צ´אט

עדי18

New member
כנסו רגע....

טוב אז כנראה שאני לא אוכל להיות כל הזמן בצ´אט( אולי רק איזה שעה) כי לאבא שלי יש היום יום הולדת, ואנחנו הולכים למסעדה בערך ב-20:00...סתם חשבתי שכדאי שתדעו מראש....אולי אם אני אחזור לפני 22:00 אני אכנס שוב, אוקיי?

עדי18

New member
תגידו....

אולי נתחיל את הצ´אט קצת יותר מוקדם? עכשיו למשל? יש פה מישהו בכלל?

עדי בבקשה תשתדלי לא לפתוח

הודעות כאלו.....דרך אגב,אנחנו אחראיות על הצ´אט נכון?אז בואי נארגן איזה צ´אט בקרוב.מה את אומרת?

עדי18

New member
../images/Emo52.gif

כן אנחנו אחראיות על הצ´אט...אז אפשר לארגן צ´אט בקרוב

סלחתי

עכשיו שכל אחד יכתוב כאן אם התאריך הזה לצ´אט מתאים לו או לא.נא להגיב רק אם אתה באמת מעוניין להגיע לצ´אט.התאריך לצ´אט הוא:יום א´ 17.11.02 בין השעות 18:00-22:00,בצ´אט הישן,דרך MSN.אם אתם לא יודעים איך נכנסים,שלחו לי מסר.נו,מה אתם אומרים?בבקשה תגיבו.

1טופיפי

New member
אני בעד...

אני יכולה להגיע, אורנית אני צריכה לשאול אותך משהו אז אני אשלח לך מסר...

סבבה שלחי.תודה שהגבת!

קדימה חבר´ה להגיב גם אתם!אני רוצה שכל הפורום יגיע....

עדיין לא שלחתי לי מסר.....או שמשום

מה לא קיבלתי אותו?יאללה כל מי שכאן להגיב... דרך אגב טופיפי,את לא מגיבה נכון.את לא צריכה להגיב כל הזמן להודעה המקורית בשרשור.את צריכה להגיב להודעה שאת רוצה להגיב עליה,כמו שאנחנו עושים.הבנת?

1טופיפי

New member
כן הבנתי...

ועכשיו שלחתי, לא קיבלת מקודם כי הסתכלתי על ההודעות...

אה,יופי!!!!ראיתי וגם החזרתי לך

תשובה.יאללה ג´מאל,ניבה,מיכל,עדי,שלומית,ליאת,ורד,דנה וכולם(סליחה אם שכחתי מישהו)!להגיב!אני רוצה שכולם אבל כולם יבואו.אוקיי?

pompii

New member
אני אשתדל לבוא...

אם לקבוע צ´אט פה זה כמו אז שרצינו לקבוע מפגש אז חבל לנו על הזמן. אז מי שרוצה לבוא שיהיה רציני עם זה ויבוא אבל איך נכנסים לצ´אט הזה של MSN שאמרת?

טוב אני שמה כאן קישור עוד מעט

לצ´אט של לחיי האהבה,ואתם לוחצים על "צ´אט לחיי האהבה".ברור?ותשתדלו באמת להגיע!אם לא מתאים לכם התאריך-תגידו.אז את באה או לא באה?

למעלה