעריצה את הכוחות והאמונה שלך ,מאמינה שדברים יסתדרו,ומאחלת לך ולנועם בן שצפירת ההרגעה תמשך לתוך טיפול רגוע והריון מהיר.והכי בפשטות-שרק יהיה לך טוב .הכי שאפשר. ואני גם אכתוב לך למייל בהמשך היום.

רוני@30

New member
נועם -

אני שמחה על החדשות הטובות (יחסית), ומחכה ברקע בסבלנות עד לחדשות הטובות (אבסולוטית). בהצלחה, רוני

רותם ש

New member
גם אני משחררת אנחת רווחה

בתור עוד אחת שנבהלה מהפסימיות שלך במפגש, מאוד שמחתי לשמוע את צפירת ההרגעה. קחי את כל השקט והחשאיות שבעולם, ומקווה שעוד אספיק לראות אותך בפורום הבא לפני הלידה שלי. מחזיקה אצבעות ומאמינה ברפואה הסינית בכלל ובפוריות בפרט, רותם

..נעמה

New member
נועמיקו יקרה ../images/Emo23.gif

אני שמחה שהלחץ ירד ואת ממשיכה לחתור איתנו בכל הכוח. אוהבת נעמה

למעלה