פעם אחרונה!!!!

*superstar*

New member
../images/Emo124.gif פעם אחרונה!!!!

אם אתם באים למפגש תסמנו
ואם לא אז
, אנחנו צריכים לדעת מי בא וכמה באים אוקיי? תודה

heaven is here

New member
די ברור ש

עדי, נדב, מור, ענת, קורי, אדי, טל, שרון ואני נבוא למפגש. כל השאר אמרו את שמכם והאם אתם באים או לא.

Ed Hunter

New member
אויייי סליחההההה.....

לא לא לא... זה לא שאמרתי שיט כי את באה! באמת באמת שלא!(אנחנו מכירים בכלל?:)) פשוט נצל"שתי...:) ולא היה לי מה להגיד אז שמתי את הסמיילי הזה... באמת באמת שזה לא קשור אליך! סליחההההההההההההההההההההההה

Sister of Night

New member
אממ עדי?

שולי בחופש בחמישי, והאוטובוס הכי קרוב שיש לי מגיע בערך ב10 וחצי לכ"ס יש מצב שאנחנו לוקחות רכבת אחת קודם

Ez sLeeP

New member
../images/Emo45.gif כמובן.

אע"פ שששוטתי לי היום בעזריאלי (בסלידה רבה, אם יורשה לי לציין) - וכל מי שניסה להשיג אותי אובר דה-אייסיקיו, הבין מדוע נכשל. שוב גיהצתי. שוב נכנעתי לקנייה האימפולסיבית. בכל אופן, היה מזעזע. פשוט מזעזע. כל הילדים החמדנים עם הידיים השמנוניות. התור המשתרך לרולדין. אבל מה שטוב, זה שכנראה יהיה מזג"א חביב, ונוכל להיות באמפי למעלה. מה שרע, שכנראה כל תפוז יהיה ממילא שם.

כן כמו שאמרתי.. כל תפוז יהיו שם!

ובקשר אלי אני מאוד מקווה לבוא.. כמעט בטוח שכן..

Dafi the Mighty

New member
בעיקרון לא ../images/Emo10.gif

כספית זה לא ממש מתאפשר, גם מבחינה של הסעות. אם יהיה שינוי, אני אודיע

אני בטוחה שאמרו את זה

כבר מאתיים פעם אבל אנ עצלנית ואין לי כוח לדפדף אחורה... מתי צריך להיות שם???ואיך אני אדע שאתם זה אתם??? אמאלה.

Stillwater

New member
אז ככה קיפודית שאני לא יודעת את שמה

את צריכה להיות בשעה 13:00 בעזריאלי. (אמממ...אנשים צריך לקבוע מקום מפגש גם בתוך עזריאלי!) ואת תזהי אותי...אני אבוא עם פנים צבועות בהמון, המון לבן ועיגולים שחורים מסביב לעיניים. סתם...לא..אני לא אעשה את זה! פשוט אנחנו נתלה שלט גדול על נדב "פורום שמינסטים" ואם "נשכח" להכין שלט לנדב, אז פשוט תבואי למקום המפגש ותראי אנשים נורא, נורא מוזרים ומופרעים ותביני שזה אנחנו! מקסימום תשאלי.

קיפודית=רותי

<שם של סבתות.לא לצחוק> אנא הכינו שלט כזה מראש.א-זה יהיה משעשע.ב-זה יעזור וימנע ממני בלבולים שעדיף להימנע מהם <אני מאוד מוכשרת בלהאבד..>.וחות מזה יהיהו שם עוד המון פורומים ממה שהבנתי אז נדמה שכולם יראו קצת מוזרים..

למעלה