צימעס

"פילים כאלה"???

כלומר מאבן, בלי חדק, עם סנפיר זנב מעוקל כזה??? איך יכולים להיות להם פילים *כאלה*? ואיך זה מזכיר את זה?
 
איזה דאה ואיזה נעליים?

איך זה קשור לזה? לה יש דגים מאבן. לי יש זכרון חזק מילדות של דגים ב-ד-י-ו-ק כאלה מאבן. אבל אבא שלי מכחיש שזה אצלם. ולהורים שלך יש פילים שנראים כאילו הם מאבן. אני זוכרת את הפילים מהאבן של ההורים שלך שלא הייתי אצלם אפפעם ולכן חושבת שאני זוכרת את הדגים שלה??? איך זה היה קשור לזה, אני שואלת שוב.
 
אם רק הייתי נזכרת איפה הם, הדגים

הארורים האלה... כי יש לי זכרון שלהם לא ממש מתאימים לאיפה שהם (ולכן ההורים שלי זה הכי טבעי) ואם ככה היה נדמה לי שהם לא יתנגדו למצוא בית בו יש איזה סיכוי שאיזה ילד פעם ישחק איתם, ובינתיים הם יהיו לפחות בלב של מישהו.
 

עִידן

New member
פחח..

כשהאחיין הכי גדול שלי היה בערך בן שלוש, הוא חיפש פילים כאלה מעץ שמעמידים אחד על השני. הוא צעד הלוך ושוב בתוך החדר, עד שנעמד ליד כסא, ודפק עליו באגרוף כשהוא אומר: "איפה הפילים האלה?! איפה הם יכולים להיות??"
 

צימעס

New member
נובמת. איך זה קשור?

נגיד שיש לי כוסות שנראות כמו צלחות שיש לחברה שלי (קרואים שזה מאותו בית חרושת, עם אותו עיטור, מאותו חומר). זה לא מזכיר? וחוצמזה - אם אל היינו כותבים פה דברים עם הקשרים כאלה, לא היינו ממלאים דפים על דפים של שטויות/כיף - תלוי במצברוח שלך באותו יום.
 

shellyland

New member
כמו הבדיחה הזאת,

שאם הפיל היה קטן, לבן ועם חריץ באמצע, אז הוא היה אספירין. (תשובה לשאלה: למה פיל הוא אפור, גדול ומקומט?)
 
זה מזכיר לי שניים...

אחד של ה"איך מכנסים את כל השפנים לקרחת היער בעזרת קופסת גפרורים?" (מכירה?) והשני- ארוין- למה יש לך סוס באמבטיה? זה בשביל שכשחמותי תבוא ותסתכל, והכל יהיה יפה, וטוב, יהיה פתאום סוס באמבטיה, והיא תגיד "אוי ארוין, יש לך סוס באמבטיה" ואני אוכל להגיד לה "so what". (לא יודעת למה זה הזכיר לי, אבל עובדה. ויש לי שאלה רצינית אז הולכת לשאול לחוד)
 

גנגי

New member
אה, ובדיוק אתמול שלומית אמרה

שהיא נורא מתגעגעת לבית שלך ואלייך. יותר מחמאה מזה אי אפשר לבקש.
 
למעלה