שלומית,מיכל,עדי,ג´מאל,אתי,ליאת,ורד, דנה וכל השאר-בבקשה תגיבו.תודה.
א אורנית-15 New member 14/11/02 #17 שלומית,מיכל,עדי,ג´מאל,אתי,ליאת,ורד, דנה וכל השאר-בבקשה תגיבו.תודה.
א אורנית-15 New member 14/11/02 #19 יופי.סבבה.ואני יודעת שגם טופיפי באה .....אז בינתיים אנחנו 3.בסדר.....התקדמנו......
א אתי15 New member 14/11/02 #23 אני לא יכולה פשוט משהוא דפוק ... בצ´אטים שלי והם לא עולים לי!!!! נראה לי כי יש לי ווינדוס xp איזה מבאס אני לא יוכל להיות שם! סורי!!!
אני לא יכולה פשוט משהוא דפוק ... בצ´אטים שלי והם לא עולים לי!!!! נראה לי כי יש לי ווינדוס xp איזה מבאס אני לא יוכל להיות שם! סורי!!!
נ נ י ב ה ק ל ז ו ן New member 14/11/02 #24 היי, אני עוד לא יודעת, אם אני אוכל להיות נוכחת בצא´ט אני אבוא.
ע עדי18 New member 14/11/02 #29 היא באמת נעלמה... היי אולי נעשה ניסיון עכשיו עם הצ´אט? נראה שהוא עובד והכל אז כל מי שפה להכנס לצ´אט הישן עכשיו
היא באמת נעלמה... היי אולי נעשה ניסיון עכשיו עם הצ´אט? נראה שהוא עובד והכל אז כל מי שפה להכנס לצ´אט הישן עכשיו
א אורנית-15 New member 14/11/02 #31 טוב אז אל תשכחו את הצ´אט יום א´: בינתיים מי שבאה: אני עדי טופיפי שלומית ורד אולי ניבה אולי תגידו,מישהו מביא חברים?יפריע לכן אם אני אביא שוב את מאיה?ובאמת לאן מיכל נעלמה?בקושי רואים אותה כאן....
טוב אז אל תשכחו את הצ´אט יום א´: בינתיים מי שבאה: אני עדי טופיפי שלומית ורד אולי ניבה אולי תגידו,מישהו מביא חברים?יפריע לכן אם אני אביא שוב את מאיה?ובאמת לאן מיכל נעלמה?בקושי רואים אותה כאן....