צימעס

גנגי

New member
ואני מבקשת להבהיר ולחדד:

ההורים ראו את הכול ולא אמרו מילה לילדיהם החמודים, ואפילו לא הציעו לעזור לשקם את ההריסות, לתת את השטיח לניקוי או לקחת את המפגעים הקטנים ממקום הפשע: הם אפילו לא התנצלו. מתה עליהם, נכון.

Mנטה

New member
אולי ינחם אותך לדעת

שיותר מאשר הדגים שלך נשברו, החינוך של הילדים האלו שובר אותם כל יום
(Mנטה, נחה מעוד יום של חינוך הורים
)

גנגי

New member
החינוך של הילדים האלו?!

אבל זהו, שאין חינוך! הם לא מחנכים אותם בכלל! הם פשוט נותנים להם לגדול עם הרגשה שהכול מותר ושאין גבולות, והילדים האלה גדלים עם הרגשה שכל העולם מסתובב סביב הצרכים והחשקים שלהם, ומי שלא רוקד לפי החליל שלהם, עושה להם עוול! הם בכלל לא מבינים שצריך להתחשב גם באנשים אחרים, כי מעולם לא לימדו אותם שצריך! רק בהם צריך להתחשב. איזה אנשים גדלים מ"חינוך" כזה? כאלה שבטוחים שהכול מותר להם? זה לא קצת מסוכן? ואין לכם מושג איך ההורים מביטים בי כשאני מעיזה לומר לילדים האלא "לא" כשהם דורשים משהו (כמו למשל, את המטאטא בחזרה, כדי לרדוף אחרי ג'ינג'ר ולנפנף בו עד שתברח בפחד, תחביב שפיתחו אתמול במלוא המרץ ושחיבב אותם עליי עוד יותר).

Mנטה

New member
נו זה בדיוק מה שדופק אותם.

חינוך זה כל דבר שהורים עושים עם הילדים, אח"כ אפשר להתווכח אם הוא חינוך טוב או רע או יעיל וכו'. בכל אופן, הרבה ילדים גדלים היום ככה זה ממש חינוך דפוק. והם אכן יוצאים דפוקים. אבל מצד שני בגלל זה יש לי (קצת) פרנסה.

גנגי

New member
את הדגים שבלב,

כי כמו שליגאל בשן יש ציפור קטנה בלב, לי יש דגים קטנים בלב. נכון, הם לא עושים לי מנגינות, אבל הם עושים לי גלים קטנים. שווה ביותר.

אטיוד5

Active member
אל תבכי, מתוקה

אל תבכי. נו די, מספיק. נו, גנגי, די, אל תבכי. שה, שה. לא, גנגוש לא לא לבכות מספיק די, די, (בפזילה הצידה, אני לא עומד בבכי של אשה.) יהיה בסדר אל תבכי
די או, ככה, נרגעת? ... לאאאאאאאאאאאאאאא אל תבכי. נו די, מספיק. נו, גנגי, די, אל תבכי. שה, שה. לא, גנגוש לא לא לבכות מספיק די, די, (בפזילה הצידה, אני לא עומד בבכי של אשה.) יהיה בסדר אל תבכי
די ... ... ... ... את יכולה לאפות חדשים. בצילום הם נראים כאילו עשו אותם מגבס בתבנית. לא?

גנגי

New member
לא,

הם עשויים (או - היו עשויים?) אבן, דווקא. מפוסלים למופת, ולא על ידיי. ולעניין האפייה, הריני להזכירך שדגים זה לא פחזניות... עובדה: לא ממלאים אותם בקרם-מוקה.

עִידן

New member
מה???

את ממלאת את הפחחחגנגיות בקרמוקה? באמת? אבל היה להן קרם לבן וחמצמץ במפגש. לא?

גנגי

New member
במפגש זה היה מנגו,

אבל בד"כ מה שאני מעדיפה זה מוקה או חלבה או - הכי הטוב - סאחלב.

עִידן

New member
בפעם הבאה

אני גם רוצה קרם עם כפית בתוך כוס. למה רק סאביבית מקבלת?

Mנטה

New member
אבל קרם בכפית יותר שווה מכל הקונ

סטרוקציה הזאת, לא ?

מכירה בול כאלה, נדמה לי שלהורים

שלי יש, אבל אני לא בטוחה. עכשיו כל היום אני אצטרך לחשוב איפה פגשתי את הבנידודים של הדגים שלך.

למעלה