צ´אט

טוב אני פותחת הודעה כי אני רואה

שכמעט אין סיכוי שתבחינו בהודעה למטה....מצטערת חבר´ה.....פשוט כבר כמה זמן אני מנסה לעשות כאן צ´אט ולא יוצא כלום,אבל הפעם אני אעשה צ´אט שכולם יגיעו אליו.התאריך:יום א´,17.11.02,בין השעות 18:00-22:00,בצ´אט הישן של לחיי האהבה.קישור.להיכנס וללחוץ על צ´אט לחיי האבה.כל מי שמעוניין להגיע ויכול שיגיב,מי שלא מעוניין,שלא יגיב.מי שמעוניין ולא יכול אז שיציע תאריך אחר.מקסימום נעשה שני צ´אטים.אם אתם לא בטוחים אם תוכלו או לא ואתם מעוניינים להגיע,אז בבקשה תמהרו לברר.מותר להביא חברים אבל שלא יהיו בלאגניסטים מידי.יש שאלות?

עדי18

New member
סליחה שאני פותחת הודעה

חדשה..אבל הנושא הזה כבר לא קופץ..... אנשים מה עם הצ´אט!!!! הוא היה אמור להתחיל ב-18:00 ואני שם כבר יותר מרבע שעה לבד
אז בואו לצ´אט עכשיו!!!(הישן)

סוטרא

New member
הי,באיזה שעה קבענו היום בצ´אט?

משום מה אני לא מצליחה להיכנס אך אנסה שוב. ערב טוב!!!

עדי18

New member
קישור

http://msn.tapuz.co.il/TapuzForum/main/forumpage.asp?id=412 ואז נכנסים ל"צ´אט לחיי האהבה"

כל מי שלא בא אתמול לצ´אט-סיכום!!!!!

אז ככה,לצ´אט הגיעו עדי,שלומית,ורד,סיון(טופיפי),ענת(קאט,סופי המדהימה) ואני.ירדן וניבה ניסו להיכנס אך לא הצליחו.חברה שלי לא הגיעה בסוף..... אז ככה:לא עשינו שום דבר מיוחד,רק שיחקנו בטריוויה,דיברנו קצת....היה נחמד.בקיצור,אני רוצה לקבוע תאריך חדש לצ´אט שכולם יוכלו עכשיו להגיע אליו.עדיין אין לי תאריך מדויק,אבל רצוי שזה יהיה ביום שלישי או חמישי,שגם שחר תוכל להגיע.אז יאללה חבר´ה להציע תאריכים!אני אישית יכולה בעיקרון כל יום,אבל רצוי שזה לא יהיה יום חמישי הזה.....טוב חבר´ה מה איתכם?בבקשה להתייחס.

עדי18

New member
אפשר שזה יהיה אחרי הפסיכומטרי שלי?

כי בשבועיים הקרובים לא נראה לי שיהיה לי זמן לצ´אט בגלל שאני אצטרך לחרוש שחבל"ז...

למעלה